Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Ciddi manada tuhaf iþlemler oluyor.yurt dýþý -4e dayanmýþken burayý ýsrarla tuttu.partilerdeki kemik oylar gibi BIST için de yabancýnýn kemik bir oraný olmalý.kemik oranda mýyýz acaba?yabanci satýþý aðýr olmayýnca da endeks palasi Bist'i buralarda az hafif hasarlý tutabiliyor.Redmi Note 7 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þortcularý kýzdýrmayým diye viop topiðine yorum attým viop çýkacak yazdým😆😆
Asýl traji komik olan Almanya ve Japonya. Bu adamlar bir gün kendi baþlarýna hareket edemedi, halbuki dinamikleri Farklý devletler ama dowu 1 saniye yanlýz býrakmýyor, o ne yaparsa aynýsýný yapýyor. Ýþde bizim BÝST borsasý ilk kez Farklý bir oran ve fiyat sundu, halkpetrol ün Libya belki etkili olmuþtur. Ýzleyelim ama dow %2 eksi kapatýrsa düzeltme yerini herkes gece 23 de daha iyi görecektir.
Bankalar haricinde keyfin yerinde degil mi korona yagmasindan kaptiklarindan treyder?
Bankalardan çok uzak kaldým Migros ve ASELSAN çok vardý dün verdim. Beklemekten iyi geçti.
dow jones eski günlerine dönmüþ.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri