Sorum şu Garanti 5 Liraya gelir mi? :D çok değişik planlarım varda![]()
garanın 5 liraya gelmesi asla önemli değil. siz onu 5 liradan aldığınız ne zaman kaça satacaksınız bu önemli. Velevki geldi ve 1 yıl sonra %100 ile sattınız. Elde edilecek bu %100 şuan çok net şekilde THY ve PEGİ de zaten var, o yüzden garanı izlemeye yada ona hedef vermeye gerek yok. Yaşanan PANDEMİM olayı büyük bir vaka. Standart bir borsa yada kıymet satışı değil. Bu nedenle sektör analizi önemli.
666 ortağım 4 yıl önce pegi aldım 20 liradan bedava diye sonra 2 yıl bekleyip 26.50 civarından lanet olsun diye sattım bu arada uçak düşürülmesi terör saldırıları ve darbe girişimi gibi sayısız kamyon üstümden geçti. Kağıt o dönemde 11 küsürleri gördü ömrümü yedi. Sonra 85 leri gördü. Ben 26.50 den satıp 9 küsürden hulk almıştım tarih tekerrürden ibaret. Sıkma canını, allah sabır versin hepimize
FDOW bugün artıya geçecek gibi, kapanışda yada yarın sabah açılışta ne olur bilmem.
ben genelde yatırımı finasn sektörüne yapıyorum garanti ak vakıf vs... Garanti benim gözde kağıtlarımdna biri ama fırsat bulursam uzun zamandan sonra finasn dışı sektörede yatırım yaptım otomotiv, enerji, emlak, havacılık şimdi açıkcası amacım şu halktan yüklü aldım kendi adıma banka kendi malını pek 5 altına vermek istemiyor şimdi eğer ki mümkün olursa %50 trampa mı etsem diye düşünüyorum olurda hulk/garan 5/5 olursa ya yakın %50 değiş tokuş yapıp hem riski minimize hemde kârı maksimize etmek sizde bilirsiniz ki garanti hulka göre daha hızlı hareket ediyor bende hem hulkun bekletisinden olmamak hemde özel sektörün hızından faydalanmak adına düşüncem bu mantıklı mı sizce?
Albayrak: Tvf ve özel sektör için mevcut durum ciddi bir hisse geri alım firsatidir.
A.A. canlı yayın
Yer İmleri