Hislerime göre söylüyorum hicbir grafik veya bilgiye dayanmıyor ben yarın iyi bir yükseliş bekliyorum
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Printable View
Hislerime göre söylüyorum hicbir grafik veya bilgiye dayanmıyor ben yarın iyi bir yükseliş bekliyorum
resmen oyuncak olduk arkadas. neyse kendı bılır 1.19 danda mallandık sayesınde =)
Panikleyen kynin mallarını da aldı. Oh ne ala memleket, helal olsun işi biliyor bu adam[emoji3]
Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app
Dün ki satıştan önce atlas hissesinin %80 e yakını galip De idi şimdi durum nedir bilen arkadaşımız var mı
119 120 aşağı gelmediği müddetçe çıkış trendi devam edecektir. YTD.
buralarda yataya sarma görüntüsü veriyor sanki
Kağıdı satmadigi mız sürece zarar etmeyiz bence. Ne zaman biktirip Ky yi satışa zorlarsa kağıt ozaman gider. Şahsi görüşlerimdir
BUGÜN deli bir hareket yapıp yataya saracak.... ytd...
1,3 civarı olur bugün ama 1,25 yataya bağlar..... ytd...
Tskler kardeşim
Galip tahtana çabuk geri dön. Dünkü pisliğini temizle.. Eukyo'da vurdun parayı nasıl olsa. Senden başkası bu tahtayı force edemez
taktık bellı yukarıdan malı sattı mıllete. eee simdi tahta dısında kaldın galıp efendı. aslında olay basıt bır sure ınad edıp elındekı malı kımse vermese bu sefer yukarıdan da olsa almaya calısacak galıp efendı. ortam musaıt dıye borsada cok ama cok buyuk kumar oynayıp cok buyuk vurgun vuruyor aslında galıp efendı. ah ulan nasılsa hesap soran yok ıncelemeye alan yok.
bu ulkede mevcut sartlarda para kaybetmek ısteyen ve her durumda haksız cıkmak ısteyen kım varsa gelsın parasını borsaya yatırsın. yazıklar olsun.
saat kaçta 1,3 hareketini yapacak kardeş
Saat 15, 30 da olabilir mi
Millet 2-3 kademe yükselse de satsam diye kolluyor.Hiç çıkar mı 1.30? Ayrıca kim alacak? 1.30 u görürse 1.40 ları da görür, güzel hayaller. umutlu olmak lazım SABIR!!!
Çok aşağıda yataya bagladık bıraz yukarda baglasaydık ıyıydı neyse hayırlısı bakalım
herkeze selamlar
ilk kez yazı yazıyorum
dün atlas ın dönüş yapacağını düşünüp çekinmeden atladık
ama hesap edemediğimiz patron satışıyla karşılaştık
şimdi merak ettiğim konu şu
patron toplamda yaklaşık 9.000.000 sattı 2.756.726 açığa satış var kar edip satan 1.000.000 diyelim panikle satanda 1.000.000 diyelim toplamda 13.756.726 lot kimin aldığını boşverin
şirketin sermayesi 20.000.000 %5 i 1.000.000
1.000.000 un üzerinde hisse alanlar nerde bunu bildirmek zorun da değillermi
1.30 üzeirnde kapatması gerekmez bugün için.1.26 üzerindeki her kapanış olumdur
dun tavan yapan Bugun yuzde 15 yukarı yapan 1.16 yı goren eukyo suanda fena satıs yıyor 0.95 da devre kestı . =)
Galip aga satti esasinda 5 milyon lotu dosedi sanirsam
Evet siranin mepete gelecegini tahmin etmistim.
Mepet cıldırıyor :yes:
Pastayı görmek lazım
Anlaşıldı. Gene mücadele edeceğiz. Yarın 1, 18 de başlarım haftaya 1, 10 lara kadar alımlarımı tamamlarım.ortalama 1, 18 olur.1 ay sonra 1, 65 e veririm.% 50 kar.ytd.sadece sesli düşündüm.
goz gore gore eukyo vurgunu vurdu
Dün döner diye 1.24 ten geldik. Ama ilk günden eksi yazmaya başladık. Şimdi bekleki yükselsin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Ben burdan kaybettigimi eukyodan cikarayim dedim eukyodan da bir darbe yedim oldu zarar 2 bin ne yapsam bilemedim
Hocam sen iyi kurtarmissin ben o dedigini yaptim simdi atlastan ettigim zararin 2 katini orda yasadim 1 gun önce alip birgün sonra satilirmi 5 milyon lot biz senin neyine güveneceğiz artik
Senin adına üzüldüm hocam son 1 ayda 3 hissede toplam 5.000 den fazla zarar ettim. Bu kan emici vampirler biz küçük yatırımcıyı mahfettiler. Son umudum burası burdanda kazanamazsam bırakacam artık borsa işini. Bize göre değil bu ortam. Herşeyin başı sağlık. Sağlığımız bozulacağına para gitsin. Yatırım tavsiyesi değildir.
Metro yatirimin sattigi mallari kim aldi .. ky karsilayamayacagina gore demekki yan bacaklara dagitti galip bey.. metro ya alim yapmis demekki biraz metro yu goturecek bura dustukce insanlar buraya yigilacagindan 1.50 den alanlarda dokulmeden tekrar toplamaz bayagi zaman alir gibi.. ytd
Sonumut ve ozay sizin borsada yeni oldugunuzu düşünerek ve yılların tecrübesi ile yazıyorum. Borsada para kazanmak için önce çok para ve zaman harcamaniz gerekir.tabi bu arada para, zaman kaybetmenin yanında sağlığınızı ve huzurunuzu da kaybedeceksiniz.olur olmaz herseye sinirlenip etrafınızdakilere zarar vereceksiniz.bu arada kredi felan da çekerseniz Allah korusun evi de arabayı da kaybedebilirsiniz.Ha bütün bu kayıpları göze alıp bu işi kavradiktan sonra çok mu kazanacaksınız. Hayır .borsadan zengin olan gariban gördünüz mü ?intihar edeni duymussunuzdur ama.Şimdi vakit yakınken üçüne beşine bakmadan borsaya tövbe edin.inanın bana huzur bulacaksınız. Bu sizin son hisseniz olur inşallah soylediklerimi kale alırsınız.
Dogru söze ne denir haklısın hocam zaten bana göre degil ben küçük bir para ile bu isi yapmaya çalıştım baktimki hırsız cok tilkide cok özellikle galip hisseleri ben hep onun hisselerde kaybettim 1 gun once alip umutlandiran adam birgün sonra satiyorsa buna ne denir .......
ATLAS'ta bu hafta gerçekleşen hareket MEPET'te iki hafta önce gerçekleşen hareketle birebir aynı. Tahminim hissemizin en az 2 hafta 1.20-1.30 bandında oyalanacağı yönünde.
MEPET'te 2 haftadan sonra bugün bir kıpırdanma görüldü; hareketin devamının gelip gelmeyeceği yarın netlik kazanacak. ATLAS'ta bundan sonraki sürecin seyri ile ilgili yarın ve önümüzdeki hafta MEPET'in hareketleri takip edilmeli. Grup hisselerinden AVTUR'daki hareket bitti ve yataya bağladı. VANGD ve AVGYO birlikte hareket ediyor ve yükseliş trendindeler. ATLAS ve MEPET de aynı hareketlerle işlem görüyor şu an. Benim tespitlerim ATLAS'ın MEPET'ten 2 hafta sonra MEPET'le benzer hareketler sergilediğidir. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değil kişisel görüşlerimdir.