Sayfa 356/691 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 2,841 - 2,848 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

Valla bence satılan bir şey yok.Galerilere gidin satılık sıfır araba var mı.Satılacağı kesin olsa allem kallem o arabalar gelirdi.Ev fiyatları malum o fiyatlardan satılacağı kesin olsa dağ taş inşaat dolardı.Hani yeni inşaat.Bizim şirket allahtan üst sınıfa ev yapıyor orta sınıfa ev yapan şirketler orta sınıfa ev satamaz,ha lüks evlerde sıkıntı olmaz,o grubun alıcısı olur,bu şirkete biraz da o yönden güveniyorum,genelde arsalar kendisinin ve üst sınıfa ev satıyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla bence satılan bir şey yok.Galerilere gidin satılık sıfır araba var mı.Satılacağı kesin olsa allem kallem o arabalar gelirdi.Ev fiyatları malum o fiyatlardan satılacağı kesin olsa dağ taş inşaat dolardı.Hani yeni inşaat.Bizim şirket allahtan üst sınıfa ev yapıyor orta sınıfa ev yapan şirketler orta sınıfa ev satamaz,ha lüks evlerde sıkıntı olmaz,o grubun alıcısı olur,bu şirkete biraz da o yönden güveniyorum,genelde arsalar kendisinin ve üst sınıfa ev satıyor.
    Yok arkadaşım ben sahibinden de suzuki vitara bakıyorum 2020-2021 favorilere ekliyorum durmadan düşerse diye 15-20 tane ilan ekledim son 1 ayda 2-3 tane kaldı. Yayında değil oldu hepsi, yeni ilana girenler de dahil 400 altı kazasız aradım mümkün değil 1 araç buldum 450.000 tl ye düşürdü suzuki sx4 scross adam şirket adına kvd avantajlı dedi. hafta sonu aradım. Adam cevap bile yazmadı ve ilandan kalktı ( 530 ilandaydı, bir hafta sonra 480 oldu, bir hafta sonra ben aradığımda 450 idi ) bence alınıp satılıyor araçlar. Eşim gayrımenkul uzmanı , Merdiven temizliğine kadın geliyor bugün sabah geldi eşimle konuştu..2.000.000 a ev bakıyormuş, müstakil, ben de şansımı s...yim dedim

Valla onda da haklısın değerli kardeşim,piyasada kimde para var kimde yok o da belli olmuyor.Belki de biz fakiriz kabullenemiyoruz.Emekli adamım paranın alım gücüne bakıyorum her yıl gidişat felaket.

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla onda da haklısın değerli kardeşim,piyasada kimde para var kimde yok o da belli olmuyor.Belki de biz fakiriz kabullenemiyoruz.Emekli adamım paranın alım gücüne bakıyorum her yıl gidişat felaket.
    ben de emekliyim. Yaşım 56.. Emekli olduğumda yaklaşık 4 asgari ücret alıyordum şimdi 2,1 kata düştü. Eşim 2.500 tl alıyor. oda destekli., Biz şükrediyoruz. Rabbim dar gelirlinin yardımcısı olsun

Sizin adınıza üzüldüm sn. Şekerli.. kötü zamanlardan geçiyoruz..hiç bir şeyin fiyatı öngürelemez oldu..emlakta otomobilde büyük anomaliler yaşanıyor..bir savaş kaldı yasamadığımız..umarım bir an önce bu hissedeki zararlarımızı çıkarırız hepimiz.
     Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    Nisanda arsamı sattım kavga dövüş 1.030.000 a, karşılığında 330.000 2017 s60 advance volvo aldım. 4,5 ay sonra 329 a zor sattım. Ev alacaktım izmirden anlaşamadım ( 760.000 tl 2+1 ) bende TL ye yatırdım nasıl olsa döviz artmıyor diye bir sabah uyandık ki döviz uçtu, para hiç oldu.. Ev fiyatları milyonu geçti. Şuan benim sattığım arsa 2,8-3 milyon arasında Daha nasıl bahtsız bedevi olunur bilemiyorum. Ana para bile erimeye devam ediyor hem enflasyon ile hem de borsa ile
    Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ŞEKERLİ Yazıyı Oku
    ben de emekliyim. Yaşım 56.. Emekli olduğumda yaklaşık 4 asgari ücret alıyordum şimdi 2,1 kata düştü. Eşim 2.500 tl alıyor. oda destekli., Biz şükrediyoruz. Rabbim dar gelirlinin yardımcısı olsun
    bu arada bizim hisseden bugünde bir cacık olmayacak. YTD

Valla herşeyimiz aynı.Hayır gelecek yıla biz de tek asgari ücret seviyesine düşeriz ben eminim.Bu alım gücündeki erime inanılmaz.

bu arada bizim hisseden bugünde bir cacık olmayacak. YTD
    Allahtan borsada yerliler olarak bizbizeyiz,yabancı yok mallar da speklerin elinde düşürüp ne yapacaklar onlar da sıkıntıda ,aslında ondan düşemiyoruz malı ky ya devredebilseler neler neler yaparlar da allahtan yeni alıcı yok.Onu satan buna geçiyor bunu satan ona

Sayfa 356/691 İlkİlk ... 256306346354355356357358366406456 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •