Sayfa 350/1019 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    O da büyük ihtimalle 250 lotun toplam büyüklüğünün getirisi değil, teminatta tutulan miktarın % getirisidir.
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    buda yeni politika, verecek cevabı olmayınca çamur atan insan tipi. İçişleri bakanının yakını mısın?
    Olmadı şimdi hüstad...
    Son düzenleme : kafkaf; 27-12-2021 saat: 18:02.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. olur sincap, hem de çok güzel olur.

3.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    buda yeni politika, verecek cevabı olmayınca çamur atan insan tipi. İçişleri bakanının yakını mısın?
     Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    olur sincap, hem de çok güzel olur.
    Hüstad komik, çok komik...

Yaş ortalaması yüksek olduğu (yani gençlerin en az olduğu) için "mevduat topiği" sayfasında yazıyorum:-)

Kısmet bu ya burada da genç bir arkadaşa denk gelip laf anlatmak zorunda kalıyoruz:-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    herek yok hic....

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hüstad komik, çok komik...

Yaş ortalaması yüksek olduğu (yani gençlerin en az olduğu) için "mevduat topiği" sayfasında yazıyorum:-)

Kısmet bu ya burada da genç bir arkadaşa denk gelip laf anlatmak zorunda kalıyoruz:-)
    bu arada sana yazılmamış cevaba, karşılık vermende beni benden aldı. Beni aracı kurum çalışanı zanneden arkadaşa yazılmıştı. Biraz geriye git anlarsın

6.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    bu arada sana yazılmamış cevaba, karşılık vermende beni benden aldı. Beni aracı kurum çalışanı zanneden arkadaşa yazılmıştı. Biraz geriye git anlarsın
    Ben de aracı kurum çalışanı olduğunu düşünüyorum çok uzun süredir. Samimi olarak söylüyorum...

Aksi takdir de bu kadar uzun sürdürmem atışma tarzındaki yazıları...

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ben de aracı kurum çalışanı olduğunu düşünüyorum çok uzun süredir. Samimi olarak söylüyorum...

Aksi takdir de bu kadar uzun sürdürmem atışma tarzındaki yazıları...
    aracı kurum ismi vermeden yapılan yorumlardan böyle bir çıkarım yapmak, kafa yapınız enteresan.

8.  Alıntı Originally Posted by GrandturkInvest Yazıyı Oku
    aracı kurum ismi vermeden yapılan yorumlardan böyle bir çıkarım yapmak, kafa yapınız enteresan.
    Yılların tecrübesi diyelim...

Sayfa 350/1019 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •