Sayfa 31/450 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Hislerime göre söylüyorum hicbir grafik veya bilgiye dayanmıyor ben yarın iyi bir yükseliş bekliyorum

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

resmen oyuncak olduk arkadas. neyse kendı bılır 1.19 danda mallandık sayesınde =)
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

3.  Alıntı Originally Posted by husomacit Yazıyı Oku
    resmen oyuncak olduk arkadas. neyse kendı bılır 1.19 danda mallandık sayesınde =)
    Panikleyen kynin mallarını da aldı. Oh ne ala memleket, helal olsun işi biliyor bu adam[emoji3]

Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app

4. Dün ki satıştan önce atlas hissesinin %80 e yakını galip De idi şimdi durum nedir bilen arkadaşımız var mı

5. 119 120 aşağı gelmediği müddetçe çıkış trendi devam edecektir. YTD.

Alıntı Originally Posted by Kenan06. Yazıyı Oku
    Panikleyen kynin mallarını da aldı. Oh ne ala memleket, helal olsun işi biliyor bu adam[emoji3]

aynen katılıyorum bu ısı ıyı bılıyor Yıne baya kısıyı doktu hadı bakalım asagı cektıkce mallanırım :D
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

7. buralarda yataya sarma görüntüsü veriyor sanki
    YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

8. Kağıdı satmadigi mız sürece zarar etmeyiz bence. Ne zaman biktirip Ky yi satışa zorlarsa kağıt ozaman gider. Şahsi görüşlerimdir

Sayfa 31/450 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •