Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
Originally Posted by myfinans
Niye olmasın yanda cafe duruyor ya.
Uygun fiyata ayarlarız bir toplantı.
"Geleneksel 1. Mevduat Cafe mevduatçılar toplantısı"
1.de olsa geleneksel diyelim de havası olsun.
Yaw basligi bitirdiniz oran paylasin lutfen yok mu oran yoosa kafeniz de takilin kihhhkihhhkihh
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O yuzden omega ustat davet ediyor ben tanismaya niyetliyim sahsen sn omega her hafta milyon + oran paylasiyor aganin eli tutulmaz bi de afyon da duduya denk gelirsem bi kese ismarlattiririm
O yuzden omega ustat davet ediyor ben tanismaya niyetliyim sahsen sn omega her hafta milyon + oran paylasiyor aganin eli tutulmaz bi de afyon da duduya denk gelirsem bi kese ismarlattiririm
Gerci simdi omega ustat da hay hay sihhiye de doner ekmek 5 tl ye cagirmasin dr selcuk hocam da gelir beypazarindan kuru yu kapip websterde ev bakmiyosa gelir sikinti yok
Dostum ne zaman derseniz buluşalım hep birlikte ,söz tüm hesaplar benden .istanbullu arkadas daha kalabalık forumda .Siz yeterki ayarlayın zamanı bildirin [emoji106][emoji3]
Dostum ne zaman derseniz buluşalım hep birlikte ,söz tüm hesaplar benden .istanbullu arkadas daha kalabalık forumda .Siz yeterki ayarlayın zamanı bildirin [emoji106][emoji3]
Yer İmleri