Sayfa 352/1009 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 2,809 - 2,816 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Eskiden Ramazan ayında sabaha kadar muhabbet dönerdi burada ,kadro zayıflamış. Müdavimlerin sayısı azalmış.

Bir de bu sayfanın müdavimleri birbirine karşı bu kadar kırıcı olmazdı, nasıl bir şeye evrilmiş bu sayfa.

Muhtar Reha abi , ihtiyar heyetini de toplayıp çeki düzen versin şuraya.
    E dimitris kardeşim epeydir sen de boşladın forumu onun da etkisi olmuş olabilir.Hanım mı izin vermiyor,işlerin mi çok yoğun,yurtdışına mı çıktın nedir devamsızlık nedenin))))))))

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    E dimitris kardeşim epeydir sen de boşladın forumu onun da etkisi olmuş olabilir.Hanım mı izin vermiyor,işlerin mi çok yoğun,yurtdışına mı çıktın nedir devamsızlık nedenin))))))))
    Abi finansal işlere ara vermiştim. Al unut yaptım. Bende kanser aradılar, bulamadılar; kalp sıkıntısı çıktı, yine bir sey bulamadılar.

En sonunda doktorlar strese bağladılar, hayatındaki stres kaynaklarını azalt ya da bitir deyince uzaklaşmıştım biraz

A büyük geçmiş olsun dimitris kardeşim.Aman ha para pul işleri çok da önemli değildir.Asli işler sağlık aile arkadaşlık falan ,aman sağlığına dikkat et.Boşver finansal işleri.Tepende dam,önünde aşın varsa namerde de muhtaç değilsen gerisini şeet gitsin)))))Bu ömer hayyam dan ha benim değil.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    A büyük geçmiş olsun dimitris kardeşim.Aman ha para pul işleri çok da önemli değildir.Asli işler sağlık aile arkadaşlık falan ,aman sağlığına dikkat et.Boşver finansal işleri.Tepende dam,önünde aşın varsa namerde de muhtaç değilsen gerisini şeet gitsin)))))Bu ömer hayyam dan ha benim değil.
    Öyle abi. Bayagi çeki düzen verdim. İş değiştirdim , etrafımdaki insanları azalttım. Her seyi yoluna koydum .Uzun süre bakmayinca kağıtlar da fezaya çıkmış. Depremden de yırttık çok şükür. İkinci bir hayata başlamış gibi devam ediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    sn dimitris çok geçmiş olsun

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Abi finansal işlere ara vermiştim. Al unut yaptım. Bende kanser aradılar, bulamadılar; kalp sıkıntısı çıktı, yine bir sey bulamadılar.

En sonunda doktorlar strese bağladılar, hayatındaki stres kaynaklarını azalt ya da bitir deyince uzaklaşmıştım biraz

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    sn dimitris çok geçmiş olsun
    Teşekkür ederim.

7.  Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu ülkenin bu hale gelmesinde %50 - 50 payı olan chp ve akp dir.
    CHP'nin %50 lik ziyani hangi donem iktidarindan, onu da bir yazsaydiniz.

8. Sınan Ogan CB seçiminde MHP den ciddi oy alır diye tahmin ediyorum. Muharrem de bizden alır gerçi Muharrem ayı geçti ama bir ihtimal yapraktan toz alır.

Sayfa 352/1009 İlkİlk ... 252302342350351352353354362402452852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •