Sayfa 355/579 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 2,833 - 2,840 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Halk-PETROL Guest
    Terör suçundan mi ceza almış indirim olmuyor mu ?

Bak ne kadar bilgi gerekiyor hisse aldık bu...

2. PALANIN sacı çok karışık, uzun süredir taramadığı için düzelemiyor. pala yüreğin kralını yemiş, bir şekilde bu kadar sahiplenmenin nemalanması olacaktır. İlginç olan ise vadeli piyasada yabancı long, spot piyasada yabancı büyük hisselerde satıcılı. aslında iki palada kardeşler muhtemelen ve akşam aynı eve gidiyorlar.

Halk-PETROL Guest
    ABD konsolosluğu çalışanı ne zaman serbest kaliyor avukat arkadaslar yazar misiniz..

KARAR AÇIKLANDI

ABD İstanbul Başkonsolosluğu görevlisi Metin Topuz, FETÖ/PDY Silahlı terör örgütüne yardım suçundan 8 yıl 9 ay hapis cezasına çarptırıldı. Topuz'un tutukluluğunun devam etmesine karar verildi.

990 gündür tutukluymus

Zor sorular sorma be memish.

5. Resesyon aslında bağıra bağıra ben geliyorum diyor da... Ancak hisse bazlı, borsa ne olacak, parasal genişleme. vs.... Yok ya borsa düşmez!!!! diye kafalar karma karışık. Kimse bi şey kestiremiyor. Kötü düşünüyorsun ters oluyor.. İyi düşünüyor müthiş bir tokat yiyorsun. Bu alem çok enteresan... Filim gibi bi şey.

6. carfurun dolaşımdaki payı %3,7 oldukça düşük ve bu tarz senetler bazen 2-3 yılda bir operasyon çeker bankalar gibi rahat değiller, satmak için dahi zaman lazım. Bu senedi taşımaya karar verdim.

7. güldür güldür deki NAİME gibi, ""seni ele geçireceğim, yavaş yavaş, benim olacaksın.com""

Palada bir şeyleri elemi geçiriyor bize mi geçiriyor yavaş yavaş olduğu için anlamıyoruz.

Alıntı Originally Posted by KIZILDAG Yazıyı Oku
    PALANIN sacı çok karışık, uzun süredir taramadığı için düzelemiyor. pala yüreğin kralını yemiş, bir şekilde bu kadar sahiplenmenin nemalanması olacaktır. İlginç olan ise vadeli piyasada yabancı long, spot piyasada yabancı büyük hisselerde satıcılı. aslında iki palada kardeşler muhtemelen ve akşam aynı eve gidiyorlar.
    Çok güzel ve yerinde analizleriniz var abi. Tebrikler diliyorum. YTD

Kesinlikle YTD.
    Güvenme insanların samimiyetine menfaatleri uğruna gelirler vecd'e Cenneti vaad etmeseydi şayet rabbine bile etmezlerdi secde !!!

Sayfa 355/579 İlkİlk ... 255305345353354355356357365405455 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •