Sayfa 354/579 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,825 - 2,832 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Halk-PETROL Guest
     Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    14.60 gibi tanışmıştım ben örneğin.. 20 liradan buraya düşünce çok iyi fiyattan yakaladım demiştim ve arkama yaslanıp kahvemi höpürdetmiştim ) hey gidi günler hey.. Nerden nereye geldik. Bu işler zaten bizi tecrübe deposu yaptı.
    Soru şu 5.72 tahsisli sonrası kağıdın teknigi ve eski grafikler geçerli mi ?

Bak hiç aşina olmadığımız bir durum daha. Demek ki eğitim devam ediyor hepimiz için. Neye bakacağız tahsis sonrası ?

Evet uluslararası ilişkiler piyasa herbokolog uzmanı yaptı hisse bizi..

Alıntı Originally Posted by Halk-PETROL Yazıyı Oku
    En kurt borsacı 15 liradan halka arz olmuş bu kağıdı kesin 10 ve altından almıştır abi hiç almadıysa 2019 da Ocak rallisinde 8 geçince golden crossdan geri gelirken almıştır..

Tam bir felaket
    Aynen boyle. Hatta 3 kere golden cross oldu, enigma bulamadim demisti. Bakamadim ben de.

4.  Alıntı Originally Posted by Halk-PETROL Yazıyı Oku
    Soru şu 5.72 tahsisli sonrası kağıdın teknigi ve eski grafikler geçerli mi ?

Bak hiç aşina olmadığımız bir durum daha. Demek ki eğitim devam ediyor hepimiz için. Neye bakacağız tahsis sonrası ?

Evet uluslararası ilişkiler piyasa herbokolog uzmanı yaptı hisse bizi..

Bu tahsisli işi haksız rakebet oldu. Bu tüm yatırımcıları tırstırdı. Bedelli sermaye artırsa daha adaletli olurdu. 100 metre yarışında sen 10 metre önden başlıyorsun gibi vaka oldu. Şık olmadı bence.

Fon mon zak zuk geliyor hareketlenecek dendi... Kene bile aradan 200K cakti. Geleni gideni yok.

Alıntı Originally Posted by browjn Yazıyı Oku
    Bu tahsisli işi haksız rakebet oldu. Bu tüm yatırımcıları tırstırdı. Bedelli sermaye artırsa daha adaletli olurdu. 100 metre yarışında sen 10 metre önden başlıyorsun gibi vaka oldu. Şık olmadı bence.
    30 hissesinde olmaz brown oyle is. Bunlara kurumsal temettu alan yatirimcilar geliyor. Adamlarin hisselerini sulandiriyorsun durduk yerde. Gerci cucuk kadar birseyler veriyordu ama.. yine de buyuk yatirimci hisselerinin sulanmasini istemez.

7.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    30 hissesinde olmaz brown oyle is. Bunlara kurumsal temettu alan yatirimcilar geliyor. Adamlarin hisselerini sulandiriyorsun durduk yerde. Gerci cucuk kadar birseyler veriyordu ama.. yine de buyuk yatirimci hisselerinin sulanmasini istemez.

Öyle olsun bakalım.. O hisselerini artırsın ucuzdan.. Bizim elimizde 14.60 'lı kalsın. Bi tahsisli yetkisi de ben istiyorum o zaman... Şimdi alan için sorun yok ama geçmişte alanlar için büyük sorun. Yoksa no problem... Hisse zaten onun tahsisli yaptığı fiyatın altında bile.

Halk-PETROL Guest
    Metin topuz 8 yıl 9 ay hapis cezası almış..

Avukat var mı bunun yatari nedir 1/2 mi ? 4 yıl 4,5 ay. Bununda 4/5 i mı alınıyor ?

990 gündür tutukluymus ne zaman çıkar bu adam yatari nedir bir aydınlatın avukat arkadaşlar

Sayfa 354/579 İlkİlk ... 254304344352353354355356364404454 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •