Valla onda da haklısın değerli kardeşim,piyasada kimde para var kimde yok o da belli olmuyor.Belki de biz fakiriz kabullenemiyoruz.Emekli adamım paranın alım gücüne bakıyorum her yıl gidişat felaket.
ben de emekliyim. Yaşım 56.. Emekli olduğumda yaklaşık 4 asgari ücret alıyordum şimdi 2,1 kata düştü. Eşim 2.500 tl alıyor. oda destekli., Biz şükrediyoruz. Rabbim dar gelirlinin yardımcısı olsun
ben de emekliyim. Yaşım 56.. Emekli olduğumda yaklaşık 4 asgari ücret alıyordum şimdi 2,1 kata düştü. Eşim 2.500 tl alıyor. oda destekli., Biz şükrediyoruz. Rabbim dar gelirlinin yardımcısı olsun
bu arada bizim hisseden bugünde bir cacık olmayacak. YTD
bu arada bizim hisseden bugünde bir cacık olmayacak. YTD
Allahtan borsada yerliler olarak bizbizeyiz,yabancı yok mallar da speklerin elinde düşürüp ne yapacaklar onlar da sıkıntıda ,aslında ondan düşemiyoruz malı ky ya devredebilseler neler neler yaparlar da allahtan yeni alıcı yok.Onu satan buna geçiyor bunu satan ona
Valla herşeyimiz aynı.Hayır gelecek yıla biz de tek asgari ücret seviyesine düşeriz ben eminim.Bu alım gücündeki erime inanılmaz.
Yer İmleri