Sayfa 353/1009 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Öyle abi. Bayagi çeki düzen verdim. İş değiştirdim , etrafımdaki insanları azalttım. Her seyi yoluna koydum .Uzun süre bakmayinca kağıtlar da fezaya çıkmış. Depremden de yırttık çok şükür. İkinci bir hayata başlamış gibi devam ediyorum.
    Geçmiş olsun kardeşim

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP'nin %50 lik ziyani hangi donem iktidarindan, onu da bir yazsaydiniz.
    Atatürk ve inöbüden demezse ecevit ce baykalan bide oğul inmnüswn az bişey karayalçından
    bir halt olacağı yok.

3. Ben kendi adıma bu seçimde siyasete bulaşan taraf olan tüm İHL arkadaşlarımın paylaştığımız sosyal medya verilerinin ekran görüntüsünü alıyorum yarın seçimden sonra içlerinde çok yakın akrabalarım ve sınıf arkadaşlarım var. Zerre düşünmeden bunların seçimden sonra bizzat CHP merkezine atacağım. Din görevlisi öğretmen hakim savcı asker siyasi bir düşüncesi olabilir gider oyunu kullanır ama beyan edemez.

İnvesting tek başınamı 28 yakıyor başka yrrden alıp investingde mi satsak
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    CHP'nin %50 lik ziyani hangi donem iktidarindan, onu da bir yazsaydiniz.
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Atatürk ve inöbüden demezse ecevit ce baykalan bide oğul inmnüswn az bişey karayalçından
    Kötülük sadece iktidarken yapılmıyor, ana muhalefetken yapman gerekipte yapmadığında da kötülük oluyor.

Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    senin gibi cahillerin ilk öğrenmesi gereken herkes suç işlediği zamanın yasalarıyla yargılanır
    ilaveten lehe kanun sanığa yarar, sen bu saatten sonra istiklal mahkemelerini de kursan
    hırsızlık yapan idamla yargılansın diye kanunlaştırsan da geçmiş ola, anca bundan sonra yapanı asarsın..
    görevi kötüye kullanmanın zamanaşımı kaç yıl aç googledan öğren sonra hesap sormaya giriş
    5 yıl önce görevde olanları bugün yargılamaya başlasan karar yargıtaydan onanana kadar zamanaşımı dolar, adam pürü pak gider..
    Hakaretin dışında ne anlattığın belli değil, burda anlatılmak istenen ise, kimse yargılanmasın, yargılansada yargıtay fln filan olur. Bu nasıl bir mantık yav.
    Ayrıca hiç görüp tanımadığınız birini sen diye hitap edip birde kişilik tahliline girmişsiniz.
    Neyse arşiv unutmaz, zamanı gelince bu yazdıklarınızı önünüze getiririz. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayacağız.
    Bu gitsinde sonrasına bakarız şöyle birşey, yav temeli boşver, binayı bi dikelim soğuktan içeri bi girelim temeli sonra atarız demek gibi bir şey.
    Oysa elimizde iyi temel üzerine ssğlam bina yapacak imkan var.
    Yinede siz bilirsiniz.
    Another day in paradise

6.  Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Sağ taraf Millet ittifakı Sol taraf

Saadet İyi Gelecek Deva CHP HDP ve Sol Partiler
    Cumhur ittifakı

Hüdapar Yeniden Refah MHP BBP AKP Vatan

Cumhur ittifakının sol tarafı zayıf kaldı gözüküyor.
    Millet İttifakında Hdp ve diğer sol partiler yoook. Onlar ayrı bir ittifak kurdular.
    Bunu bildiğiniz halde siz Akp liler neden aynı şekilde yazıp duruyorsunuz. Hem de hisse net forumunda.

M2101K6G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Kötülük sadece iktidarken yapılmıyor, ana muhalefetken yapman gerekipte yapmadığında da kötülük oluyor.

Hakaretin dışında ne anlattığın belli değil, burda anlatılmak istenen ise, kimse yargılanmasın, yargılansada yargıtay fln filan olur. Bu nasıl bir mantık yav.
    Ayrıca hiç görüp tanımadığınız birini sen diye hitap edip birde kişilik tahliline girmişsiniz.
    Neyse arşiv unutmaz, zamanı gelince bu yazdıklarınızı önünüze getiririz. Ölümü gösterip sıtmaya razı olmayacağız.
    Bu gitsinde sonrasına bakarız şöyle birşey, yav temeli boşver, binayı bi dikelim soğuktan içeri bi girelim temeli sonra atarız demek gibi bir şey.
    Oysa elimizde iyi temel üzerine ssğlam bina yapacak imkan var.
    Yinede siz bilirsiniz.
    Bu olasılık yok.Şu anda iyi temel dediğiniz şey ince oğan falansa matematiksel olarak olasılık sıfır.Neden böyle bir yola girilip bu saatten sonra kk yerine başkanlık seçiminde onlara oy verilsin istiyorsunuz cidden çözemedim.Onların olasılığı yok,oyları az bişi çoğaldımı da kk ile reis mv seçimi olmadığı için sandık güvenliği zayıf olabilecek bir ikinci tura gidecekler.Bu da elbet reisin işine yarayacak.Bunu neden yapalım.Tam da zaten reisin istediiği durum bu.

8.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Edremit pazarında durum ne orada durum aynı mı
    Beni engellemek yerine sürekli takıntı yapman '' acaba savcılıktan ne zaman kapıma polis gönderirler '' korkusuna kapıldığını gösteriyor. Ben bazıları gibi gammaz değilim. Hainleri ihbar etmek vatan görevidir. Ama , yalakaları, işten kaytaranları , şarlatan takıntılı olanları zaten kendi vicdanları yer bitirir.

Biz vatan için , özgürlük için birleşelim kavgaları sonra yaparız derken senin gibi sahte ATATÜRKÇÜLER ( aslında ATATÜRK düşmanları ) rozet altında insanları '' ATATÜRKÇÜ dedikleri bunlarsa aman aman lazım değil '' noktasına itiyorsunuz. Tıpkı bazılarının CHP - OĞAN- ÖZDAĞ vb. hangisi daha fazla ATATÜRKÇÜ diye güya savunurken bölünmeleri gibi. Oysa bir fikri savunmak önce O doğrultuda yaşayarak örnek olmakla başlar.

Benden uzak dur. Tersim pistir. Bir daha ikaz etmem.

Sayfa 353/1009 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453853 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •