Evet Ozan hocayı ben de seviyorum ve ona bol kazanç diliyorum her ne kadar bu işler dilemekle olmuyorsa da.
Printable View
Evet Ozan hocayı ben de seviyorum ve ona bol kazanç diliyorum her ne kadar bu işler dilemekle olmuyorsa da.
Sayın pozitif; yetişkin ve emekli insansınız.Elli yaşındayım.Ben 3 yıldır bu hissenin yatırımcısıyim.Sen hissede iken bu tür yazışmaların yoktu.Ne zaman hisseden çıktın ben dahil tebrik ettik verdin 3,5 rakamına ...Buna da saygı duyduk arkadaşım.Ancak kimsenin ağzını niye bükeyim niye ayar vereyim.Ne münasebet....Ben yapılan kişisel-karaktersel ve menfaat nereye ben oraya zihniyetine dem vuruyorum.Bak adam salak yazmış tepki vermiyorsunuzda benim düşüncenize saygı göstermeme rağmen her gün aynı şeyleri yazmama sağlı-sollu tepki veriyorsunuz.YTD
Bu hissenin tek olumlu tarafı, yapılacak 3. tahsisli ile halka açıklık oranının %9 a düşecek olmasıdır. Geri alım yapılan hisseler de kaale alınırsa serbest tedavüldeki lotlar 500 küsür milyondur. Böylece hisse, mal toplama / sıkıştırma operasyonlarına maruz kalıp hiç kimsenin aklından bile geçmeyen seviyelere pekala çıkabilir. Hisse böyle bir potansiyele de sahiptir.
Sayın Trendhound; benim demem geçmişte sende yanılmışsın..Olabilir -insanlık hali...Belki bende şu an yanıliyorum ve uyarılarını dikkate alıyorum.Ama bana nolur yatırimcı olarak o kelimeyi kullanmayın.Senin durumun iyi biliyorum ve sana yakışmıyo.Ben her şey para değil demek istedim.İnanmiyosan inandığin hissede yer alın dedin.Trade edip becereni alkışladım.Ya ne bileyim bi yatırım yaptık belki 1 ay olumsuz yazıları okumaya belleğim ve ruhum elverirde dile 3 yıl aynı OLUMSUZ yazıları okumak yoruyor beni.SAYGI dedim yahu, çok şey mi istedim...Tüm polemik burdan geliyor . .YTD
neyse dayak yemede çığır açtık
kafa kol tekme diz odun hortum demir ne bulursa yapıştırıyor:kahkah:
yakında nerdeyse şeyiyle dövecek bizi:kahkah:
ayıptır garan 1kademe düşüyorsa bu 5 kademe düşüyor
yazık bu hisseye inanan insanlara
Tamam Kahırlı; ben de diyorum ki:Sayın trendhound ol-sayın pozitif olsun//bahriyeli olsun sen ol...Uyarılarinizi dikkate aldim.Çiftlik bank mı bilmiyorum.Lütfen elmasbanktaki yerini alir misin kahirli...
Saygı duy ki saygı duyasin...
Sayin trendhound bilgisine şapka kaldırıyorum...Haklı.Kendini bu alanda yetiştirmiş.Ancak son cümleye katılamıyorum.Sayin pozitife ve sayin bahriyeliye de hak veriyorum.Zor bir hisse zor bi tahta.Haklısınız.Ama 3 yil boyunca aynı cümleyi okumaktan yoruldum.Kalp kırmak amacım değil..YTD
orda dur bakalım ne demek sen hissede iken bu tür yazıların yoktu
pardon da ben hissedeyken de burdan insanları uyardım biz düştük siz düşmeyin diye
ne çabuk unuttun senle tartışmalarımız bundan çıkmadımı
hatta sen bana sık sık insan elindeki malı kötülermi demiyormuydun?
lütfen burdan yanlış yorumlar yapma
ben hep tutarlı oldum
ve bu hisse borsadan çıkana kadarda gerçek yüzünü insanlara anlatmaya devam edeceğim
en ağar ifadeyi TH kullandı davet aldı ..:)
ben boşa yorma kendini diyorum ..Adana'ya gidecek olsam il sınırında sopayla bekler:)
neyse ben kaçtım ..çivisi çıktı iyice topiğin ..admin dalacak şimdi sopayla
Sayın Pozitif; konu ana paragrafın dışına çıkıyoda çıkıyo...Mümkün olduğunca dikkatli yazıyorum yine de çıkıyor.Bende kaçıyorum.Sanirım dunyada HERKES HAKLI😊YTD
dur bir dakika ne demek konu dışına çıkıyor çamur at izi kalsın yok öyle
önce hakkımı ver yazışmalarım ortada elimde hisse varken de en ağır ithamları kullanıyordum buna
mendebur gudubet hatta kumar aracı olduğunu anlatmak için haltcoin ismini takmıştım
sen demiyormuydun hatta senin cümlelerin elinde olan hisseyi niye kötülüyorsun diye kızmıyormuydun
herkesin içinde doğruyu söyle taş atıp kaçma öyle
kimse bana hisseyi sattıktan sonra söylemin değişti diyemez :rtfm:
evet yine söylemlerimi haklı çıkaracak rakamlar seans sonuna doğru garan artıda bu mendebur %3 ekside
hadi bakalım biri çıksın anlatsın bize herggün yaşanan bu ibn..liği
burdan ne gibi bir olumlu görüş çıkartılabilir
istatistikçiler teknikçiler grafikerler üstadlar buyrun açıklayın
ortada olumlu bir durum varda bizmi haksızlık ediyoruz hisseye
Sayin pozitif; hafızam senin ki kadar güçlü degil.50 yaşindayim ama yine kalbini göstermişsin.İnsan yanilir degil mi? Yanildim diyeyim,özürdileyeyim.Büyüksün gardaş diyeyim yeter mi?
Konunun özüne dönelim.13 ten sattın.SENİ TEBRIK ETTIM-ETTİK .Hissen KALMADI.Küçük yatırımcıyida hisseni ne zaman sattın bilmiyorum ama diyelim 4 ay olsun sattın ve UYARDIN.ŞIMDİ LÜTFEN BU TOPİĞE HİSSESI OLMAYAN BİRİSİ OLARAK ELVEDA ETMEN SENİN İÇİN GURURLU OLMAZ MI?YTD
daha devamı da var ..
Pozitif; benim elimde hisse olmayacak ve başka topiğe girip olumsuz yazılar aylarca-yıllarca yazacak kadar kendime yenik düşmedim.Para için eğilmedim bugüne kadar.YTD
Bak burada TRENDHOUND durumu hepimizden iyi...Alani borsa ve bilgili...1 cümlesi belki de farkinda olmadan yazılmiştı..Farkina varmak önemli, niyet önemli...Sen her gün ama her gün ayni yorumları yazmaktan usanmadın.Yahu hisse kötü tamam dedik ; düşüncene saygı duyduk.İnandiğın hissede YOL ALIR MISIN? SORUYU ANLADIN MI POZİTİF? YTD
Boldladığım yeri tekrar bi oku
Borsacının dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır th seni buralara tekrardan hanki rüzgar attı :he:
Soru şu,
Elinde hissesi olmuyan ve almayı da düşünmüyen bir insan sayfaya neden yazı yazar, enteresan.
Bak pozitif abiye ücbucuğa düşünce alıcağı için yazıyor, peki sen neden yazıyorsun. Ayı desem ayı değilsin boğa desem boğa değilsin :kahkah:
Sayım bozkurt; bak pozitif bugün tesadüfen gördüğüm rtalb topiğinde aynen burada sürdürdüğü çizgiyi gösteriyor..Çalışan insanım.Takip etme gibi bir karakterimde yok.Ancak ben elimde hisse olmayacak atiyorum bir akbnk veya bir rtalb veya bir eregl girip karamsar ve olumsuz yazı yazmayı her şeyi geçtim önce insanliğıma sonra karakterime yakıştıramiyorum.Vicdanım el vermez...Sayin Trendhound; hisse hakkinda bilgisini yazar-teorilerini ortaya koyar,aldiysam aldım sattiysam sattım şuradan kazandıysam kazandim der....Virgül olmamıştır...YTD
ya arkadaşlar şu kapanış rakamlarındaki farka bakarmısınız
diğer bankalar artıda bu mendebur %3 eksi
bunu açıklayacak yokmu birde devamlı böyle
elinde hissesi olupta rahatsız olan yok mu
ben sizden fazla rahatsızım ilginç
eğer şu yapılanı reva görüyorsanız söylenecek söz yok:28:
Pozitif; benim elimde hisse var.Reva görüyorum kendime.Sende hisse yok.ŞIMDİ İNANDIĞIN HİSSEDE YER ALIR MISINIZ? YTD
Tamam; 3.5 TL gelirse alirsın o zaman.Bu düşüncene de saygı duyuyorum.Şimdi yatırımci olarak beni rahatsız etmezsen memnun olurum.3,5 TL den almak isteyen küçük yatırımcılarıda senelerce uyardın.Ona da EYVALLAH.Başka bi sorun yoktur umarım.YTD
Adam makyavelistim diyor kurt ..sorunu cevabı burda
Sayın bahriyeli, umarım makyavelistin anlaminı biliyorsunuzdur.Kim için kullandınız bu kelimeyi?Rica etsem.YTd
Borsada iki renk vardır.
Düşsede alsam diyenler ve yükselse de satsam kurtulsam diyenler.
Bahriyeli abi bunun başka bir bilimsel açıklamasını bulamadım
Ama ozan abi şu konuda haklı, beğenmeyen başka hissede şansını dener, kimse zorla tutmuyor
Sevgili bozkurt; daha önce de yazdım.25 yıl önce medyaholding ve sonrasinda goldasta battım.Kimse elime vurmadı.Zorla da aldirmadı...Üzüldüm ama dert olmadı bana...YTD
Kardeşim inaniyosan al ve bekle.İnanmiyosan inanan insanın ailesine,emeğine saygı göster...Olumsuz düşünceye de karşı degilim.Ama 3 yılın her günü ama istisnasız her günü ben olumsus yazı yazarsam insanlığımdan- adamlığımdan utanır yaşayamam....YRD
hangi el bu bankayi 4 katindan islem gorduruyor... bu kadar troll u kim besliyor..... hepsinin sorusturulmasi lazim :drunk:
Millet İttifakı: Borsa'da manipülasyon ve yolsuzluk iddialarına ilişkin ilgili kurumları da kapsayacak şekilde bir inceleme ve denetim başlatacak ve tespit edilen usulsüzlük ve yolsuzlukların takipçisi olacağız.
NOT: TLF üzerinden yazdığım için bazı harfler yanlış olabiliyor.Kusuruma bakmayın Lütfen.YTD
Kodumun kagidi.
Benim rahatlamak gibi bir düşüncem olmadı,bir soru sordum o soruyuda kendi kendine anlayış tarzınız yukarıda ki gibi.YTD
Yeter kardesim. Adam gitmiyorum diyor. Ben de gitmiyorum. Kimse gitmiyor. Sen git.
Yeni evime beklenen başvuru gelmedi, kampanya nedeniyle tahsisli olacaktı. Bu durumda tahsisli yapmayabilirler mi?