"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
dört gündür Burnumuzun ucunu göremiyoruz bu kadar uzun süre ilk defa
hayatı etkileyecek düzeyde ..bu iyi hali
ZDX Halkbank davasıyla ilgili var mı bir gelişme
O yazıdan anladığın güzelleme yapıldığı mı? Ben güzelleme falan yapmadım. Ha güzelleme gibi geldi ise o zaman sen güzelleme yapmayanları oku.Ona göre pozisyon al beni kayda alma.... Evet Allah büyük şüphesiz.
Sen teknikçisin ya dün ayın son günü idi bak bakalım aylık grafiklere onlar sana ne anlatıyor.....
Bir de madem bir pozisyon alacaksın henüz biraz zamanı var USD alacağıma ben gümüş alırdım....
Bu F-16 işinin böyle olumlu onaylanması HALKB işine de olumlu gibi düşünüyorum ama hukuk uzmanlık alanım değil özellikle sizleri hele hiç yanıltmak istemem. Başkası sorsa şu cevabı bile yazmazdım.
Uzun zamandır pek kolay yanılmam maldayım ama dün kü endeks kapanışı hem de vadenin son günü beni bile şaşırttı.Bunu da belirtmeden geçemeyeceğim.
Ya bizim bilmediğimiz olumlu bir gelişme var. Mesela 8 mart sanırım değerlendirme olacak acaba not artışı mı olabilir.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 01-03-2024 saat: 09:17.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Abd kazan,kazan (İsveç ///F.16)devam Halk bank ellerinde bir koz ve ABD deki siyasilerin hesapları hukuk ne der..siyasiler nederse hukuk onu der....
SM-M346B2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Beyler yaklaşan şeyi göremiyonuz
Dolar 31.3131 diyerek göstermeye çalışıyor gelen şeyin büyüklüğünü![]()
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri