Havacýlýk ve savunma sanayii den emekli yöneticiyim. Halen londra merkezli bir firmaya danýþmanlýk hizmeti vermekteyim. Çalýþmaya devam yani... Senin meslek ve yaþýný öðrenebilir miyim?
Araþtýrmadan herþeyi hazýr bulmak isteyen bir nesil yetiþmiþ malesef. Linke týklamayý ekstra iþ olarak görüyorsan týklama, emek verip haber bulup gönderen kiþiye müdahale etme ve emeðine saygý göster. Unutma, herkes senin gibi sadece okursa forumda kim paylaþým yapacak?
Bu esnada, senden de forum baþlýðý ile ilgili bir iki paylaþým bekliyoruz. Bu sayede foruma zenginlik katarsýn, þu ana kadar bana ve modaratör e fikir vermekten baþka birþey yapmadýn.
Burada yer alan yorumlar, kiþisel görüþlere dayanmaktadýr. Bu nedenle, yatýrým veya al/sat tavsiyesi olarak deðerlendirilmemelidir.
þu anda reel faiz var diye kabul edebiliriz.24 faiz>18 enflasyon.dolarýn cok artýcagýný inanmýyorum.sene sonu belki....
graphlerde sene sonu gosteriyor.fed faiz indirecek fiyatlanýyor artýk.vur patlasýn çal oynasýn![]()
Resmî enflasyon ile gerçek enflasyon farký ne kadar peki
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çalýþtýðýnýz sektörü sormadým, mesleðiniz yani mezuniyetinizi sordum. lisans yüksek lisans bölüm vs.
yaþ ilerledikçe insanlar karþýndakinin söylediðini anlamamakta direniyor.
link yapýþtýrýp geçmek kolay olaný. fakat siz linkin içeriðiyle ilgili bir cümle yazmýþ olsanýz ekstrdan bin kiþiyi gereksiz týklama eyleminden kurtaracaksýnýz, bunu anlamamakta neden direttiniz onu anlayamadým. “üþeniyorum, link içeriðini anlamadým veya yorumlayamýyorum” diyebilirsiniz.
geçmiþ sayfalara bakarsanýz yaptýðým paylaþýmlarý görebilirsiniz. sanýrým forum baþlýðýna iliþkin paylaþým yapan birkaç kiþiden biriyim. link içeriðine iliþkin bilgi paylaþmaya üþenen biri araþtýrma yapmadan sadece önyargýlý yorum yapmak beklenir zaten.
ben size neden paylaþým yapýyorsunuz demiyorum, demedim. yaptýðýnýz paylaþýma iliþkin bilgi veren bir cümle yazmanýzý tavsiye ettim sadece.
elektrik elektronik mühendisi ve hukukçuyum. doktora tezimi yazýyorum. orta yaþlardayým.
örnek paylaþým aþaðýdaki gibidir.
Perakende Satýþ Endeksleri, Nisan 2019
Perakende satýþ hacmi bir önceki yýlýn ayný ayýna göre %6,9 azaldý
http://www.tuik.gov.tr/PreHaberBultenleri.do?id=30789
Yer Ýmleri