Sayfa 34/450 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon
Arama sonucu : 3595 madde; 265 - 272 arası.

Konu: ATLAS - Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Mepet cıldırıyor
    Yazdıklarım hıcbır sekılde yatırım tavsıyesı degıldır. Tamamen saçmalamadır.
    Yatırım Tavsiyelerini sadece Yatırım Danışmanlığı Yetki Belgesine sahip olan kurumlardan alınız.

2. Pastayı görmek lazım

Sent from my GT-N7100 using hisse.net mobile app

3. Anlaşıldı. Gene mücadele edeceğiz. Yarın 1, 18 de başlarım haftaya 1, 10 lara kadar alımlarımı tamamlarım.ortalama 1, 18 olur.1 ay sonra 1, 65 e veririm.% 50 kar.ytd.sadece sesli düşündüm.

4. galıp asla sattıgı ısterse 080 dussun gerı almaz

Alıntı Originally Posted by memeti59 Yazıyı Oku
    taktık bellı yukarıdan malı sattı mıllete. eee simdi tahta dısında kaldın galıp efendı. aslında olay basıt bır sure ınad edıp elındekı malı kımse vermese bu sefer yukarıdan da olsa almaya calısacak galıp efendı. ortam musaıt dıye borsada cok ama cok buyuk kumar oynayıp cok buyuk vurgun vuruyor aslında galıp efendı. ah ulan nasılsa hesap soran yok ıncelemeye alan yok.

bu ulkede mevcut sartlarda para kaybetmek ısteyen ve her durumda haksız cıkmak ısteyen kım varsa gelsın parasını borsaya yatırsın. yazıklar olsun.
    bır yada 2 yıldan once

5. goz gore gore eukyo vurgunu vurdu

6. Dün döner diye 1.24 ten geldik. Ama ilk günden eksi yazmaya başladık. Şimdi bekleki yükselsin. Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Ben burdan kaybettigimi eukyodan cikarayim dedim eukyodan da bir darbe yedim oldu zarar 2 bin ne yapsam bilemedim

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app

8.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Ben burdan kaybettigimi eukyodan cikarayim dedim eukyodan da bir darbe yedim oldu zarar 2 bin ne yapsam bilemedim

Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
    Eukyo 1.05 iken burdan çıkıp oraya gitmeyi çok düşündüm son anda vazgeçtim.

Sayfa 34/450 İlkİlk ... 2432333435364484134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •