Hepsi sanal hocam, petrolu ne yaptilar baksana. En önemlisininde fiyati sanal belirleniyor.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Vaybe 1504 gordu ons forex hesabim olsa longlardim.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dow yüzde 3 oldu eksi 3 olur mu
Tahminim olmaz. Sadece tahmin. Sn kamil79 gibi dip oluşumu olarak görüyorum 21000 seviyesini. Ya 4. dalga dibi, ya da 4A dalga dibi.
Bu arada Sn kamil79'u yanlış hatırlamıyorsam 2008 krizinden hatırlarım. Yaz aylarında biz dibi buluncaya kadar shortlamıştık endeksi her tepki yaptığında. Sn kicker gibi büyük oynayan bazı arkadaşlar da vardı. Çoğu bıraktı gitti vadeliyi. Ya da nick'leri değişti, bilemiyorum.
Dow yükselsede altına çakıyolar düşsede çakıyolar.. Gerçekten çok kötü bi düzen
Kesinlikle katılıyorum altın konusundaki görüşünüze...
Kıytırık btc yi 20 bin dolar yaptılar, millet de bol keseden sallıyor btc şöyle btc böyle diye, bilmedikleri şey hakkında yorum yapıyorlar...
Benim şahsi görüşüm şu an dünyadaki en toksik varlık btc' dir ve sıfırlanması an meselesidir...
Dünyadaki tek varlık demeyim de varlıkların kalite sıralamasını yap deseler benim listem kesinlikle altınla başlar...
Düşünün dünyanın en dandik en toksik varlığını bile 20.000 dolara çıkaran finansal sistem altının onsunu halen 1600 dolarlardan fiyatlıyor...
Bu finansal sistem devam ettiği sürece yapacak bişey yok, babalar ne derse o...
Ama finansal sistem çökerse altının onsu 20.000/50.000( tamamen atmasyon daha yüksek de olabilir) dolardan aşağı olmaz...
Yurtdışı yeşile bürünmüş , bahar gelmiş .....günlerdir milleti bezdirdiler .... şimdide aç kurt gibi hisselere saldırıyorlar.virüsle ilgili haberler geliyor ama piyasa takmıyor bile.Demek ki her şey yalanmış sansasyon abartı , ölenler normal gripten ölenler.:Sad:
https://www.youtube.com/watch?v=0PyRCEfLbwI
BTC de bir kaç nokta yazayım çoğunu biliyorsunuz...
BTC üretimi sonsuz değil..Üretimi git gide azalan ve sonunda biten bir olay.
Kara para aklamada en rahat kaçılan yer. Bu kadar doları altını nereden buldun diye sorarlar hatta saklaman bile zor. Bir filmde başroldeki oyuncu artık bahçede parayı gömecek yer bulamıyordu. Ama btc ile kopyasal yüzlerce flash diskte ki 1 tanesini bulman kafi saklayabiliyorsun. Hatta istersen saklama kodu ezberle.
Yani altın ile biraz farklı konular.
Bir gün bence de fiyatı bayağı düşecek çünkü birazcık eskidi teknolojisi..
Kızı.....Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizde corono virüsü yoktu. Bir anda artarak çıkmaya başladı. Acaba bizde daha da fazla çıkacak mı okulllar tatil maç lar seyircisiz vs
Kardemiri alsam yine karla satardım tutmazdım. Ereğli desen düştü ama o yukarıda geri döneceğini çok belli etmişti. Rsı den dolayı endekse güvenmedim hayatta mal tutmazdım. İdoya bindim haftasonu kafa dinlemeye gidiyorum. Ama hala gözüm piyasada :) illa baktıracak.
Yurtdışı yeşile bürünmüş , bahar gelmiş .....günlerdir milleti bezdirdiler .... şimdide aç kurt gibi hisselere saldırıyorlar.virüsle ilgili haberler geliyor ama piyasa takmıyor bile.Demek ki her şey yalanmış sansasyon abartı , ölenler normal gripten ölenler.:Sad:
https://www.youtube.com/watch?v=0PyRCEfLbwI
Bu yıl turizm taşımacılık sektörü için iyi geçmeyecek THY bazı ülkelere uçuş yasağı geldi. Koskocaman havalimanı yaptık yolcu garantili oradan da hazine elini cebine atacak gayri. Bu arada bu Benjaminin de ateşi var corono mu sebep
dünyanın en yaşlı nüfusa sahip 2. ülkesiymiş italya...1. ülke japonya...
İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266'ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660'a yükseldi -AA
La baslatma simdi baharina. 119.600 gosterip 112 ye dusmek nedir. Boyle bahar mi olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow bildiğin deli. 21,700 üstünde kapanışlar yaparsa göstergeler ilerleyen günlerde toparlayabilir...
Bisttede 91600 orta vadeli yeni dibimiz gibi hayırlı olsun.. Burdan girenlere. 2008 olmucaksa riske girmeye değmicek seviyeler
ABD bu kadar çok para basmasına rağmen hala fiyatlamalar USD ile yapılıyor yaa asıl sorun orada sanırım. Haksız rekabet var. Yakında varlık fiyatlamaları için bir uluslar arası para biriminden bahsedilebilir. Olay oralara doğru evrilecek evrilmeli.
Esas vurgunu altında yaptılar.. Bütün dünyayı kaos çıkacak ayağına altına çekip 1700 den malı boca ettiler.. 10 12 sene önce 30 liradan altının yüzüne baktıramadığım adamlar 330 dan kredi çekip altın aldı.. Gram tepeden yüzde 33 den fazla düşmemiş hiç ama bu cephede xiddi bi hamallık süreci başladı