Originally Posted by bahriyeli dört gündür Burnumuzun ucunu göremiyoruz bu kadar uzun süre ilk defa hayatı etkileyecek düzeyde ..bu iyi hali Tamda çay simitlik olmuş yaw
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by bahriyeli dört gündür Burnumuzun ucunu göremiyoruz bu kadar uzun süre ilk defa hayatı etkileyecek düzeyde ..bu iyi hali kara cuma mı olacak acaba
Originally Posted by işçi74 Bak sen ,isi biliyor zilli,ise yarar inşallah madde 7 de kar payı dememiş, kârın dağıtılması demiş, ilginç
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I...B5b3VuZw%3D%3D
Originally Posted by EMLAK kara cuma mı olacak acaba karabasan gibi çöktü gece acil bir iş olsa çıkamazsın o derece .. çok uzun zamandır ilk defa bu düzeyde bu sürede kara cuma olabilir herşey mümkün nasıl kapatacak bakalım herif son bir saatte enteresan işler yapıyor
başkan dgate gaptırdı geliyor
dün tavandan klgyo aldığımı yazmıştım yine tavana gidiyor. düşene değil yükselene bakacan dayu
xu100... 924600 xu030.. 980000 (daha ona çok var ) DİRENÇLER... geçilmesi gereken yerler
Originally Posted by EMLAK dün tavandan klgyo aldığımı yazmıştım yine tavana gidiyor. düşene değil yükselene bakacan dayu ben hulk almıştım 44 den 52 den devrettim beğenmedim gidişatı simit parası bile kalmadı susamını alırım
Forum Rules
Yer İmleri