Originally Posted by
ŞEKERLİ
Yahu bu kadar benzerlik olur.. Hem de iki kişiyle ben de zamanında hem egs, hem arat, hem de demirbank ta para batırdım ama çok değil, emlak zede olmam ise kuşadasında oldu. evliliğimin ilk yıllarında ss.EGE ULUÇINAR yapı kooperatifine üye oldum. Kayınvalidemin tanıdığı aracılığıyla. bir yıl içinde bitecek garanti denilen bir yere hisse devri ile girdim. Girdaba girdim sanki tam 8 yıl sonra TL bazında 29.000 tl ye Hissemi yönetimden birine devrederek çıkabildim. ( bunu da yönetim kuruluna girerek her toplantıda muhalefet şerhleri doldurarak ve yöneticileri kızdırarak başarabildim) Yemin ediyorum 2 daire parasından fazla para ödedim zamanın parasıyla. Adamlar Erzurumlu ve Ankara da bu işler için özellikle bir araya geliyorlarmış, her sene yönetim kurulu başkanı değişiyor, Toplanan aidatları alemlerde yiyorlarmış. Kimse bir şey yapamadı, bende külli zararla satıp çıktım:(. Ödeme dekontları , evrakları hala çantamda durur. O yüzden kooperatiften benimde tam 8 senelik bir kaybım var anlayacağınız. Bende bu nedenle GYO lara yöneldim. EGYO da başabaş çıkabildim. şimdi bundan karla çıkmayı düşünüyorum. Borsa da ise iki büyük kazancım oldu. Biri KAREL, diğeri ise TEB idi. Borsanın bir kumar ortamı olduğunu bilerek yatırım yapmak en iyisi, kurtulursam da ne olursa olsun koç grubu hisselerle inşallah gerçek emekli olacağım:yahoo: