Teknolojiler gumlemeye başlamış,mesela alcatl zor olmasın diye fk komple kaldırmış:)
Printable View
Teknolojiler gumlemeye başlamış,mesela alcatl zor olmasın diye fk komple kaldırmış:)
https://www.youtube.com/watch?v=bk94I6QQ5SE
Yeni vadeye böyle başladık ..hayırlısı :)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post6731738
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 56 kişi okumaktadır. (3 üye ve 53 ziyaretçi)
mert45, guneyka, Zdx&Lunar Soul
Son dakika haberi ABD Senatosu'ndan F-16 kararı
ABD Senatosu, Cumhuriyetçi Senatör Rand Paul'ün Türkiye'ye 23 milyar dolarlık F-16 savaş uçağı satışını durdurma teklifini reddetti
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ABD Kongresi hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısını onayladı
ABD'de federal hükümetin kapanmasını önleyecek geçici bütçe tasarısı, Temsilciler Meclisi ile Senatodan geçti.
ABD Gıda ve İlaç Dairesi ile Tarım, Ticaret, Adalet, Enerji, Ulaştırma, Konut ve Kentsel Kalkınma bakanlıklarının aralarında olduğu kurumlara 8 Mart'a, Savunma (Pentagon), İç Güvenlik, Çalışma, Dışişleri, Eğitim ve Sağlık bakanlıklarının dahil olduğu hükümetin geri kalanına ise 22 Mart'a kadar finansman sağlanmasını öngören tasarı, ABD Temsilciler Meclisinde kabul edildi.
Cumhuriyetçilerin çoğunlukta bulunduğu ABD Temsilciler Meclisinde yapılan oylamada, 99 vekil tasarının aleyhinde, 320 vekil ise lehinde oy kullandı.
Temsilciler Meclisinden geçerek Demokratların çoğunlukta olduğu Senatoya gelen tasarı, burada da 13'e karşı 77 oyla kabul edildi.
Bazı kamu kurumlarına 1 Mart'a kadar finansman sağlayan geçici bütçenin süresinin dolmasına az bir süre kala Kongreden geçen tasarı, yasalaşması için ABD Başkanı Joe Biden'ın imzasına sunulacak.
Söz konusu tasarı, yasalaşması durumunda, 1 Ekim 2023'te başlayan 2024 mali yılında hükümetin finansman yetersizliği nedeniyle kapanmasını önlemeye yönelik 4'üncü geçici bütçe olacak.
Amerikan kanunlarına göre, Kongre, 1 Ekim'de başlayıp 30 Eylül'de sona eren mali yıl için kalıcı bütçeyi onaylayamazsa geçici bütçelerle aranın kapatılması gerekiyor. Geçici bütçenin de onaylanamadığı dönemlerde harcama yetkisini kaybeden federal kurumlar, geçici olarak faaliyetlerini durduruyor.
Kaynak : Anadolu Ajansı
https://i.hizliresim.com/cwh4ese.png
dört gündür Burnumuzun ucunu göremiyoruz bu kadar uzun süre ilk defa
hayatı etkileyecek düzeyde ..bu iyi hali
ZDX Halkbank davasıyla ilgili var mı bir gelişme
O yazıdan anladığın güzelleme yapıldığı mı? Ben güzelleme falan yapmadım. Ha güzelleme gibi geldi ise o zaman sen güzelleme yapmayanları oku.Ona göre pozisyon al beni kayda alma.... Evet Allah büyük şüphesiz.
Sen teknikçisin ya dün ayın son günü idi bak bakalım aylık grafiklere onlar sana ne anlatıyor.....
Bir de madem bir pozisyon alacaksın henüz biraz zamanı var USD alacağıma ben gümüş alırdım....
Bu F-16 işinin böyle olumlu onaylanması HALKB işine de olumlu gibi düşünüyorum ama hukuk uzmanlık alanım değil özellikle sizleri hele hiç yanıltmak istemem. Başkası sorsa şu cevabı bile yazmazdım.
Uzun zamandır pek kolay yanılmam maldayım ama dün kü endeks kapanışı hem de vadenin son günü beni bile şaşırttı.Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Ya bizim bilmediğimiz olumlu bir gelişme var. Mesela 8 mart sanırım değerlendirme olacak acaba not artışı mı olabilir.
Abd kazan,kazan (İsveç ///F.16)devam Halk bank ellerinde bir koz ve ABD deki siyasilerin hesapları hukuk ne der..siyasiler nederse hukuk onu der....:):)
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beyler yaklaşan şeyi göremiyonuz
Dolar 31.3131 diyerek göstermeye çalışıyor gelen şeyin büyüklüğünü:whistling:
https://www.iha.com.tr/sinop-haberle...a%20ge%C3%A7ti.
Görememem bundandır Sayın başkanım. :)
Bugün yukarı doğru öttürüyorlar....Görünemn o ki dünkü eksi makasın intikamını artı makas ile olacak.....
akkız bir sürü kap atmış :he:
10280.................Long...........................gi rişimizi yaptık...................Pislik palanın parasını alalım......
günaydın esnaf.
bol kazançlar:drunk:
eyvallah beyler tşk.
Yok ben biliyorum ertelendiğini de tarih hakkında bilgi var mı açısından
dünkü hareket bence tepki hareketiydi borsaya güçlü talep var düşüşler sınırlı kalıyor
8 martta ben pas geçeceklerini seçim sonrası değerlendirmeğe alacaklarını düşünüyorum
başkan dgate gaptırdı geliyor
:drunk:
dün tavandan klgyo aldığımı yazmıştım yine tavana gidiyor.
düşene değil yükselene bakacan dayu :drunk:
xu100... 924600
xu030.. 980000 (daha ona çok var )
DİRENÇLER... geçilmesi gereken yerler
Garanti yatirimdan aradılar pay vadelilerde işlem yapabilmek için 600 bin lira teminat olması gerekiyor ediler. Düne kadar viop hesabında 500 bin tl vardı işlem yapabiliyordum. Bugün yapamazsin diyorlar. Başka aracı kurumlarda da böyle bir uygulama var mi
1,015 bin civarlarından uzunları yazdık bakalım..