Trend hocam niye yazmıyor? Arada yazsa forma renk katacak. Özledik kendisini ve analiz bekliyoruz artık. Fazla arayı açmasın 🙏
Printable View
Trend hocam niye yazmıyor? Arada yazsa forma renk katacak. Özledik kendisini ve analiz bekliyoruz artık. Fazla arayı açmasın 🙏
Dursun bu.
SPK, Twitter’dan yatırımcıları tuzağa düşüren Harun Kahraman’a ceza kesti
Photo of piyasalar piyasalar Send an email 22 Nisan 2020
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Petkim Petrokimya Holding A.Ş. (PETKM) hisselerinde gerçekleştirilen işlemlerle ilgili incelemesinde Twitter hesabı üzerinden yatırımcıları tuzağa düşüren bir kişiyi yakaladı.
SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, “@kahraman_harun” Twitter hesabı üzerinden PETKM payına ilişkin olarak takipçilerine alım veya tut tavsiyesi verdikten hemen sonra mülkiyetinde bulunan PETKM paylarını sattığı belirlenen Harun Kahraman’a 1 milyon 175 bin 29 lira idari para cezası kesildi.
Muahahahahaaha. "Tuzaga dusuruen bir kisiyi yakaladi".
Eski Türkiye de özelleştirme vardı. Kamu bankaları şirketleri vs.. yeni Türkiye de bu kamu bankaları vs özelleştirme söz konusu değilse artık bunları düzenlemek gerek mantıken..
Yeni düzeni okumak gerek bunlarla ilgili ne düşünüyorlar.
Senaryolar hayal dünyası sınırsız tek gerçek var ama bilemiyoruz haliyle..
Böyle devam mı
Soru bunlar..
Ekyo nün tekniği grafigiyle bu aynı şuan halen mal mal rakamlara aynı yerde bakıp duruyorum
Rafineri nin bağlı olduğu holdinge ortakSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rafineri Socar'in degil mi sahna?
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Net Holding A.Ş. (NTHOL) ve Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. (GEREL) paylarının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcı hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 09/06/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı, Brüt Takas ve İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Yatırımcı Adı ve Soyadı
MKK Sicil Numarası
HARUN KAHRAMAN
31263931
Para cezasi cikmadigina gore herif temerrude dusmus. Eee, araci kurumun parasi ile ancak bu kadar. Vurun kicina tekmeyi bir daha kalkmasin. Vaya con dios.
Internetten ortaklarimizi tuzaga dusureceksin ha.
Vay arkadaş ya... Neler oluyor şu borsada. Ne hırsızlar var ya. Spk'ya helal. Şimdiki gençlik hemen kısada köşeyi dönüvereyim diye borsaya giriyor... Uzun hiç bir şeye tahammülleri yok. Sosyal medyayı öttürüyorlar, kırnata gibi... Arada Harun gibi bir kaç kişide yakalanıyor. Buna da şükür. Bir kişi bile yakalansa kardır bizim için. Şimdiki gençliğin 1 yılda düşündüğünü biz 20 yıldır yapamadık. Ama onlar üç beş ayda köşe olacaklar herhalde... Tabi Harun gibi paçayı kaptırmazlarsa.
Ondan dedim ya "ortaklarimizi tuzaga dusureceksin ha" diye!
Sise tam momentum kapmisti, herif 150 bin kisiyi doldurdu kagida, kagit zonk diye yerinde cakildi kaldi. Herif sabah aksam "Sise aldim, Siseye bak ne yapiyorum, Sise'ye simdi nasil oturacagim"... kac hafta kagidin icine etti.
Iyi yapmissin.
Hee brute almışlar malını alıp satabilir o zaman..
Borsaya yeni girenler çok şanslı hacı halkbank 5lira. 2013 de not artisinda borsaya girenler 15 20 lira arası tanıştılar hisseyle mesela..
Zavallı proleter bile ne çekmişti bu HK yüzünden.
En kurt borsacı 15 liradan halka arz olmuş bu kağıdı kesin 10 ve altından almıştır abi hiç almadıysa 2019 da Ocak rallisinde 8 geçince golden crossdan geri gelirken almıştır..
Tam bir felaket
100 saatlik ağırlıklı ortalama 109397 seviyesinde .bu ortalama iyi çalışıyor 3 gündür.
buranın altında diğer 100 saatlikler var.onlar da 108300-108500 aralığında.
diğer yandan bir üçgen oluşumu mevcut.kırılım hangi yönde olursa o yöne hareket beklemek lazım.
şuan net bir fikir vermiyor.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...6239ea5b2e.png
Geçen sormuştum, SADIKTAN nerede? bilen var mı?
banka endeksi
kırmızı 100 saatlik ortalama altında denge çabası var.kırmızı artık direnç...126600 puan...
mavi iki ortalama fiyatları tutuyor,destek...125500-125700 puan...
altta ise 123900-124300 seviyelerinde 200 saatlikler mevcut.
sonuç:mavi altına kayan banka endeksinde yüzde 2-3 arası bir geri çekiliş görmek mümkün.olursa buradan bankalara tepki alımı gelecektir ,diye düşünüyorum.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...07ffaf96ee.png
Soru şu 5.72 tahsisli sonrası kağıdın teknigi ve eski grafikler geçerli mi ?
Bak hiç aşina olmadığımız bir durum daha. Demek ki eğitim devam ediyor hepimiz için. Neye bakacağız tahsis sonrası ?
Evet uluslararası ilişkiler piyasa herbokolog uzmanı yaptı hisse bizi..
Fon mon zak zuk geliyor hareketlenecek dendi... Kene bile aradan 200K cakti. Geleni gideni yok.
Öyle olsun bakalım.. O hisselerini artırsın ucuzdan.. Bizim elimizde 14.60 'lı kalsın. Bi tahsisli yetkisi de ben istiyorum o zaman... Şimdi alan için sorun yok ama geçmişte alanlar için büyük sorun. Yoksa no problem... Hisse zaten onun tahsisli yaptığı fiyatın altında bile.
Metin topuz 8 yıl 9 ay hapis cezası almış..
Avukat var mı bunun yatari nedir 1/2 mi ? 4 yıl 4,5 ay. Bununda 4/5 i mı alınıyor ?
990 gündür tutukluymus ne zaman çıkar bu adam yatari nedir bir aydınlatın avukat arkadaşlar
Terör suçundan mi ceza almış indirim olmuyor mu ?
Bak ne kadar bilgi gerekiyor hisse aldık bu...
PALANIN sacı çok karışık, uzun süredir taramadığı için düzelemiyor. pala yüreğin kralını yemiş, bir şekilde bu kadar sahiplenmenin nemalanması olacaktır. İlginç olan ise vadeli piyasada yabancı long, spot piyasada yabancı büyük hisselerde satıcılı. aslında iki palada kardeşler muhtemelen ve akşam aynı eve gidiyorlar.
ABD konsolosluğu çalışanı ne zaman serbest kaliyor avukat arkadaslar yazar misiniz..
KARAR AÇIKLANDI
ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütüne yardım suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Topuz'un tutukluluğunun devam etmesine karar verildi.
990 gündür tutukluymus
Zor sorular sorma be memish.
Resesyon aslında bağıra bağıra ben geliyorum diyor da... Ancak hisse bazlı, borsa ne olacak, parasal genişleme. vs.... Yok ya borsa düşmez!!!! diye kafalar karma karışık. Kimse bi şey kestiremiyor. Kötü düşünüyorsun ters oluyor.. İyi düşünüyor müthiş bir tokat yiyorsun. Bu alem çok enteresan... Filim gibi bi şey.
carfurun dolaşımdaki payı %3,7 oldukça düşük ve bu tarz senetler bazen 2-3 yılda bir operasyon çeker bankalar gibi rahat değiller, satmak için dahi zaman lazım. Bu senedi taşımaya karar verdim.
güldür güldür deki NAİME gibi, ""seni ele geçireceğim, yavaş yavaş, benim olacaksın.com"" :)
Palada bir şeyleri elemi geçiriyor bize mi geçiriyor yavaş yavaş olduğu için anlamıyoruz. :)