Ben kendi adıma bu seçimde siyasete bulaşan taraf olan tüm İHL arkadaşlarımın paylaştığımız sosyal medya verilerinin ekran görüntüsünü alıyorum yarın seçimden sonra içlerinde çok yakın akrabalarım ve sınıf arkadaşlarım var. Zerre düşünmeden bunların seçimden sonra bizzat CHP merkezine atacağım. Din görevlisi öğretmen hakim savcı asker siyasi bir düşüncesi olabilir gider oyunu kullanır ama beyan edemez.
İnvesting tek başınamı 28 yakıyor başka yrrden alıp investingde mi satsak
bir halt olacağı yok.
Kötülük sadece iktidarken yapılmıyor, ana muhalefetken yapman gerekipte yapmadığında da kötülük oluyor.
Hakaretin dışında ne anlattığın belli değil, burda anlatılmak istenen ise, kimse yargılanmasın, yargılansada yargıtay fln filan olur. Bu nasıl bir mantık yav.
Ayrıca hiç görüp tanımadığınız birini sen diye hitap edip birde kişilik tahliline girmişsiniz.
Neyse arşiv unutmaz, zamanı gelince bu yazdıklarınızı önünüze getiririz. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayacağız.
Bu gitsinde sonrasına bakarız şöyle birşey, yav temeli boşver, binayı bi dikelim soğuktan içeri bi girelim temeli sonra atarız demek gibi bir şey.
Oysa elimizde iyi temel üzerine ssğlam bina yapacak imkan var.
Yinede siz bilirsiniz.
Another day in paradise
Bu olasılık yok.Şu anda iyi temel dediğiniz şey ince oğan falansa matematiksel olarak olasılık sıfır.Neden böyle bir yola girilip bu saatten sonra kk yerine başkanlık seçiminde onlara oy verilsin istiyorsunuz cidden çözemedim.Onların olasılığı yok,oyları az bişi çoğaldımı da kk ile reis mv seçimi olmadığı için sandık güvenliği zayıf olabilecek bir ikinci tura gidecekler.Bu da elbet reisin işine yarayacak.Bunu neden yapalım.Tam da zaten reisin istediiği durum bu.
Beni engellemek yerine sürekli takıntı yapman '' acaba savcılıktan ne zaman kapıma polis gönderirler '' korkusuna kapıldığını gösteriyor. Ben bazıları gibi gammaz değilim. Hainleri ihbar etmek vatan görevidir. Ama , yalakaları, işten kaytaranları , şarlatan takıntılı olanları zaten kendi vicdanları yer bitirir.
Biz vatan için , özgürlük için birleşelim kavgaları sonra yaparız derken senin gibi sahte ATATÜRKÇÜLER ( aslında ATATÜRK düşmanları ) rozet altında insanları '' ATATÜRKÇÜ dedikleri bunlarsa aman aman lazım değil '' noktasına itiyorsunuz. Tıpkı bazılarının CHP - OĞAN- ÖZDAĞ vb. hangisi daha fazla ATATÜRKÇÜ diye güya savunurken bölünmeleri gibi. Oysa bir fikri savunmak önce O doğrultuda yaşayarak örnek olmakla başlar.
Benden uzak dur. Tersim pistir. Bir daha ikaz etmem.
Yer İmleri