hiç 1 yıllık grafiğine baktınmı hıssenin anlarmısın grafikten
oynaklığa bak yeter ınandırmak için bir çaba içinde değilim
Printable View
Şirket kartı "linkte": https://i.hizliresim.com/7aRDBr.png
Matriks'te bu kadar dolaşıp şu 2.000.000 lotu nasıl göremiyorsun, koyduğun şirket kartı sayfasında bu yok ki?
https://i.hizliresim.com/4j6zV0.png
ideas 15.52 kapamamışmı şirket kartı ne diyor kapanış 15 . 52
şirket kartı da yanlış yazıyor demekki benim gibi yalancı demekki
matrıx in son versiyonunu kullanıyorum
Arkadaşlar bu 2 milyon lot şu demek:
IDEAS 31.12.2018 kapanış: 10.80
IDEAS 31.03.2019 kapanış: 23.88
aradaki farkın 28 milyon TL bilanço farkı oluşturacağını, sayın Bdayım'ınız,
1) ya saklıyor,
2) ya da sizin inandığınızı kadar kağıda hakim değil, bilmiyor..
Ya da seçenek değil ama, Matriks'ten size penguen belgeseli anlatıyor.
Pengd spekülatörü ile hdfgs'ninki aynıymış, ne gülerim:)))
ideas cuma günü eksi 13.7 kapamamışmı
herkesi kendin zannediyorsun dimi
27 milyon karın 15 lere düşeceğini tahmin ettim
hesabimida 913 bin lot üzerine yapmıştım ideas in
demekki art niyetli biri değilim şirket kartına göre hesap yapmıştım
kaldıki sayın hans hatırlar 30 milyon kar beklıyordu 3 aylıkta
ben okadar olmaz dedim ideas ın 913 bin lot olduğunu yazmıştım yine
hans 2 milyon faalıyet raporunda diye yazıyor dedi
bende faaliyet raporuna bakmadım dedim belkıde ben yanlış hesaplıyorum dedim
buna rağmen beni suçladığın için seni tekrar Allaha havale ediyorum
sayın hans bu yazışma aramızda geçtımı geçmedimi lütfen yaz
https://www.hisse.net/topluluk/showt...03#post3400303
24.4. 2019 bak 290 ıncı sayfa 10 gün önce
https://www.hisse.net/topluluk/showt...31136&page=289
289 uncu sayfa
aslında sen bana kazandıran bırısısın seninle iyi geçinmem lazım ama
bende öyle bişey yok . sen milleti korkutuyorsun panikleyen korkup satıyor
düştükçe ben topluyorum ağa sahne alıyor hisse yükseliyor ben satıyorum
sonra sen tekrar korkutmaya başlıyorsun ben tekrar topluyorum böyle sürüp gidiyor
ondan sonra ben kazanmıyayım da kim kazansın ..
ben salağın tekiyim aşağıdan almak için düşecek diyenlerin kervanına katılmam lazım
daha toplayacağım dünya kadar mal var ama ben öyle yapamam salaklıga devam .
sen doğru ol kem belasını bulur.
Allah herkesin kalbine göre versin başka sözüm yok
hayırlı geceler
Şirket kartı nedir bilmiyorum.. ben resmi ve bağımsız denetimden geçmiş faaliyet raporuna bakarım.. şirket kartına bakma ihtiyacını neden duyayım anlamadım.. 3 aylık kar tahminimi ideasın 2 milyonuna ve seykm in 5 milyonuna göre yaptım.. tamda hesapladığım gibi geldi.. nitekim ayın 30 unda açıklayacağını beyan ettiği mali tabloları apar topar benim yazdığımın sabahında açıklamak zırunda kaldı haremağası.. operasyonu erkene almak zorunda kaldı.. dayının dediği gibi yazışma oldu.. dayı şirket kartına göre çok daha düşük kar bekliyordu ve bunu da benim yanlış hesaplama yaptığımı iddia ederek söyledi.. sonuçta benim hesapladığım şekilde kar geldi 3 aylıkta..
Gelelim yıl sonunda dayının 15 milyon kar beklentisine.. bu kadar profesyonel olan bir kişinin helede 800.000 tl gibi bu kağıda yatırım yapmış birisinin 15 milyon kar tahmini yapıp gelen karın 1 milyon olması çok ilginç.. karın hesaplanması çok basit.. bir önceki hesap döneminin (12 aylık kesin veya 3-6-9 aylık geçici) kapanışındaki ideas ve seykm fiyatlarını maliyet olarak alacaksınız, bir sonraki hesap dönemindeki kapanış fiyatlarını satış rakamı olarak alıp hisse paylarını( ideas 2 milyon lot, seykm 5 milyon lot) çarptığınızda alın size kar rakamı.. bu kadar basit hesaplamayla hdfgs nin 12/2018 karının 1 milyon civarında geleceği kabak gibi belliydi.. birazcık muhasebe bilen ve piyasanın içinde yeterli tecrübeye sahip herkes bunu kolayca hesaplayabilir.. dayının 800.000 tl yatırdığı ve kendi deyimiyle bize borsa öğrettiği yerde karı 15 milyon tahmin edip dillendirmesi ilginç.. yine 2019/3 aylıkta ise ben 31.250 milyon kar beklediğimi söylediğimde hiç bir kar rakamı telaffuz etmeyip benim hesaplamamdan çok daha aşağı kar geleceğini iddia etmesi daha da ikginç..
Bir diğer husus ise yabancı yatırımcı mevzusu.. bu tür hisselerde patronun kendisi ve adamları doçe ve citi gibi yabancı aracı kurumlardan yabancı görünümü altında işlemler yaparak yeni kekler bulmaya çalışırlar.. halbuki bunun gibi patron hissesi olup manipülasyon ve piyasa dolandırıcılığın yapıldığı ve temettü dağıtımı yapılmayan şirketlerle yabancı fınların işinin olmadığı da herkes tarafından bilinen bir gerçektir.. dayım da gayet iyi bilir hdfgs de yabancı fonların olmadığını.. doçe ve citidekilerin manipülasyonun yurtdışı ayağı olduğunu.. bir önceki paylaşımında dediği gibi dayının bu sözde yabancılar 3 milyon lotun 2 milyonunu çakmışlar.. dayıma göre ise patron toplamış bu hisseleri.. alan da satan da aynı kişi.. yapılan iş ise arada ky ı cendereye almak.. nette patron açısından değişen bir şey yok..
Hak meselesine gelirsek.. dayım al satlarla 3 ayda %40 kar yazdığını söylüyor.. bu üç aylık zarfta yukarıdan satıp aşağıdan koyduğun malların hepsi namığa ait öyle mi? Hep namığı düdükledin yani hiç küçük yatırımcıya zarar vermedin.. çok haksinaşsın ya.. yıl sonu hdfgs fiyatının 1,4 olacağını iddia ederken diğer taraftan sık sok tekrarladığın “ağa bu kadar malı boşa toplamadı”, “bu gemi bu limanda kalmaz”, “bu kapıt 5 liralardan geldi” gibi söylemlerinle çok daha fazla prim yapacak izlenimi sağlıyorsun.. su anki fiyatın 1,20 lerde olduğunu varsayarsak 1,4 hedefin ancak %14 lük getiriye tekabül ediyor.. bu getiri oranı ise risksiz alternatif yatırım araçlarının getirilerinin bile altında.. kendi adına al satla üç ayda %40 kar elde etmiş olabilirsin ama ky nın al satla para kazanma imkanı yok.. bu kadar ky dostuysan buyur al sat beklentilerini paylaş.. misal ben 1,29 dan verdim.. hangi fiyattan alayım.. aldıktan sonra kusa vadede hangi fiyattan satayım..
Bir diğer husus ise bu tür sığ ve patron kağıtlarına ilişkin tecrübem.. 1998 yılında esyatırımda çalışırken batısökede mal toplama operasyonunu fark edip 200.000 lot mal aldık düşük fiyattan.. daha sonra al satlarla tahta yapıcının pozisyonunu bozmaya başlayınca adamlar her nasılsa bize ulaştılar.. al satlara girmememizi rica ederek kağıda ilişkin operasyonları hakkında bize önceden bilgi vereceklerini söylediler ve nitekim öyle de oldu.. kısaca demem o ki o kadar çok mal alıp ta oatronun haberi olmadan onayı olmadan kimseye al sat yaptırmazlar.. heleki hdfgs gibi karın ve fiyatın istenildiği gibi şekillendirildiği patron kağıtlarında.. 650.000 lot alıp üç ayda %40 kar yapacak birisinin al sat yapmasına izin verecek patron cennetlik olmalı.. normal şartlarda izni olmadan bu kadar yüklü alım yapan kişiye kar ile oynayarak kan kusturur ve zararına sattırır.. bunun yolu da çok basit.. ideas ve seykm in fiyatlarını aşağıya basarak hdfgs yi 2 sene üst üste zarar ettir.. fiyatı da iyice aşağı çeker.. 2-3 sene zararı da kimse kabullenemez..
Diyeceğim oki dayı bey, söylediklerin ve iddia ettiklerin arasında çok ciddi tenakuz var.. ky yatrımcı dostu olduğunu iddia edip ben dahil herkese yukarıdan bakmaya çalışan kibirli bir dilin var.. hiç sevmem kibri de övünmeyi de.. merak etme senin kadar tecrübeye ve bilgiye sahibim borsa hakkında.. gerçekten ky yardımcı olmak istiyorsan net bilgiler ver.. deki; zamanı geldiğinde 6. Aylıkta kar şu olacak fiyat hareketleri şu olabilir.. seçim yenilenirse şuralara düşebilir, şu fiyatlar dip fiyatıdır.. kusa vadede şu fiyatlardan satılabilir.. al satla %40 kazanırken zarar eden ky nın duasını alırsın
Son olarak dayının iddia ettiği gibi hdfgs ile ilgili olarak kötümser değilim.. öyle de bir söylemim yok.. pazartesi günkü tsk kararı ge s400 görüşmelerinde olumsuzluk olmassa bu fiyatlardan alıcıyım.. 35 mülyonluk paranın yatırım-satın alma hikayesi var.. bu hikayeyle %10-20 lik bir getiri pıtansiyeli mevcut.. tabii uzun süre bu fiyatta tutmayacak.. 6 aylıkta ideas ve seykm operasyonu ile karı düşürerek yüksekten yeni keklere cerdiği malları ucuzdan yerine koyacak.. benim öngörüm bu.. itirazın veya başka görüşün varsa net bir şekilde söylersin.. üstü kapalı kedi medi söylemleri, patron bu kadar malı boşa almadı söylemleri yetersiz kalıyor
ben diyecekmişimki şurdan alın şurdan satın
bunun suç olduğunu bile bilmeyecek kapasitedesin
küçük yatırımcıyı algılarla kandırmanıza asla izin vermeyeceğim
Arkadaşlar cidden yeter. Ben dayının o yazılarını hatırlıyorum. Bilerek yaptığını asla düşünmüyorum. Dayının tek kötü yönü biraz bizlere yükleniyor. O zaman ki konular dün gibi aklımda. Dayı belkide haklıdır kendine güveniyor. Ama bazen tabikii dayida yanılıyor. Şimdi cidden şu kapışmayı bırakında. Şurada beyin fırtınaları uçuralım. Tartışma ile kimsenin yeri değişmez ben hepinizi seviyorum [emoji41][emoji106]
Alıntı Originally Posted by hans Yazıyı Oku
Kağıt 1,10 lardayken de aşağı yönlü beklentide olanlar bitmiyor harekete başladığında da.. bu kadar olumsuz beklentiye sahip arkadaşların bu hissede ne işi var merak ediyorum.. Allah razı plsun hep bizi düşünüyorlar.. 1,10 a satıp 1 in altında almamız içün bizi aydınlatıyorlar sağolsunlar.. bu kadar iyi arkadaş topluluğu başka hissede yoktur
ben olara kızamam sayelerinde dünya kadar mala sahip oldum bedavadan
alttakide benim cevabım
4 ay önce ne yazmışsam bugünde aynı şeyleri yazıyorum ama bazıları ?
üçkuruş para için yanar döner olmaya değermi
Arkadaşlar güzel bi pazardır galiba sizin oradada keyfini çıkartın boş verin haftasonu bist konuşmayın.
Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
çok acele etme hiçbir hissede fulll malda olma nakit candır ytd
pıyasalar asena ona göre
Bu konuya hızla yanıt yaz Cevap Alıntı yaparak yanıtla Alıntı yaparak yanıtla Çoklu Alıntı Yap
04-03-2019, 11:45 #1167 Viop& Viop& is offline
Kıdemli Üye
Duhul
Apr 2018
Gönderi
692
pıyasalar asena ona göre
100k yapıp bırakacam,uzun vadeciyim,sorun yok...
hıç yardımcı olmuyorum hiç
bdayım bdayım şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Oct 2018
Gönderi
2,108
Alıntı Originally Posted by cirolix Yazıyı Oku
Internet'i iyi kullanıyor bizim patron+tahtacı...
1.24 kapattığı günün gecesinde yaptıkları pompalama ile 1.29 açmıştı karanlıkta. Sonrası 1.35 sonrası güümmmm.
Dikkat edin de çarpılmayın. Ortalık vatozdan geçilmiyor
o hareketi yaptığında malı götürmüştüm ben şansım yaver gitti borsa aşağı gelince 88 binlere bende tektar alıp yerine koymuştum gerçi biraz acele etmiştim yoksa şimdi maliyetim 50 kuruşlardaydı
cirolix cirolix is offline
Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
154
kuruşçularrrrrr benim maliyetim zaten kuruş ona göre
cırolix O gün o hareketi kaçırmasam, daha doğrusu pompalamadan haberim olmadığından anlamaya çalışırken kaçırdık satışı, benim de maliyetler kuruşa inerdi... Nasıl olsa benimki de inecek dayıcım, sen merak etme. öyle veya böyle
tamam komutan sustum bu son
Yine başladı kapasite mapasite söylemleri.. hdfgs nin semayedeki payının 2.000.000 tl olduğunu ve bununda nominal hisse bedeli üzerinden 2 mikyon paya tekabül ettiğini de bilmiyorsun.. bunu bile bilmeyecek kapasitedesin ve karın ne olacağını büle hesaplayamayacak durumdasın gelip baba borsa öğretme iddiasındasın.. destek direnç fiyatlarını ve beklentilerini belirtmek ne zamandır suç oldu.. ky tavsiye veriyormuş.. tavsiyeye bak; aman paranızın gepsini hisseye yatırmayın.. full mala girmeyin.. vay be çok büyük ve kimsenin bilmediği tüyo..
Sen onu bunu bırak dayı bey, patronun haberi ve onayı olmadan 600.000 lotla maliyetini 50 kuruşlara kadar çekebileceğine kargaları bile inandıramassn..
Devamlı ağzına doladığın bir diğer iddian ise şu; ben kağıdın kuruşlara düşeceğini söylüyormuşum.. kağıdı kötüleyip ky nın satmasını sağlıyormuşum.. bu yönde bir tane yazdığım yazıyı göstersene.. işin tam deyimiyle sallıyorsun.. kapasiten yetmez gibi ucuz söylemlere yıldırabikecepin çocuk var zannediyorsun karşında.. sen ilk önce 2018 yıl sonu karını 15 milyon olacağını nasıl hesaplayıp paylaştın onu bir açıklasana.. bu kadar küçük yatırımcıyı düşünüyorsun ve üstadsın madem 3 aylık karının 30 milyon civarında olacağını nasıl tahmin edemedin.. edemediğin gibi benim kar tahminimi daha az gösterme gayreti içine girdin..
Netse burada kapatalım iyice benlik mevzusuna döndü muhabbet.. sen kendi görüşlerini patlaş dayı bey ben de kendilerininkini.. kapasitesiz, size borsayı öğreteceğim gibi kibirli söylemlerinde sende kalsın.. bir diğer suçlaman olan kağıt kuruşlara düşecek gibi bir yazımı ve ky nın satması gerektiğine dair yazılarımı paylaşmanı bekliyorum.. kimin müfteri kimin olmadığını da görelim hep beraber
kapasiten yazdığın yazıdan belli okuduğunu anlayamıyacak bir kapasite
ben senin kuruşları göreceğini söyledin diye yazmadım niçin üstüne alındın
ama pozisyonuna göre yazdığınıda zaten ıspatladım herkez kimin ne olduğunu
az çok anlamıştır bırakalım burayı okuyanlar karar versin ona
[QUOTE=bdayım;3426748]Eeee ne varmış 10 gün önceki yazımda.. şirketin karı açıklanmadan 31.250 milyon tl geleceğini söyledim.. ideas ve seykm imdeki karlar dahil edilmeden açıklanan kar 29.230 milyon tl.. ideas ve seykm in karından ilave edileceklerle birlikte konsolide karı 31.000 milyon olacak.. nitekim ben yazdıktan sonra ayın 30 unda açıklanacağı söylenen bilanço apar topar ertesi gün açıklandı.. daha fazla küçük yatırımcının elinden mal alınmasını engelledim.. bu karın fiktif yani gerçek olmadığını da ifade ederek yüksek karı kullanarak 2018 6. Aylıkta olduğu gibi %10-20 gibi prim yaptırıp yüksekten milletin eline mal vereceğini söyledim.. nitekim 1,32 lerden malı aynı senin yaptığın gibi ky nın eline verdi.. tabii “patron bu kadar malı boşuna almamıştır” değil mi dayı bey?
Harbiden merak ettiğim şey şu; 10 gün önceki yazın diyerek neyi ima etmeye çalışıyorsun ? Yazımı paylaşıp ne kadar isabetli tahminde bulunduğumu mu belirtmek istedin?
Harbiden merak ettiğim şey şu; 10 gün önceki yazın diyerek neyi ima etmeye çalışıyorsun ? Yazımı paylaşıp ne kadar isabetli tahminde bulunduğumu mu belirtmek istedin?
yahu gerçekten çok komik oluyorsun
10 gün önce bilançoyu 31 milyon çıkardığında seykm in 3.000
ideas ın 913 bin lot olduğunu onları düzeltirsen bılançoyu tam tutturacağını yazdım
beni yanıltan şirket kartlarında öyle yazıyor oluşu faaliyet raporunada bakmadım dedim
hafta sonu da bakarım dedim hafta sonuna kalmadan
25 inde perşembe akşamı zaten bılanço geldi hatamı düzeltme şansım kalmadı
hata yapmak başka bilmemek başka
bu yazışmalarımızıda dün akşam buldum yapıuştırdım buna rağmen
hala saçma sapan yazıp duruyorsun sen yazılanı bile anlayamıyorsun neyin
kapasitesinden bahsediyorsun git işine be seninle uğraşamam
Aynen dayı öyle dedin sen haklısın. Bu konuda yazı paylaşmanıza gerek yok. Aslında bence tartışmanıza da gerek yok. Aslına bakarsanız bence sizde bilmiyorsunuz niye tartistiginizi. Aslında herkes burada artacak diye burada. Kimisi bir düşüş sonrası yükselecek diyor sadece konu bu. Eğer ki secim yenilirse yada s400 yada iran krizinde bende öyle olacağını düşünüyorum. Bu konuda arkadaşlara katılmamak hata olur. Bu durumda ilk çıkacak şirket sahipleridir neden bedavaya risk alsınlar ki.
Bu arada grafiğe baktım dayı bey merak etme.. daha 1 sene olmadı hdfgs alalı dediğine göre 2018 6. Aylıktaki yüksek açıklanan kar ile hissede pızisyon almaya başlamışsın demektir.. fiyatın 2 tl civarında olup hemen arkasından kademeli olarak 1,50 lere düşürüldüğünü görüyorum.. arkasından açıklanan bedelli kararıyla hisse 1,20 lere demir atarak 1,2 1,25 arasındaki çok dar marjda harekete başladı.. patronun kendisi, yakınları ve yancıları haricinde hiç kimse bedelliden haberdar değildi.. yani herkesi terste yakaladı.. sonrasında kademeli olarak 1,06 ya kadar oynaklık ve marj bırakmadan düşürdü.. ancak bedellinin bitimiyle birlijte oynaklık marjı artmaya başladı.. o marjda %20 civarındaydı. Senin 50 kuruşların hemen üstünde 650.000 lot malı aradaki başarılı al satlarla sağladığın iddian bana garip geliyor.. bu kadar süprizli bir hissede bedelli kararı da dahil olmak üzere al satlarda hiç terse yakalanmadan hep en düşükten alıp yüksekten satman sonra sattıklarını tekrar düşük fiyattan yerine koyman çok takdire şayan.. bu başarıyla borsa tarihine adını altın harflerle yazdırabilirsin.. hem de bu kadar sığ hissede ve patron kağıdında 650.000 lot gibi bir miktarla bunu yapman müthiş.. ayrıca ky dostu olarak tüm operasyonlarda hep namığı üttün değil mi? Hiç küçük yatırımcının eline mal verip sonra alttan yerine koymadın?
Senin ne kadar kar yapıp yapmadığın beni de diğerlerini de ilgilendirmez.. Allah daha çok versin.. ama burada küçük yatırımcıyı koruyorum haklarını kimseye yedirmem gibi pozlara bürünüp kibirli şekilde millete hakaret etme hakkına sahip olacak en son kişilerdensin.. ben de dahil küçük yatırımcıya patron bu kadar malı boşa toplamadı gibi yönlendirmelerinle yüksekten alınan malı sabit bir şekilde taşıttırıp trade yapup maliyetini düşürme imkanı sağlıyorsun kendine.. bu konuda eleştiri yapınca da ben uçacak kaçacak demedim yıl sonu hedef fiyatım 1,40 diyorsun.. senin bu tahminine göre küçük yatırımcının bu hisseyi bir an önce satıp risksiz mevduat, yatırım fonu, altın gibi yatırım araçlarına yönelmesi lazım.. senin matrix kullanıp genel kurula katılamayan küçük yatırımcının başarılı bir al sat yapamayacağı ortada.. o zaman %14 gibi bir getiri için neden riskli yatırım aracını elinde tutacak onu anlamadım.. hisseyi kötüleyen bizzat sensin bak
Ben burada dayı da şahittir dayı da dahil patrondan hariç benden daha düşük alan ortalama yoktur. Kac kere yazdim bedelli bitmeye yakin alacagim diye. Iste o ben bile 0.85_0.90 maliyetteyim. O.50 maliyet nerden alırsan al nerden satarsan sat açık yapmıyorsan biraz zor.
yahu sen komedimisin gerçekten ben bu hisseyi 210 lardan aldım ilk 238 ı gördü aklımda kaldığı kadarıyla verdim gitti
1 ay kadar hiç bulaşmadım 2 lere geldi az bı mıktar aldım 220 lerden tekrar sattım sonra 160 lara geldi tekrar aldım
yani anlayacağın aldım sattım sattım aldım 100 bin lotu hıç geçmedim ölü kedi sıçraması nedir bilirmisin sen zaten bilsen
yukardaki yazıyı yazmazdın devam edeceğim kesme
Esas konik olan sensin.. hissede 650.00 lotunun olduğunu söylüyorsun.. yani yaklaşık 800 mikyon tl para bağlıyorsun ama her nedense hem 2018 yıl sonu hem de 2019 3 aylıkta çık kolay şekikde tespit edilebilece kar rakamında üst üste yanılıyorsun.. 2018 yıl sonu kar beklentin 15 milyon tl idi gelen kar ise 1 milyon tl.. bu yanılgıtiyavrağmen hisse fiyatında terse yakalanmayıp yine başarılı al sat yaptığını iddia ediyorsun.. gelelim 2019 3 aylığa; karı net ve açık şekilde hesaplayıp gerçeğe en yakın şekilde yazdığımda aklınca küçümseyerek yanlış yaptığımı söyleyerek daha düşük kar geleceğini iddia ediyırsun.. sonra cevabını verince yanılmış olabilirim şirket kartına bakmışım gibi sudan bahanelerle savuşuyorsun.. kusura bakma ama hiç bir tutarlılığın yok.. bu hissede 800.000 tl lik pozisyonu olacak kişi şirketin faaliyet raporunu bile okumayacak öyle mi? Karın hesaplanmasındaki yönetmi de bilmeyerek üst üste yanlış kar tahminlerinde bulunacak öyle mi? Bir de bunların üstünde patrondan bile daha aşağı maliyete sahip olacak ,50 lerin hemen üstünde.. bravo ne diyeyim.. bir faniler ve borsa cahilleri olarak bikemedik senin yüceliğini
çok defa yazdım ben defter değerinin üstünde olan bır kağıdı almam diye
kaldıki o dönem zaten benim elimde bera vardı ağırlığım ondaydı
istesemde yüklü mıktarda hedef alamazdım bera odönem şov yapıyordu
defter değerinin üstünde olan hedefe niçin geleyim
hedef bedelli açıkladığında bende 70 bin lot mal vardı ozaman hedef 142
cıvarıydı 137 ye verdim çıktım .120 lerde bıraz aldım vs
esas malı 102 yi gördüğünler aldım 350 bin lot cıvarı sonra 1.36 yı gördü
bana bak beni başkalarıyla karıştırma ben mertoğlu mert bırıyım vesselam