Sayfa 358/440 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 2,857 - 2,864 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    ulusoy ulusoy ne yaptın sen böyle taurmar ettin millet kayboldu
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

2.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    ulusoy ulusoy ne yaptın sen böyle taurmar ettin millet kayboldu
    ben satıp thy odas sahole girmiştim iyi de yapmışım.
    bana göre guzel kar gelir ve fk 6.5 lara düşer. ama 2530 ları geçemez. 1-2 ay sonra buğday yukselmesi gerekir yukselmezse 2530 yine geçilemez. bugday yukselirse dalarım yine sanırım
    *Yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    bana göre guzel kar gelir ve fk 6.5 lara düşer. ama 2530 ları geçemez. 1-2 ay sonra buğday yukselmesi gerekir yukselmezse 2530 yine geçilemez. bugday yukselirse dalarım yine sanırım
    Yasemin Hanım,

Ne yorum yapacağınız sizi ilgilendirir, size şunu yazın, yazmayın deme hakkı yok kimsenin.

Ama yorumlarınız çok tutarsız.

Bir %100 prim potansiyeli var diyorsunuz, bir 25.30 geçemez diyorsunuz, bir taban olur, bir tavan olur, bir düşük fiyattan depoyu fulledi iyi diyorsunuz, bir başka..

Kendi adıma araştırmamı kendim yapıyorum. Kardan ve zarardan ben sorumluyum.

Ama sizin yaptığınız şey böyle değil. Bu işi bilmeyen insanların günahına girmeyin lütfen.

Tam bilanço gelecekken acemi insanlara mal sattırabilecek bu yorum makul olmadı bence..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
     Alıntı Originally Posted by yasemin5566 Yazıyı Oku
    kopuş olacak diyorum ben de iddiaya girek mi ?
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

5. Günlükte alçalan kama, dakikalıkta alçalan kama, bıktım bu formasyondan.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    Birleşmiş Milletler Food Programme (WFP) tarafından açılan Buğday Unu ihalesine 09.08.2022 tarihinde vermiş olduğumuz teklif kapsamında firmamız uhdesinde kalan miktar 20.08.2022-25.09.2022 tarihleri arasında teslim edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız

Saygılarımızla

7.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    Birleşmiş Milletler Food Programme (WFP) tarafından açılan Buğday Unu ihalesine 09.08.2022 tarihinde vermiş olduğumuz teklif kapsamında firmamız uhdesinde kalan miktar 20.08.2022-25.09.2022 tarihleri arasında teslim edilecektir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız

Saygılarımızla
    20milyon Tl’lik ihale haberi ile 22.20’ye kadar zipladi. Demekki biraz buyuk bir haberle tavan olacak. gozler bilancoda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    4,470
    kaç gün sonra yeşil mum yaktı patron macd sıfırın altına sarkmasın diye çaba sarf etti şimdilik başardı çılgınca satanlar neyin kafasında bilmek mümkün değil

Sayfa 358/440 İlkİlk ... 258308348356357358359360368408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •