Bence tamamen haklýsýn , seni çok iyi anlýyorum tuzu kuru olanlar için boþ laf üretmek kolay çok büyük dengesizlikler ve haksýzlýk ürettiler, iþte emekli maaþlarý herþey bir kiþinin iki dudaðý arasýnda , Lütfi Elvan ve Naci Agbal nasýl atýldýlar görevden adam doðru söyleyen kimseyi dinlemedi , Nas varsa , kardeþim cezalarda devlet alacaklarinda , pasaport harcinda , oto muayene ücretlerindeki artýþ oranlarlarinda Nas yok mu , onlar niye gerçek enflasyona göre artýrýlýyor. Dükkan kiralarý ,,%75 artýyor ev kiralarý yüzde 25 neden artýyor Nas böyle mi soyluyor tükenmiþ bitmiþ verecek bir þeyi kalmamýþ umut bile veremeyen birine oy verenle akraban da olsa ne iþin olsun .
Ver eline bir top sektirsin gitsin .
Size baþýmdan geçen bir olayý anlatmak istiyorum. Çocukluk arkadaþým çok güvenirim. Dürüst biri. Bunu Ankaraya araba almaya yolladým. Dedim bizde tamir bakým için takip edecek gidecek adam yok. Sorunsuz bir araba al kaporta boya önemli deðil. Çocukluk arkadaþýmýn Ankara'dan getirdiði arabanin kapýsý açýlmýyor içeri giremiyorsun. Zorla girdik akü bitmiþ sorun deðil deðiþtiririz dedik, vites geçmiyor, kontak bozuk, hýz km göstergesi bozuk. Arka bagaj kilitlenmiyor aynalar banyo dan kesmiþ gibi uyduruk. Arabanýn saðlam olan bir yeri varmý diye düþünüyorum yoktu. kýzým ben bu arabaya binmem dedi. %20 zararýna galerici yakýným tamir ettirip satabildi noter parasýnýn bile biz ödedik. O gün bugün o arkadaþýmla konuþmuyorum.
Benim eþten dosttan yediðim kazýk þu anki 10 aylýk maaþýma eþit. Bu mallar sadece kendine zarar vermiyor herkese veriyor. En iyisi bunlarý hayatýmdan çýkarmak. Þuan çýkardým en azýndan kazýk yemiyorum.
Yer Ýmleri