3 tavan sonrası en fazla 4 tavan sonrası dinlenme olabilir beklenti haberi ile desteklenirse devam eder ...YTD
Printable View
Hocam trkcm bugünde eksi durumu nasıl değerlendiriyorsunuz biraz zararla çıkmak mantıklı mı
Sn celik comak, jants ve kords hakkındaki görüşleriniz nedir, teşekkürler.
Goody ve Egser deki durumlar nedir?
Sayın CC, Adese de flama formasyonu var sanki,yukarı yönlü olabilirmi, ne dersiniz? Bu arada öngörülerinizden faydalanıyoruz, emeğinize sağlık.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. Celik hocam endeks nasıl olur. Biraz durgunlaştı gibi . Haftalık liste paylaşırmısınız. Teşekkürler....
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlı pazarlar hocam ve tüm formdaşlar. EREGL 0.19,55 temettü dağıttı. Salıya hesaba düşer. Emin adımlar yola devam ediyorum. Yanına da ATEKS ide koydum. Macd güzel gözüküyor. Hacım artışı var. Değerli hocam bu iki hissede günlük grafiğe göre stopumuz ne olmalı? Allah sizden razı olsun değerli hocam.
jants drenç üzerinde kapattı kalıcı olması için 90 üzerinde kapanışlar yapması lazım hedefte şimdilik 104 ve üzerinde 148 drenç konumunda
kront ise 30 üzeri kapanışlar yapmalı kalıcı bir yükseliş için drenç 30 üstünde kısa drenç var 34 civarları üstü 50 civarına kadar boşş YTD
Bütün kağıtlar endeksi bekliyor yönlerini belirlemek için . Bankalar katılmadı endeksin 120 binlik yükselişine. Demek ki bir sıkıntı var. Endeksteki düşüş sel gibi önüne kattığını alıp sürüklemese bari...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endexs te herkes aynı şeyi bekliyor ama bence erken abd seçimlerine kadar piyasa diri tutulmalı aradaki düşüşler düzeltme olarak değerlendiriyorum.. Bankalara gelince endexsten sıfır atıldıktan sonra bankalar girişler hız kazanacak bu benim kendi düşüncem yanılabilirim ..sizler farklı düşünebilirsiniz sizlerin düşüncelerini bu konuda değerlendirebilirim beklentilerinizi yazabilirsiniz
migros, asels, adese bu hafta iyi olmalırını bekliyorum..
EREGL
AKSA
ERBOS hisseler cok ama pirimli genelde YADA BİZE ÖĞLE GELİYOR:):)
LINK
DGATE
ARENA
BUCİM EDERİNİN ALTINDA İŞLEM GÖRÜYOR
AFYON
VKGYO
ISGYO
OZGYO OLARAK BU HAFTALIK LİSTEM HERKESE BOL KAZANÇLAR COK HİSSE VAR KAFANIZ KARIŞMASIN YTD
alctlde buhafta listemde yer buldu YTD
Selamlar celik hocam, cusan için bu haftalık yorumunuz nedir?
Skbnk bu hafta sizce nasıl bir seyir yapar
Mümkünse kartn hakkında düşüncenizi, teknik yorumunuzu rica etsem.
Hocam sasa hakkındaki görüşünüz nedir. Biraz dinlenir mi. Yoksa kap destekleri ile yükselişe devam eder mi.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı akşamlar hocam .ereglı dışındaki haftalık listenin tamamı güzel yükseldiler.ereglı yukselen kanalın alt desteğinde kapattı.inşaallah oda yarın yukarı yönlü yoluna devam eder.
Hocam kısada ateks için önemli dirençlerini rıca ediyorum.herşey için teşekkür ediyorum.
Hiç sorma hocam geçen hafta çalıştığım şirketten ayrıldım. Biraz moralim bozuktu. Yeni toparladım. Evet bu hafta ve geçen hafta paylaşımlar harika ydi . Akşam ve bu hafta bol zaman var çalışacağım. Tekrar teşekkür ederim. [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122][emoji122]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kords
pagyo
bagfs
sanko
knfrt
krgyo
mtryo haftalıkta izlenmesi gereken hisseler olarak gözüme çarptılar ytd