Printable View
Alıntı: Originally Posted by admustafa İstanbul olmaz mı demek bu :) Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla😂😂😂😂 Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla😂😂😂😂 Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez İstanbul bana da uymaz hocam :) izmirde olursa birde hanım izin verirse olur benim :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa İstanbul bana da uymaz hocam :) izmirde olursa birde hanım izin verirse olur benim :) Siz de mi seysiniz ustad? Soylemeye dilim varmiyor... Tanimlayayim siz anlayin Yer silerim utu yaparim cocuga ben bakarim...kıl ile baslayan bir sifat...
Burgan Bank %24 faizle bugün bağlandı(miktar 200 bin, vade:185 gün)
Alıntı: Originally Posted by melihsah Burgan Bank %24 faizle bugün bağlandı(miktar 200 bin, vade:185 gün) Yazik etmissiniz pasam
Alıntı: Originally Posted by Webster Siz de mi seysiniz ustad? Soylemeye dilim varmiyor... Tanimlayayim siz anlayin Yer silerim utu yaparim cocuga ben bakarim...kıl ile baslayan bir sifat... Kilarkson;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez Yaz kizim 5 kamyon kum 3 kamyom cimento :)) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Alıntı: Originally Posted by Batman Kilarkson;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yok deil Bilemedimki baska nasil anlatsam Yeni nesil uyumlu erkek diyeyim Bir tik otesinde dayak yiyen erkektir...