Bence tasarruf tedbirleri bir kesime uğramıyor, bir şekilde arka kapıdan yola devam ediyorlar
Printable View
Bence tasarruf tedbirleri bir kesime uğramıyor, bir şekilde arka kapıdan yola devam ediyorlar
Ayhan oglum Kırgızistan'da ne işin var? İs gezisimi?
İçinde hem amerikan hem Rus üssü barındıran tek ülkedir. Hemde aralarinda 10km var ve ikiside Çin sınırının dibinde
Muhasebeciler iyicene bunaldı. 1 Ağustos da Ankara'da eylem yakacaklarmış
Artık kime, neye koyacağımı şaşırdım iyice. Ortalık karışık 🫡
İcra İflas Kanunu md. 82/1-3'e göre; Borçlu ve aynı çatı altında yaşayan aile bireyleri için gerekli eşya satılamaz. Bu kapsamda mesela; aile bireyleri için gerekli olan yatak, soba, elbise, mutfak eşyası, perde, koltuk takımı, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, hali gibi ev eşyaları haczedilemez.
Koç Grubu habire Akdeniz bölgesinde hastane alıyor. İlerde sağlık turizmi için mi yatırım yapıyor bunlar.
Vaybe zamanında Osmanlı mehteri yasaklamış
https://www.facebook.com/share/r/aMo...ibextid=0VwfS7
CHP li belediyelerin daha fazla ümüğünü sıkacaklar. SGK prim borçları ilk adım.
Bugün Konya'da ulaşım da su da zamlı ama CHP li belediyelerin ki dile geliyor
Konya'dan eğer bir evde üç kişi günlük banyo duş alıyorsa su faturası 1000 TL ye yakın gelir. Konya'da ki halkın çoğunluğun su faturası elektrikten fazla geliyor.
CHP siyasal islamcılarla tetikçi yanaşmalarına 500 lük ve 1000 lik banknotların basılması için baskı yapmalı 10 000 lira emekli maaşını almaya giden moruklar aldıkları maaşlar ceplerine sığmıyor 40 50 binlira maaş alanlar bankaya neyle gidiyorlar merak ediyorum ya pazar çantası yada market poşetleriyle gidiyorlardır maaşlarını alan morukların cepleri şişiyor gaspçılara göz kırpıyor partide kimsenin aklına gelmiyor bizim gibi sıradan insanlar düşünüyor onlar düşünmüyor ibb nin ulaşıma yapılan yüzde 13 lük zammı yetersiz buluyorum tüikin şipariş enflasyonu baz alınmalıydı siyasal islamcıların boğmaya çalıştıkları bu dönemde akıllı düşünmek zorundalar bu zammın siyasal islamcılarla tetikçilerinin zammı olduğunu sokağın aklı ermeyen zevatın kafalarına yerleştirmeliydiler zeka hayat kurtarır
Adamlar cami mimarisiyle bar yapmış
Hemde Antalya'da
Sakami bu,? İslam'la alay etmek değilde nedir bu,?
https://www.instagram.com/reel/C7uf6...JhNm5sd2s4eQ==
Türkiye’de kişi başına et tüketimi 37 kilo .
Buna tüm et türleri dahil tabi sanırım.
O banka sizin orada var bizim orada yok değil ki
Aslında mesele o bankanın böyle bir kurları verebilmesine parmak basmak istedim ben .
Bu verebiliyorsa diğerleri neden veremiyor mesele tom da o kadar cazip olmasa da 20-25 kuruş farkla satıyor . Demek ki öyle bir caydırıcılık yok ki bunlar yapabiliyor yada küçük bankalar diye daha serbestler bilemiyorum
Markette haftasonu biber 8-10-13tl, salatalık 5, karpuz 5-10, taze fasulye 20, soğan-patates 10, şeftali 20-25, çekirdeksiz üzüm 40, kavun 5-12
Bizim bu mevsim mahalle İsveç Norveç Danimarka Hollandalı arabalar ile kaynardı. Bu sene gözükmüyorlar. Bunların gelmesine yasak mı geldi
Dostum sen şu haçlı ordularının kafalarına geçirdikleri çelik örgü var ya ondan don yaptır sat memlekette parayı kırarsın ..
Su parası fazla , neden, millet dötünü fazla yıkıyor şimdi az yıkasın da , dışşş güçler milletimize fazla sulanmasın deye..
Bu kitapsızlar, temizini bulunca göz diker.
Çözüm çelik örgü don ve pis dolaşmak ..
Eskiden bu mevsimde pazarda yerli ürün çok olduğundan hem ucuz hem de çeşitli olurdu. Şimdi pazar bildiğin kazık. Millette pazar ucuz olur diye bir algı var onu kullanıp dürtüyorlar.
2 gün önce pazarda güya yerli patates lezzetli olur diye kilosu 20 liradan patates aldım, tadı bildiğin market patatesi. Markette patates 10 lira. Halden getirip şalvarlı teyzenin önüne döküyorlar, al sana yerli organik patates, yersen.
Şeftaliyi pazardan 70 liraya aldım, markette 30 lira. Bir daha pazara gidersem ne olayım.
Benim bayi kampanya yapmış.
1 kasa Tuborg 50 cc şişe bira alırsan tanesini 55 TL’den veriyor.
Süper fiyat . Biraz stok yapayım.
Her sene gittiğimiz iskenderi meşhur bir lokanta
Geçen sene temmuz sonu fiyat 180
Bugün gittim fiyat 350
TÜİK başkanını zebanilere havale ediyorum. Reha Kaya da olabilir zaten aynı sey
Stok bizim işimiz. Son 3 senede uzun süreli durabilecek ürünler çok uygun fiyatlarla stoklanarak kullanıldı. Yağ şeker salça un çay deterjan vb. Tabi buradaki forumdaşlardan alınan tüyolarda etkili oldu. Mesela bir Arkadaş baklavacilara şeker vermiyorlar dedi. Hemen harekete geçtim. Nerde o günler. Hep aksiyon hep aksiyon.
Buyrun size bir adet vatan haini
Amerika'nın köpeği ahlaksız karaktersizligin en iyi örneği
https://www.facebook.com/share/r/tRB...ibextid=31ks6x
Abi içkiyle hiç aram yok
Al buda adres
https://maps.app.goo.gl/QCYWNc1L8w8ffLhz5