Sayfa 360/976 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Harbiden merak ettiğim şey şu; 10 gün önceki yazın diyerek neyi ima etmeye çalışıyorsun ? Yazımı paylaşıp ne kadar isabetli tahminde bulunduğumu mu belirtmek istedin?

yahu gerçekten çok komik oluyorsun

10 gün önce bilançoyu 31 milyon çıkardığında seykm in 3.000

ideas ın 913 bin lot olduğunu onları düzeltirsen bılançoyu tam tutturacağını yazdım

beni yanıltan şirket kartlarında öyle yazıyor oluşu faaliyet raporunada bakmadım dedim

hafta sonu da bakarım dedim hafta sonuna kalmadan

25 inde perşembe akşamı zaten bılanço geldi hatamı düzeltme şansım kalmadı

hata yapmak başka bilmemek başka

bu yazışmalarımızıda dün akşam buldum yapıuştırdım buna rağmen

hala saçma sapan yazıp duruyorsun sen yazılanı bile anlayamıyorsun neyin

kapasitesinden bahsediyorsun git işine be seninle uğraşamam

2. Aynen dayı öyle dedin sen haklısın. Bu konuda yazı paylaşmanıza gerek yok. Aslında bence tartışmanıza da gerek yok. Aslına bakarsanız bence sizde bilmiyorsunuz niye tartistiginizi. Aslında herkes burada artacak diye burada. Kimisi bir düşüş sonrası yükselecek diyor sadece konu bu. Eğer ki secim yenilirse yada s400 yada iran krizinde bende öyle olacağını düşünüyorum. Bu konuda arkadaşlara katılmamak hata olur. Bu durumda ilk çıkacak şirket sahipleridir neden bedavaya risk alsınlar ki.

hans Guest
     Alıntı Originally Posted by bdayım Yazıyı Oku
    hiç 1 yıllık grafiğine baktınmı hıssenin anlarmısın grafikten

oynaklığa bak yeter ınandırmak için bir çaba içinde değilim
    Bu arada grafiğe baktım dayı bey merak etme.. daha 1 sene olmadı hdfgs alalı dediğine göre 2018 6. Aylıktaki yüksek açıklanan kar ile hissede pızisyon almaya başlamışsın demektir.. fiyatın 2 tl civarında olup hemen arkasından kademeli olarak 1,50 lere düşürüldüğünü görüyorum.. arkasından açıklanan bedelli kararıyla hisse 1,20 lere demir atarak 1,2 1,25 arasındaki çok dar marjda harekete başladı.. patronun kendisi, yakınları ve yancıları haricinde hiç kimse bedelliden haberdar değildi.. yani herkesi terste yakaladı.. sonrasında kademeli olarak 1,06 ya kadar oynaklık ve marj bırakmadan düşürdü.. ancak bedellinin bitimiyle birlijte oynaklık marjı artmaya başladı.. o marjda %20 civarındaydı. Senin 50 kuruşların hemen üstünde 650.000 lot malı aradaki başarılı al satlarla sağladığın iddian bana garip geliyor.. bu kadar süprizli bir hissede bedelli kararı da dahil olmak üzere al satlarda hiç terse yakalanmadan hep en düşükten alıp yüksekten satman sonra sattıklarını tekrar düşük fiyattan yerine koyman çok takdire şayan.. bu başarıyla borsa tarihine adını altın harflerle yazdırabilirsin.. hem de bu kadar sığ hissede ve patron kağıdında 650.000 lot gibi bir miktarla bunu yapman müthiş.. ayrıca ky dostu olarak tüm operasyonlarda hep namığı üttün değil mi? Hiç küçük yatırımcının eline mal verip sonra alttan yerine koymadın?

Senin ne kadar kar yapıp yapmadığın beni de diğerlerini de ilgilendirmez.. Allah daha çok versin.. ama burada küçük yatırımcıyı koruyorum haklarını kimseye yedirmem gibi pozlara bürünüp kibirli şekilde millete hakaret etme hakkına sahip olacak en son kişilerdensin.. ben de dahil küçük yatırımcıya patron bu kadar malı boşa toplamadı gibi yönlendirmelerinle yüksekten alınan malı sabit bir şekilde taşıttırıp trade yapup maliyetini düşürme imkanı sağlıyorsun kendine.. bu konuda eleştiri yapınca da ben uçacak kaçacak demedim yıl sonu hedef fiyatım 1,40 diyorsun.. senin bu tahminine göre küçük yatırımcının bu hisseyi bir an önce satıp risksiz mevduat, yatırım fonu, altın gibi yatırım araçlarına yönelmesi lazım.. senin matrix kullanıp genel kurula katılamayan küçük yatırımcının başarılı bir al sat yapamayacağı ortada.. o zaman %14 gibi bir getiri için neden riskli yatırım aracını elinde tutacak onu anlamadım.. hisseyi kötüleyen bizzat sensin bak

4. Ben burada dayı da şahittir dayı da dahil patrondan hariç benden daha düşük alan ortalama yoktur. Kac kere yazdim bedelli bitmeye yakin alacagim diye. Iste o ben bile 0.85_0.90 maliyetteyim. O.50 maliyet nerden alırsan al nerden satarsan sat açık yapmıyorsan biraz zor.

5. yahu sen komedimisin gerçekten ben bu hisseyi 210 lardan aldım ilk 238 ı gördü aklımda kaldığı kadarıyla verdim gitti

1 ay kadar hiç bulaşmadım 2 lere geldi az bı mıktar aldım 220 lerden tekrar sattım sonra 160 lara geldi tekrar aldım

yani anlayacağın aldım sattım sattım aldım 100 bin lotu hıç geçmedim ölü kedi sıçraması nedir bilirmisin sen zaten bilsen

yukardaki yazıyı yazmazdın devam edeceğim kesme

hans Guest
    Harbiden merak ettiğim şey şu; 10 gün önceki yazın diyerek neyi ima etmeye çalışıyorsun ? Yazımı paylaşıp ne kadar isabetli tahminde bulunduğumu mu belirtmek istedin?

yahu gerçekten çok komik oluyorsun

10 gün önce bilançoyu 31 milyon çıkardığında seykm in 3.000

ideas ın 913 bin lot olduğunu onları düzeltirsen bılançoyu tam tutturacağını yazdım

beni yanıltan şirket kartlarında öyle yazıyor oluşu faaliyet raporunada bakmadım dedim

hafta sonu da bakarım dedim hafta sonuna kalmadan

25 inde perşembe akşamı zaten bılanço geldi hatamı düzeltme şansım kalmadı

hata yapmak başka bilmemek başka

bu yazışmalarımızıda dün akşam buldum yapıuştırdım buna rağmen

hala saçma sapan yazıp duruyorsun sen yazılanı bile anlayamıyorsun neyin

kapasitesinden bahsediyorsun git işine be seninle uğraşamam
    Esas konik olan sensin.. hissede 650.00 lotunun olduğunu söylüyorsun.. yani yaklaşık 800 mikyon tl para bağlıyorsun ama her nedense hem 2018 yıl sonu hem de 2019 3 aylıkta çık kolay şekikde tespit edilebilece kar rakamında üst üste yanılıyorsun.. 2018 yıl sonu kar beklentin 15 milyon tl idi gelen kar ise 1 milyon tl.. bu yanılgıtiyavrağmen hisse fiyatında terse yakalanmayıp yine başarılı al sat yaptığını iddia ediyorsun.. gelelim 2019 3 aylığa; karı net ve açık şekilde hesaplayıp gerçeğe en yakın şekilde yazdığımda aklınca küçümseyerek yanlış yaptığımı söyleyerek daha düşük kar geleceğini iddia ediyırsun.. sonra cevabını verince yanılmış olabilirim şirket kartına bakmışım gibi sudan bahanelerle savuşuyorsun.. kusura bakma ama hiç bir tutarlılığın yok.. bu hissede 800.000 tl lik pozisyonu olacak kişi şirketin faaliyet raporunu bile okumayacak öyle mi? Karın hesaplanmasındaki yönetmi de bilmeyerek üst üste yanlış kar tahminlerinde bulunacak öyle mi? Bir de bunların üstünde patrondan bile daha aşağı maliyete sahip olacak ,50 lerin hemen üstünde.. bravo ne diyeyim.. bir faniler ve borsa cahilleri olarak bikemedik senin yüceliğini

hans Guest
    yahu sen komedimisin gerçekten ben bu hisseyi 210 lardan aldım ilk 238 ı gördü aklımda kaldığı kadarıyla verdim gitti

1 ay kadar hiç bulaşmadım 2 lere geldi az bı mıktar aldım 220 lerden tekrar sattım sonra 160 lara geldi tekrar aldım

yani anlayacağın aldım sattım sattım aldım 100 bin lotu hıç geçmedim ölü kedi sıçraması nedir bilirmisin sen zaten bilsen

yukardaki yazıyı yazmazdın devam edeceğim kesme
    Ölü kedi diri köpek anlamam dayı bey.. ben mali analizciyim.. mesleğim bu.. rakamları ve mali tabloları analiz edip gerçekleri ortaya çıkartırım.. millete hakaret ederek ego tatmini de yaptırmam sana bülesin

8. çok defa yazdım ben defter değerinin üstünde olan bır kağıdı almam diye

kaldıki o dönem zaten benim elimde bera vardı ağırlığım ondaydı

istesemde yüklü mıktarda hedef alamazdım bera odönem şov yapıyordu

defter değerinin üstünde olan hedefe niçin geleyim

hedef bedelli açıkladığında bende 70 bin lot mal vardı ozaman hedef 142

cıvarıydı 137 ye verdim çıktım .120 lerde bıraz aldım vs

esas malı 102 yi gördüğünler aldım 350 bin lot cıvarı sonra 1.36 yı gördü

bana bak beni başkalarıyla karıştırma ben mertoğlu mert bırıyım vesselam

Sayfa 360/976 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460860 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları