İmzamı atarım. Tam olarak böyle düşünüyorum.
Printable View
Yayla Gida ve TatGida gibi ikinci ceyrek ilk ceyregin altinda gelecek bence, o nedenle bilanco aciklaninca birsey beklemiyorum. Belki yuksek beklentileri olanlar satar biraz, ama Soke Un halka arzi asil haraketi baslatir diye dusunuyorum. 9’lardan aldigim icin kafam rahat, Soke Un halka arzini da bekleyecegim.
Yayla ve tat bilanço geldi sonrasında kar satışı da geldi çünkü onlarda kar gelmeden önce baya prim yaptı biz geçen bilançodan sonra 26 ya kadar fırladık ceza yedik sonra bir 27 denedik geri geldik iki aydan fazla buradayız ilk üçaylık bilanço öncesi de elimde vardı bu şekilde bıktırmıştı her hisse uçuyor bu 8 de demir atıp kalmıştı kar gelince bir kalktı pir kalktı tabi ki buna Rusya savaş olaylarında sebep oldu
çin de az bile artmış bugün 15.30 da sanırım abd enflasyondaki artış devam ediyor mu ona bakacak piyasalar bizi de etkiler
https://www.bloomberght.com/cin-de-e...ulasti-2312576
Yayla, Tat ve Uluun'un sadece sektörü aynı. Yaptıkları işler bire bir aynı değil. Borçluluk, kar marjları vs. aynı değil.
Olumlu veya olumsuz anlamda. O yüzden kıyaslamak mantıklı gelmiyor bana.
Sadece sektörel fk Söke arzından işimize yarar o kadar.
sabır arkadaşlar sabır alış tarafında daha önc hiç gömediğimiz ingiliz bankası hsbc var 10 bin lot olsa da az ayrıca daha önce alışta hiç olmyan bizim menkül acar geldi diğerleri dün yukaran alan zıraat bugün satıcı deniz ne yapacak bu işleri takip etmek kısa vade de belki işe yarar asıl bizlerin uzun vade de hisse nereden nereye geldi daha konjektür yavaşladı ama hala un ve buğday fiyatlarından yana fiyat artışları rekolte düşüşleri yeni halka arz hikaye çok uzun vade de düşer çıkar belki zarar edenler de olur ama kar da iki günde gelecektir
sabır işe yarar bugün 22.30 üzerinde kalsa çok güzel olacak
bir günü daha battı balık yaptı lakin şu ana kadar hsbcnin alışları 21bini geçti gün içinde kaç gündür oyuncağa çeriven kurum zıraat alıyor veriyor elinde mal kalmadı al sat yapa yapa ya daha önce zarar etti onu çıkartıyor orada bir çalışan elaman yada biri oyuncak etti
Bilanço niye gelmedi...kar beklentisi ne olabilir...?Tşk.ler.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Koridorun ilk tahılını alıcı Lübnan geri çevirdi
Tahıl koridoru anlaşması kapsamında Ukrayna’dan ayrılan ve Lübnan’ın başkenti Beyrut’a ilerleyen ilk geminin yükünün boşaltılmasıyla ilgili sorun çıktı.
https://www.dunya.com/dunya/koridoru...-haberi-666034
sündürdükçe sündürüyor ve süründürüyor
Bugün fırından ekmek alırken sordum.Bugday fiyatlarında düşüş ekmeğe yansimiyormu diye,Nerdeee.En fazla olmasi gereken zamlar erteleniyor dedi..Ete süte peynire gıdaya yeni zamlar bekleniyor..Dun et fiyatları arttı.Bugun süt ureticileri üretim artmaz ise zam kaçınılmaz dedi..işte böyle gıda piyasası
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ulusoy ulusoy ne yaptın sen böyle taurmar ettin millet kayboldu
Yasemin Hanım,
Ne yorum yapacağınız sizi ilgilendirir, size şunu yazın, yazmayın deme hakkı yok kimsenin.
Ama yorumlarınız çok tutarsız.
Bir %100 prim potansiyeli var diyorsunuz, bir 25.30 geçemez diyorsunuz, bir taban olur, bir tavan olur, bir düşük fiyattan depoyu fulledi iyi diyorsunuz, bir başka..
Kendi adıma araştırmamı kendim yapıyorum. Kardan ve zarardan ben sorumluyum.
Ama sizin yaptığınız şey böyle değil. Bu işi bilmeyen insanların günahına girmeyin lütfen.
Tam bilanço gelecekken acemi insanlara mal sattırabilecek bu yorum makul olmadı bence..
Günlükte alçalan kama, dakikalıkta alçalan kama, bıktım bu formasyondan.
Birleşmiş Milletler Food Programme (WFP) tarafından açılan Buğday Unu ihalesine 09.08.2022 tarihinde vermiş olduğumuz teklif kapsamında firmamız uhdesinde kalan miktar 20.08.2022-25.09.2022 tarihleri arasında teslim edilecektir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız
Saygılarımızla
kaç gün sonra yeşil mum yaktı patron macd sıfırın altına sarkmasın diye çaba sarf etti şimdilik başardı çılgınca satanlar neyin kafasında bilmek mümkün değil
Elbette o potansiyel var yeter ki 1-1.5 ay daha buğday fiyatları yukselmesin depoları fulleyelim sonrasında %25 buğday artsa bile hisse kesin %100 yapar. 25.5 lara gider hisse bu da %20 ye yakın potansiyel demek bunu inkar etmiyorum. Fakat şöyle de bir şey var %50-100 gidecek kağıtta iyi haberlerde defalarca mal aldırılmaz ky ya. Öte yandan diğer şirketlerin fk larına bakınca thy 4.30 odaş 5 sahol 1,92 millet neden 6.5 fk olan uluun alsın ki. Ama tutar da 350 milyon kar gelirse işler değişebilir elbet.
dedik küresel oyuncu olacak diye. ne dediysek o.. ukrayna buğday piyasasının hakimi adamı boşuna öldürmedi rusya. https://www.ntv.com.tr/dunya/ukrayna...jEe8g6V-4W8aTA
BM ihaleleri zaten hep geliyordu.
Don değiştirir gibi hisse değiştirmeyen kimse almaz saydığınız hisseleri. Orta vade giderleri var ancak F/K her şey değil, esasında hiçbir şey değil tek başına.
Türkiye'nin un ihracatı yılın ilk yarısında 2021'in aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 652 milyon dolara yükseldi ve tüm zamanların ocak-haziran rekoru kırıldı.
https://www.instagram.com/reel/Cg_WC..._web_copy_link
yukarıda ki bağlantıda da görüldüğü gibi ocak hazirandaki artış tüm zamanların ihracat rekoru biz buna içerideki söke satışlarını eklediğimiz zaman neler ortaya çıkacak bakacağız
alış satış dengesinde 1 milyona yakın artıdayız
İsviçrede şirket almayı akıl eden adam mutlaka gemi işini de düşünmüştür.
Çeyrekte 10 milyon kar eden şirketi 250 milyona çıkaran da aynı patron çünkü.
Tahtada değil ama şirkette patrona güvenmek lazım.
Hele bir bilanço gelsin, yolumuzu o zaman daha net göreceğiz
düzeldik moral olarak daha başlangıç olabilir mi ?
hayırdır inşallah bofa tek başına 500 bin lota yakın alış yaptı bu robot değilse daha önce yabancı payı %8 kadar çıkmıştı şimdi yüzde yarım yabancı payı bu devam ederse umarım ki eder o zaman yabancı alımı ise bu alışlar ilk hedefim 33 35 arası olacak sanki daha sonrasında neler olur bakalım
BoFA nette 565.000 lotla en iyi alıcı.
Ya akşama ya da yarına kusar.
Bakalım kim karşılayacak
Şirketimizin % 100 oranında hisselerine sahip olduğu bağlı ortaklığı Rolweg S.A.'nın 15.08.2022 tarihinde almış olduğu Yönetim Kurulu Kararı ile esas sözleşmesi gereğince yapılması planlanan sermaye artırımına ilişkin olumlu oy kullanılmasına, faaliyetlerinin finansmanını sağlamak amacıyla, şirketin sermayesinin 2.500.000,00 İsviçre Frangı artırılarak 10.000.000,00 İsviçre Frangı'na çıkarılmasına ve gerekli sermaye taahhüt ödemelerinin yasalar gereğince yapılmasına, oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla