Aynen öyle. CB de kk oy verirken millet ittifakında ki küçüklerden birine vereceğim adaya göre. Konya'da MV adayı hangisinin beğendiğim aday adayı yarışacak ona göre vereceğim.
Printable View
Kk devri sabık yapacakmış, kimle yapacak, birlikte hırsızlık yaptığı yanındaki 2 adamla mı? Demeyecekler mi, ali ve ahmet de vardı yanımızdaydılar? Hikaye anlatmayın millete.
Gene diyorum, ret bugün akp den istifa ediyorum millet ittifakına katılıyorum dese kk ayaklarına kırmızı halı serer.
Kusura b askmayın kinim çok büyük. İstikla mahkemeleri tekrar kurulmalı ali babo ve ahmet d ee dahil hepsi yargılanmalı. Kimse hesabı ödemeden masadan kalkamaz.
Ali ve ahmet kk yanına yerleştirilmiş kriptolardır.
Niye çıkıpta abd de yapılan gizli pazarlıkları anlatmıyorlar? Niye başbaşa görüşmeleri anlatamıyorlar.
senin gibi cahillerin ilk öğrenmesi gereken herkes suç işlediği zamanın yasalarıyla yargılanır
ilaveten lehe kanun sanığa yarar, sen bu saatten sonra istiklal mahkemelerini de kursan
hırsızlık yapan idamla yargılansın diye kanunlaştırsan da geçmiş ola, anca bundan sonra yapanı asarsın..
görevi kötüye kullanmanın zamanaşımı kaç yıl aç googledan öğren sonra hesap sormaya giriş
5 yıl önce görevde olanları bugün yargılamaya başlasan karar yargıtaydan onanana kadar zamanaşımı dolar, adam pürü pak gider..
Hey allahım sinan oğan veya incenin yüzde 0.00000001 başkan seçilme imkanı var da biz mi değerlendirmiyoruz.Yok işte mümkün değil matematik ortada.Niyet okumak doğru değil ama onların adaylıkları öyle ya da böyle cumhur ittifakının şansını artırmaktan olayı şaibeli olabilecek bir ikinci tur olasılığına taşımaktan başka bir şey değil.E nedir o zaman dertleri.Yazılan eleştirel şeylerin diyelim hepsi doğru e öte tarafta akp var,sedat peker in anlattığı bir sistem var.Adaletsizlikler var liyakatsiz bir yönetim var,ekonomide batık bir sistem var,hiperenflasyon var,afetlerde bile çadır satanları,koruyan milleti dört beş gün enkaz altında bırakan,salgında beş maske dağıtamayan bir iktidar var.Yahu kim gelse bundan kötüsünü beceremez.Bunlar gitmeli.Sonrasına sonra bakarız.
Eskiden Ramazan ayında sabaha kadar muhabbet dönerdi burada ,kadro zayıflamış. Müdavimlerin sayısı azalmış.
Bir de bu sayfanın müdavimleri birbirine karşı bu kadar kırıcı olmazdı, nasıl bir şeye evrilmiş bu sayfa.
Muhtar Reha abi , ihtiyar heyetini de toplayıp çeki düzen versin şuraya.
A büyük geçmiş olsun dimitris kardeşim.Aman ha para pul işleri çok da önemli değildir.Asli işler sağlık aile arkadaşlık falan ,aman sağlığına dikkat et.Boşver finansal işleri.Tepende dam,önünde aşın varsa namerde de muhtaç değilsen gerisini şeet gitsin:))))))Bu ömer hayyam dan ha benim değil.
Sınan Ogan CB seçiminde MHP den ciddi oy alır diye tahmin ediyorum. Muharrem de bizden alır gerçi Muharrem ayı geçti ama bir ihtimal yapraktan toz alır.
Ben kendi adıma bu seçimde siyasete bulaşan taraf olan tüm İHL arkadaşlarımın paylaştığımız sosyal medya verilerinin ekran görüntüsünü alıyorum yarın seçimden sonra içlerinde çok yakın akrabalarım ve sınıf arkadaşlarım var. Zerre düşünmeden bunların seçimden sonra bizzat CHP merkezine atacağım. Din görevlisi öğretmen hakim savcı asker siyasi bir düşüncesi olabilir gider oyunu kullanır ama beyan edemez.
İnvesting tek başınamı 28 yakıyor başka yrrden alıp investingde mi satsak
Kötülük sadece iktidarken yapılmıyor, ana muhalefetken yapman gerekipte yapmadığında da kötülük oluyor.
Hakaretin dışında ne anlattığın belli değil, burda anlatılmak istenen ise, kimse yargılanmasın, yargılansada yargıtay fln filan olur. Bu nasıl bir mantık yav.
Ayrıca hiç görüp tanımadığınız birini sen diye hitap edip birde kişilik tahliline girmişsiniz.
Neyse arşiv unutmaz, zamanı gelince bu yazdıklarınızı önünüze getiririz. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayacağız.
Bu gitsinde sonrasına bakarız şöyle birşey, yav temeli boşver, binayı bi dikelim soğuktan içeri bi girelim temeli sonra atarız demek gibi bir şey.
Oysa elimizde iyi temel üzerine ssğlam bina yapacak imkan var.
Yinede siz bilirsiniz.
Bu olasılık yok.Şu anda iyi temel dediğiniz şey ince oğan falansa matematiksel olarak olasılık sıfır.Neden böyle bir yola girilip bu saatten sonra kk yerine başkanlık seçiminde onlara oy verilsin istiyorsunuz cidden çözemedim.Onların olasılığı yok,oyları az bişi çoğaldımı da kk ile reis mv seçimi olmadığı için sandık güvenliği zayıf olabilecek bir ikinci tura gidecekler.Bu da elbet reisin işine yarayacak.Bunu neden yapalım.Tam da zaten reisin istediiği durum bu.
Beni engellemek yerine sürekli takıntı yapman '' acaba savcılıktan ne zaman kapıma polis gönderirler '' korkusuna kapıldığını gösteriyor. Ben bazıları gibi gammaz değilim. Hainleri ihbar etmek vatan görevidir. Ama , yalakaları, işten kaytaranları , şarlatan takıntılı olanları zaten kendi vicdanları yer bitirir.
Biz vatan için , özgürlük için birleşelim kavgaları sonra yaparız derken senin gibi sahte ATATÜRKÇÜLER ( aslında ATATÜRK düşmanları ) rozet altında insanları '' ATATÜRKÇÜ dedikleri bunlarsa aman aman lazım değil '' noktasına itiyorsunuz. Tıpkı bazılarının CHP - OĞAN- ÖZDAĞ vb. hangisi daha fazla ATATÜRKÇÜ diye güya savunurken bölünmeleri gibi. Oysa bir fikri savunmak önce O doğrultuda yaşayarak örnek olmakla başlar.
Benden uzak dur. Tersim pistir. Bir daha ikaz etmem.
Atatürkçü sıfatı altına gizlenen gizli aktrollere prim vermeyin. Basın engeli geçin.
ytd
Yine bir seçime; mantık çerçevesinde değil de fanatikleşmiş duygularla giriyoruz. Ketum ortadoğu kültürü milletin damarlarına işlemiş.
AKP ye içeriden bakış; AKP lilerin çocukları ailelerinden rahatsız.
Ben bir 28 Şubat mağduruyum. AKP nin seçilmesini ve başörtüsü sorununun çözülmesi için ilk başta destek verdim. Ancak başından beri eleştirel yaklaşıyordum. Hrant Dink cinayeti benim için alarm zili oldu. Katilin arkasına gerilen bayrakla verilen gurur pozu yaklaşan karanlığı haber veriyordu. O andan itibaren muhalif yaklaşmaya başladım ve bir daha oy vermedim.
Kendi dönüşümüm başladıktan sonra önce etrafımdaki insanlara yalanlarla örülü bir dünyaları olduğunu fark ettirmeye çalıştım. Ancak öyle yüksek bir dirençle karşılaştım ki ara ara sözümü söyleyip çekilmek haricinde uğraşmayı bıraktım. Öte yandan ülkem gözümün önünde büyük bir yıkıma sürükleniyor ve onlar uçuruma sürüklenen bir teknenin içinde parti yapıyor havasındalar. Bu kişiler tüm hayatlarını yalanlar üzerine kurduklarından kendilerini de yalanlar üzerinden tarif ediyorlar. Haliyle onları değiştirmek isteyen hiç kimse onların gerçekliğine ulaşamıyor.
Siyasetçiler AKP'lileri etkilemek için onların dilini kullanıyorlar ancak AKP lilerin gerçekliği ağızlarındaki lafızları değil ki! Bu kayıp kitlenin çocukları aileleri gibi değiller ve bağ kurulabilir durumdalar, onlar da ailelerinden rahatsız. Yani o büyük çoğunluk eriyor. Öyleyse biri bunu duyurmak zorundaydı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/yazarl...Slider%20Haber
O kişi, dün Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler cümlesini kuran kişi.
Bu kafa ile hiç ama hiç yeni değilsiniz Muharrem Bey.
Bu sözlerin orijinal sahibi varken, siz ancak çakması olursunuz.
Aklı başında herkes eski bir orijinali, yeni görünümlü bir çakmaya tercih eder.
Bilesiniz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
Bir youtuber gezgin, Fiji adasina gitmis, anlatiyor.
Ne milletsin demisler, Turk'um demis.
Oyle bir ilgi ve itibar gormus ki, anlatamam diyor.
Meger oralarda, Turk dizileri yayinlaniyormus.
Taa Mikronezya'da.
Simdi sanatcilarimiza, sozde sanatci diye hakaret eden sozde siyasetcilere sormak lazim.
T.C'nin dunyadaki itibarina bir bakin, bir de Turk Sanatcilar'in dunyadaki itibarina.
Adam utanir.
şerro bloom da 19,09 gözüküyor her gün kıyın kıyın gidiyor e ne vardı 18,80 de baraj kurdunuz o zaman.
yerli ve milli robotu iffet yerine koydu piyasa
(Yenileme) TCMB'nin 1 ay vadeli 400 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 310 milyon dolar oldu
TCMB'nin 2 hafta vadeli 400 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesine 310 milyon dolar teklif geldi. Gerçekleşen tutar 310milyon dolar oldu.
İhalede swap puanı minimum 514.25, ortalama 516.61, maksimum 525.00 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 516.61 olarak gerçekleşti.
(Yenileme) TCMB'nin 3 ay vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesinde teklif 215 milyon dolar oldu
TCMB'nin 3 ay vadeli 300 milyon dolar tutarında döviz karşılığı TL swap ihalesine 215 milyon dolar teklif geldi. Gerçekleşen tutar 215 milyon dolar oldu.
İhalede swap puanı minimum 1,339.25, ortalama 1,354.04, maksimum 1,499.17 oldu. Swap puanı teklif ortalaması ise 1,354.04 olarak gerçekleşti.
Teklif miktarları düşmeye başlamış.
Fiziki sınırlara gelindi.
Her alanda.
Su,toprak,güneş benden bu kadar daha fazla veremem diyor.
80 milyon nufüs+50 milyon turist ve yurtdışına gıda ihracatı beni aşar diyor.
Reis adayı , KK ,malüm bir çok vaad'de bulunuyor ,
bu genç arkadaş da İstanbul Belediyesi üzerinden yola çıkarak hem de Kadıköy'de (center of CHP ) verip veriştiriyor...
kadıköy'de traktörden bahsediyor...mmmm
Etraftakiler bununu susturmak için klasik AKP taktiğini kullanmamış ?
çıkar lan cep telefonunu ,bu kadar ağlıyorsun dememişler...
https://twitter.com/i/status/1640051359671091200
sanırım bu kuyruk saçlı arkadaş , perinçeğin yoldaşı...
ya da fanatik Reisçi...
https://www.sondakika.com/haber/habe...deme-15724435/
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, gündeme ilişkin yaptığı basın toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 3. defa cumhurbaşkanı adayı olmasıyla ilgili Yüksek Seçim Kurulu'na itirazda bulunacaklarını ifade etti. Zorlu, "Erdoğan'ın üçüncü kez adaylığı için bugün YSK'ya itirazda bulunacağız." şeklinde konuştu
Moral isteyenlere....
https://twitter.com/nazireyalcin
https://twitter.com/darkweb0fficial