Sn Türkinvest bunun hesabı nasıl oluyordu spotta 10 TL olan hisse diyelim vadelide 10.50 ne oluyor m.k karşılığı ..
Sayın Bahri ben 500k ve üstüne 21 duydum ama daha üstünü duymadım
kapanış fiyatlarından örnek vereyim. Garan 11.68 spot alım, ocak vadeli 12.12 satış diyelim. Vadeye kalan gün sayısı 35. ((44/11.68)/35)*365. 39.28% net getiri, stopaj olmadığından mk 41.35%. Kaldıraç kullanmazsanız bu getiri garanti. viop nema getirisi de komisyon masraflarınızı karşılar. Aracı kurumunuzla iyi pazarlık edip düşük oranlar alırsanız, nema komisyon masrafınızı karşıladığı gibi üstüne ek getiride sunabilir. Kaldıraç kullanmanız halinde vade sonunu beklemeden, teminat tamamlamak zorunda kalabilirsiniz. Bu durumda pozisyonunuzun tamamını vade sonuna kadar taşıyamayabilirsiniz. Dolayısıyla getiriniz düşebilir.
Gelecek ay faizler %45 olabilir.25-5=20 +25=45 uzun baglamayin bence.
Denizbank mis s twitterda yaziyor,32 gun 23 den asagisi gereksiz zaten,500k Ve ustu
Hesaplayan adam geldi...:)
Kabaca: Lot başına teminat 2500 desek => 200 lot için yatırılan teminat:500K => Kaldıraç 5 desek: 1M viop bakiyesi olur.
Bu bakiyeye yıllık %750 getiri => aylık %50 desek => Aylık 500K kar demek
Hesap doğru mu hocam?
Bonus bilgi: Dün akşam Erhan Açıkgöz'ün twitterda sohbeti vardı. Yıllık %100 getiri makul bir getiridir dedi orda. Sizin getiri buna göre müthiş gerçekten.
Yaw bırakıp VOIP'i, borsayı... Oran var mı oraaaan?
kaçtım by
Oran paylasma zamani artik 24 lu oranlar nerede ?
Yüksek oran veren bankadan, hemen hesap mı açtırıliyor....
en para 32 gün %20 yapmış.
Nkolay çok geride kalıyor.
Nureddin Nebati TV de, A Haber’de anlatıyor bir şeyler canlı yayında…
Şu Topiğin hakkını verelim.
+1 m TL / 32 gün
QNB 20.25
Yapı Kredi %21
Nurol %22
ytd.
syg,
Nebati: O gece dolar satılmadı. Kamu Bankaları devreye girmedi. Hiç kimse devreye girmedi. Bireysel satıcılar devreye girdi. Birbirleriyle yarıştılar
https://twitter.com/foreksturkey/sta...735643136?s=21
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Acaba o zincir marketler olmasa, bu ilçede ortalama fiyatlar daha mı aşağıda yoksa daha mı yukarıda dengeye oturur.
Hükümetin yıllarca enflasyonu düşük seviyeside tutmasının iki anahtarı vardı. Biri zincir marketlerdi. İkincisi bu marketlerin kendi markalı ürünleriydi.
Nebati: Piyasaya 40 milyar dolar sürüldüğünü iddia ediyorlar. 40 milyar dolar nasıl olur? O gece MB 7 milyar dolar müdahalede bulundu. Tüm kamu ve kurumları her türlü enstürmanı kullanmakla mükelleftir. Merkez Bankası'nın müdahalesi varsa Pazartesi belli olur
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...dFfjEI7Sg&s=19
Enflasyona endeksli veya enflasyon korumalı mevduat yapan banka var mı arkadaşlar?
80-90 yillarda muhurlenen Elektrik sayaclari acilip devam edilirdi,muhurleyende Kul acanda Kul denirdi,guzel yillardi
Haberturk aciklama oldu
Mevduat ve kredi faizi yükseldi,dolar yükseldi,enflasyon yükseldi.
Bunların ekonomi modeli falan yok.Ülke uçurumun dibinden döndü gibi geliyor bana.
tamamen berat albayrak döneminin aynısını yaşıyoruz. tek fark,bu kez o kadar rezerv de yok.
serbest piyasadan kopuk, kumanda ekonomisi tarzıyla, sopa ile enflasyonla mücadele dönemine girdik yine.
örneğin bugün tcmb nin bildirisinde döviz mevduatından bankalardan %1.5 komisyon alınacak denmiş. cok buyuk bi rakam bu. bankalar artık dövize mevduat veremez bu durumda. döviz olanı daha da sistemden cıkarak bi hamle bana göre.
gidişatı iyi görmüyorum acıkcası. enflasyon konusu görmezden gelindikce, para politikası belirsiz oldukca tüm politikalar geçersiz.
https://www.bloomberght.com/tl-mevdu...esviki-2295376
atma ziya din kardeşiyik
https://c.tenor.com/HG4h3iEXeDkAAAAd/atma-ziya-ziya.gif
isc spot alım, ocak vadeli satış. mk 43.46%
yine başını kaldırdı gidiyor, bakalım 12'den müdahale gelecek mi
Kamu bankaları 32 günlük ne veriyor? Bilgisi olan va rmı acaba?
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alternatif bank 1 milyon üzeri 23 veriyormuş
MB saat 11 usd kuru 11,8966...