Rafineri Socar'in degil mi sahna?
Rafineri Socar'in degil mi sahna?
Borsa Ýstanbul A.Þ. Piyasalarýnda Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Net Holding A.Þ. (NTHOL) ve Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Þ. (GEREL) paylarýnýn piyasasýnda Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve iþlemleri nedeniyle aþaðýda adý belirtilen yatýrýmcý hakkýnda Borsamýz Pay Piyasasý'ndaki emir ve iþlemlerine yönelik olarak 09/06/2020 tarihinden itibaren 6 ay süreyle Açýða Satýþ ve Kredili Ýþlem Yasaðý, Brüt Takas ve Ýnternetten Emir Ýletilmesinin Kýsýtlanmasý önleyici tedbirleri uygulanacaktýr.
Yatýrýmcý Adý ve Soyadý
MKK Sicil Numarasý
HARUN KAHRAMAN
31263931
Para cezasi cikmadigina gore herif temerrude dusmus. Eee, araci kurumun parasi ile ancak bu kadar. Vurun kicina tekmeyi bir daha kalkmasin. Vaya con dios.
Internetten ortaklarimizi tuzaga dusureceksin ha.
Vay arkadaþ ya... Neler oluyor þu borsada. Ne hýrsýzlar var ya. Spk'ya helal. Þimdiki gençlik hemen kýsada köþeyi dönüvereyim diye borsaya giriyor... Uzun hiç bir þeye tahammülleri yok. Sosyal medyayý öttürüyorlar, kýrnata gibi... Arada Harun gibi bir kaç kiþide yakalanýyor. Buna da þükür. Bir kiþi bile yakalansa kardýr bizim için. Þimdiki gençliðin 1 yýlda düþündüðünü biz 20 yýldýr yapamadýk. Ama onlar üç beþ ayda köþe olacaklar herhalde... Tabi Harun gibi paçayý kaptýrmazlarsa.
Ondan dedim ya "ortaklarimizi tuzaga dusureceksin ha" diye!
Sise tam momentum kapmisti, herif 150 bin kisiyi doldurdu kagida, kagit zonk diye yerinde cakildi kaldi. Herif sabah aksam "Sise aldim, Siseye bak ne yapiyorum, Sise'ye simdi nasil oturacagim"... kac hafta kagidin icine etti.
Iyi yapmissin.
Yer Ýmleri