Sayfa 351/649 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon
Arama sonucu : 5190 madde; 2,801 - 2,808 arası.

Konu: HALKB - Halkbank

1. Evet Ozan hocayı ben de seviyorum ve ona bol kazanç diliyorum her ne kadar bu işler dilemekle olmuyorsa da.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayın pozitif; yetişkin ve emekli insansınız.Elli yaşındayım.Ben 3 yıldır bu hissenin yatırımcısıyim.Sen hissede iken bu tür yazışmaların yoktu.Ne zaman hisseden çıktın ben dahil tebrik ettik verdin 3,5 rakamına ...Buna da saygı duyduk arkadaşım.Ancak kimsenin ağzını niye bükeyim niye ayar vereyim.Ne münasebet....Ben yapılan kişisel-karaktersel ve menfaat nereye ben oraya zihniyetine dem vuruyorum.Bak adam salak yazmış tepki vermiyorsunuzda benim düşüncenize saygı göstermeme rağmen her gün aynı şeyleri yazmama sağlı-sollu tepki veriyorsunuz.YTD

3. Bu hissenin tek olumlu tarafı, yapılacak 3. tahsisli ile halka açıklık oranının %9 a düşecek olmasıdır. Geri alım yapılan hisseler de kaale alınırsa serbest tedavüldeki lotlar 500 küsür milyondur. Böylece hisse, mal toplama / sıkıştırma operasyonlarına maruz kalıp hiç kimsenin aklından bile geçmeyen seviyelere pekala çıkabilir. Hisse böyle bir potansiyele de sahiptir.
    20 Mart 2025'te 27.80 maliyetle YKBNK aldım (tek kağıt, ful borsadayım). 30.4.2025 vadeli hedge pozisyonum %10 zarar ile kapandı.

Sayın Trendhound; benim demem geçmişte sende yanılmışsın..Olabilir -insanlık hali...Belki bende şu an yanıliyorum ve uyarılarını dikkate alıyorum.Ama bana nolur yatırimcı olarak o kelimeyi kullanmayın.Senin durumun iyi biliyorum ve sana yakışmıyo.Ben her şey para değil demek istedim.İnanmiyosan inandığin hissede yer alın dedin.Trade edip becereni alkışladım.Ya ne bileyim bi yatırım yaptık belki 1 ay olumsuz yazıları okumaya belleğim ve ruhum elverirde dile 3 yıl aynı OLUMSUZ yazıları okumak yoruyor beni.SAYGI dedim yahu, çok şey mi istedim...Tüm polemik burdan geliyor . .YTD

5.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    Bu hissenin tek olumlu tarafı, yapılacak 3. tahsisli ile halka açıklık oranının %9 a düşecek olmasıdır. Geri alım yapılan hisseler de kaale alınırsa serbest tedavüldeki lotlar 500 küsür milyondur. Böylece hisse, mal toplama / sıkıştırma operasyonlarına maruz kalıp hiç kimsenin aklından bile geçmeyen seviyelere pekala çıkabilir. Hisse böyle bir potansiyele de sahiptir.
    Aynen paşam, mal yok piyasada Pirana dolu
    Piranalarda banka çok masallah
    Yarın obur gün bu mendeburun haberlerde ismi çıkarsa sırf meraktan 5er10ar bin alayım dese 'yatirimci' kağıt tavana yapisacak
    Son düzenleme : kahırlı; 30-01-2023 saat: 17:36.

neyse dayak yemede çığır açtık
    kafa kol tekme diz odun hortum demir ne bulursa yapıştırıyor
    yakında nerdeyse şeyiyle dövecek bizi
    ayıptır garan 1kademe düşüyorsa bu 5 kademe düşüyor
    yazık bu hisseye inanan insanlara

Tamam Kahırlı; ben de diyorum ki:Sayın trendhound ol-sayın pozitif olsun//bahriyeli olsun sen ol...Uyarılarinizi dikkate aldim.Çiftlik bank mı bilmiyorum.Lütfen elmasbanktaki yerini alir misin kahirli...
    Saygı duy ki saygı duyasin...
    Sayin trendhound bilgisine şapka kaldırıyorum...Haklı.Kendini bu alanda yetiştirmiş.Ancak son cümleye katılamıyorum.Sayin pozitife ve sayin bahriyeliye de hak veriyorum.Zor bir hisse zor bi tahta.Haklısınız.Ama 3 yil boyunca aynı cümleyi okumaktan yoruldum.Kalp kırmak amacım değil..YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Sayın pozitif; yetişkin ve emekli insansınız.Elli yaşındayım.Ben 3 yıldır bu hissenin yatırımcısıyim.Sen hissede iken bu tür yazışmaların yoktu.Ne zaman hisseden çıktın ben dahil tebrik ettik verdin 3,5 rakamına ...Buna da saygı duyduk arkadaşım.Ancak kimsenin ağzını niye bükeyim niye ayar vereyim.Ne münasebet....Ben yapılan kişisel-karaktersel ve menfaat nereye ben oraya zihniyetine dem vuruyorum.Bak adam salak yazmış tepki vermiyorsunuzda benim düşüncenize saygı göstermeme rağmen her gün aynı şeyleri yazmama sağlı-sollu tepki veriyorsunuz.YTD
    orda dur bakalım ne demek sen hissede iken bu tür yazıların yoktu
    pardon da ben hissedeyken de burdan insanları uyardım biz düştük siz düşmeyin diye
    ne çabuk unuttun senle tartışmalarımız bundan çıkmadımı
    hatta sen bana sık sık insan elindeki malı kötülermi demiyormuydun?
    lütfen burdan yanlış yorumlar yapma
    ben hep tutarlı oldum
    ve bu hisse borsadan çıkana kadarda gerçek yüzünü insanlara anlatmaya devam edeceğim

Sayfa 351/649 İlkİlk ... 251301341349350351352353361401451 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •