Sayfa 344/1002 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: Viop - XIII

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ufak at sercan ya... EW de 2. dalgalarda üçgen olmaz...üçgenlerin görüldüğü dalgalar 4. dalgalar, B. dalgaları ve kombinasyonların Y dalgalarıdır...2. dalgada üçgen nedir ya?
    Kusura bakma.. Haklısın.. Bilgisizliğime verme ama

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    dünyanın en yaşlı nüfusa sahip 2. ülkesiymiş italya...1. ülke japonya...

İtalya'da yeni tip koronavirüsten (Kovid-19) ölenlerin sayısı 250 kişi artarak 1266'ya, toplam vaka sayısı ise 17 bin 660'a yükseldi -AA

Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    Yurtdışı yeşile bürünmüş , bahar gelmiş .....günlerdir milleti bezdirdiler .... şimdide aç kurt gibi hisselere saldırıyorlar.virüsle ilgili haberler geliyor ama piyasa takmıyor bile.Demek ki her şey yalanmış sansasyon abartı , ölenler normal gripten ölenler.

https://www.youtube.com/watch?v=0PyRCEfLbwI
    La baslatma simdi baharina. 119.600 gosterip 112 ye dusmek nedir. Boyle bahar mi olur.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu yıl turizm taşımacılık sektörü için iyi geçmeyecek THY bazı ülkelere uçuş yasağı geldi. Koskocaman havalimanı yaptık yolcu garantili oradan da hazine elini cebine atacak gayri. Bu arada bu Benjaminin de ateşi var corono mu sebep
    Eğer acele etmeyip. Atatürk’ün süresini bekleseydik. Bugün ülke olarak ciddi kar yazacaktık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yaşlıları etkiliyor bu virüs daha çok...italya'da ölenlerin durumu aşağıdaki gibiymiş...toplam ölüm şimdilik 1.016 imiş...

....son üç haftada hayatını kaybedenlerin yüzde 2'sini 50-59 yaş grubundakiler, buna karşılık yüzde 98'lik bölümünü ise 68 yaş ve üzerindekiler oluşturuyor.
    Ulan bu virüs ayagina yaslilari öldürüp nüfus planlamasi yapmasinlar.
    Sonucta yaslilar bir ülke için yüktür.

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum altın konusundaki görüşünüze...

Kıytırık btc yi 20 bin dolar yaptılar, millet de bol keseden sallıyor btc şöyle btc böyle diye, bilmedikleri şey hakkında yorum yapıyorlar...

Benim şahsi görüşüm şu an dünyadaki en toksik varlık btc' dir ve sıfırlanması an meselesidir...

Dünyadaki tek varlık demeyim de varlıkların kalite sıralamasını yap deseler benim listem kesinlikle altınla başlar...

Düşünün dünyanın en dandik en toksik varlığını bile 20.000 dolara çıkaran finansal sistem altının onsunu halen 1600 dolarlardan fiyatlıyor...

Bu finansal sistem devam ettiği sürece yapacak bişey yok, babalar ne derse o...

Ama finansal sistem çökerse altının onsu 20.000/50.000( tamamen atmasyon daha yüksek de olabilir) dolardan aşağı olmaz...
    +1.........
    Ben bu rakamları yazmaya çekiniyorum, çünkü minimum 5000 gibi bir rakam yazdım diye dünyanın tartışmasını yapmak zorunda kaldım, artık tartışmıyorum. Üstelik hesaplar minimum 8000 USD çıktığı halde çekinerek 5000 yazmıştım.

7.  Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    O kadar çok kaybettim ki karda oturamıyor, karı görünce ne oldum delisi oluyorum.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Allah iyiğini versin emi
    Seni okuyunca kendimi görüyorum
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    BTC de bir kaç nokta yazayım çoğunu biliyorsunuz...

BTC üretimi sonsuz değil..Üretimi git gide azalan ve sonunda biten bir olay.
    Kara para aklamada en rahat kaçılan yer. Bu kadar doları altını nereden buldun diye sorarlar hatta saklaman bile zor. Bir filmde başroldeki oyuncu artık bahçede parayı gömecek yer bulamıyordu. Ama btc ile kopyasal yüzlerce flash diskte ki 1 tanesini bulman kafi saklayabiliyorsun. Hatta istersen saklama kodu ezberle.

Yani altın ile biraz farklı konular.

Bir gün bence de fiyatı bayağı düşecek çünkü birazcık eskidi teknolojisi..
    Bence geleceğin parası bu tip araçlar olacak, ama daha erken...
    Gezegenler arası seyahat vs olmaya yaklaştığında insanlar bunların daha gelişmişlerini tasarlayacak.

Sayfa 344/1002 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444844 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •