ulusoy ulusoy ne yaptın sen böyle taurmar ettin millet kayboldu
ulusoy ulusoy ne yaptın sen böyle taurmar ettin millet kayboldu
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
Yasemin Hanım,
Ne yorum yapacağınız sizi ilgilendirir, size şunu yazın, yazmayın deme hakkı yok kimsenin.
Ama yorumlarınız çok tutarsız.
Bir %100 prim potansiyeli var diyorsunuz, bir 25.30 geçemez diyorsunuz, bir taban olur, bir tavan olur, bir düşük fiyattan depoyu fulledi iyi diyorsunuz, bir başka..
Kendi adıma araştırmamı kendim yapıyorum. Kardan ve zarardan ben sorumluyum.
Ama sizin yaptığınız şey böyle değil. Bu işi bilmeyen insanların günahına girmeyin lütfen.
Tam bilanço gelecekken acemi insanlara mal sattırabilecek bu yorum makul olmadı bence..
Yatırım tavsiyesi değildir.
Günlükte alçalan kama, dakikalıkta alçalan kama, bıktım bu formasyondan.
Birleşmiş Milletler Food Programme (WFP) tarafından açılan Buğday Unu ihalesine 09.08.2022 tarihinde vermiş olduğumuz teklif kapsamında firmamız uhdesinde kalan miktar 20.08.2022-25.09.2022 tarihleri arasında teslim edilecektir.
Kamuoyunun bilgilerine sunarız
Saygılarımızla
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
kaç gün sonra yeşil mum yaktı patron macd sıfırın altına sarkmasın diye çaba sarf etti şimdilik başardı çılgınca satanlar neyin kafasında bilmek mümkün değil
Yer İmleri