Sayfa 350/1043 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by Sword12 Yazıyı Oku
    Sayın çelik hıcam. Yayla için de değerli yorumlarınızı alabilir miyiz? Teşekküe ederim.
    SANKİ BİRAZ YORULDU DİNLENMESİ LAZIM .güç toplayıp yoluna devam eder YTD

2. Iyi geceler hayırlı cumalar cümleten

3. Hocam CUSAN için stop seviyesi rica ediyorum. Teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu hissede bir dönem bekledim park yapılacak muhabbetinden belediye ile anlaşmayla alakalı aynı haberi 2 yıl kap gönderdiler şimdi belediye değişti gecenlerde sisteme takıldı o zaman benim hedefim 60 civarıydı şimdi ne desem yalan olur ekranıma aldım izliyecem YTD
    Defter değerinin çok altında olan . Bist in çok ucuz kağıtlarından biri . Sabir testi yaptırır. Kıymetli arazisi yeter [emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. Sn celik comak hocam merhaba kardemird ve selec hakkinda yorumlarinizi rica ederim saygilarimla

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Kent hakkında yorumu olan varmı girilir mi kısa süreliginie hedef nedir nerde patlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bu hissede bir dönem bekledim park yapılacak muhabbetinden belediye ile anlaşmayla alakalı aynı haberi 2 yıl kap gönderdiler şimdi belediye değişti gecenlerde sisteme takıldı o zaman benim hedefim 60 civarıydı şimdi ne desem yalan olur ekranıma aldım izliyecem YTD
    Evet hocam o muhabbete ben de takıldım iki sene bekledim hayal kırıklığı çok ah vah eden oldu ama nasipden ötesi yok yine geldik dükkana bakalım ne olcak yorumlar için teşekkür ederim saglıkla kalın

8. Çelik hocam merhaba. Gerel için 5 haziranda kağıt 4,13 iken 4,90 a kadar çıkış gözüküyor demiştiniz. Gerelin sizin takibinizdeki ve güvendiğimiz bir kağıt olduğunu düşünüyorum. O rakamı nerdeyse ikiye katladık. Ben bu rakamlardan önce satmıştım ama çocuğum sizin verdiğiniz orta vade hedefine kadar bekleyeceğimi söyleyerek satmadı iyide etmiş. Ben bugün 7,20 den az birşey aldım yine. Kağıdın bundan sonraki seyri için değerlendirmeniz nedir hocam. Teşekkürler, sağlıcakla kalın

Sayfa 350/1043 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •