Originally Posted by admustafa İstanbul olmaz mı demek bu Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla😂😂😂😂 Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez
Originally Posted by Webster Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla😂😂😂😂 Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez İstanbul bana da uymaz hocam izmirde olursa birde hanım izin verirse olur benim
Originally Posted by admustafa İstanbul bana da uymaz hocam izmirde olursa birde hanım izin verirse olur benim Siz de mi seysiniz ustad? Soylemeye dilim varmiyor... Tanimlayayim siz anlayin Yer silerim utu yaparim cocuga ben bakarim...kıl ile baslayan bir sifat...
Burgan Bank %24 faizle bugün bağlandı(miktar 200 bin, vade:185 gün)
Originally Posted by melihsah Burgan Bank %24 faizle bugün bağlandı(miktar 200 bin, vade:185 gün) Yazik etmissiniz pasam
Originally Posted by Webster Siz de mi seysiniz ustad? Soylemeye dilim varmiyor... Tanimlayayim siz anlayin Yer silerim utu yaparim cocuga ben bakarim...kıl ile baslayan bir sifat... Kilarkson;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Webster Ustad benim hanim cok kiskanctir...hele istanbula salmaz beni asla[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Siz en iyisi yiyin icin hesabi bana yazdirin...besiktas ortakoy farketmez Yaz kizim 5 kamyon kum 3 kamyom cimento ) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Originally Posted by Batman Kilarkson;) Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yok deil Bilemedimki baska nasil anlatsam Yeni nesil uyumlu erkek diyeyim Bir tik otesinde dayak yiyen erkektir...
Forum Rules
Yer İmleri