Bravo[emoji122] [emoji122] [emoji122]
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bravo[emoji122] [emoji122] [emoji122]
Ben bu saatten sonra bişey beklemem bu kağıttan bu bildiğin mal dağıtıp başka bir numara yok çıkacak kağıt böyle mi yapar??
Bravo[emoji122] [emoji122] [emoji122] [emoji122]
sattığım kağıdı 2.1 den aldım. buda 20 kademe yapar. kağıt 1.9 altına düşerse evet zararım olur . Ama kağıdı yarın 2.15 ten satarsam 5 kademe daha karım olur. yok eğer olurda kağıdı 2.3 'te satma olanağım olursa 40 kademe karım olur. Bilmem anlatabildim mi? Kısaca kağıt 1.9 altına gelmedikçe kimse elime birşey veremez.
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
Kimse etkilenmesin benden hatta benim düşüncelerimi ters indikator olarak da kullanabilirsiniz ancak arsa satışına çok bel baglamamak lazım, bunun en net örneğini afyonda gordum. Afyonunda arsa satışı vardi kagidi 8.80 lerden cektiler 7.80 lere kadar sonra arsa satıldı 1 tavan yapti ertesi gün %3daha yapti 9.03 den döndü simdo kâğıdın hali ortada burda da aynı seyler olacak yaklaşık olarak umarim 1.90 larin altina inmeden olur da zararlarimizi cikaririz 2.89 maliyetle bekliyorum, maliyette düşürmedim bilerek. Daha fazla zarat etmeyelim diye, dikkatli olun derim fazla bağlanmayin uyanık olun temeli sağlam olmayan bir hisse her şey mümkün kismet diye gecistiriyoruz zararimiz ciksin yeter diyorum artık:(
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bırakın şu kağıdı maliyetimizi çıkaralım yeter artık hergun kırmızı hergun kirmizi
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mipazcim artık yarin senin günün olur..endeks kızarır gibi sende bir %10 yaparsin...ama artık farklı taktikler denemeli çözdük artık seni hep aynı yolu izliyorsun..biraz gelistirmelisin kendini..
Ballıca,
Emirli, Kurna ve Kurtdoğmuş Mahalleleri ARKADAŞIM BURALARIN NERELER OLDUĞUNU BİLİYORMUSUNUZ MERAK ETTİM.FOTOĞRAF ATAMAYI BİLSEM ATACAĞIM AMA BİLMİYORUM.DÜN KURTDOĞMUŞ YENİŞEHİR YAZILIYORDU FORMDA ŞİMDİ BALLICA EMİRLİ KURNA KÖY.YAHU BURALAR İSE İMAR BEKLENİLEN BEN ŞAŞIRDIM KALDIM.GÖLÜN ÇEVRESİ YAHU BURALAR.BEN YARIN BİRİLERİNE SORAYIM EN İYİSİ Mİ BU BÖYLE OLMAYACAK.
bu kağatta gelecek olab,iler ytd
İçimden bir his yarın bizim günümüz olucak tabi çıkışın devamlı olması lazım yoksa bir işe yaramıyor
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...a2e7f12f6a.jpg
Borsa yatırım yapanların kazandığı, tüyo alanların kaybettiği bir yerdir.
Arkadaşlar pendik ilcesi kurtdoğmuş mahallesindeki meshur 1154 ve 1155 nolu parseller
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d0ce7b9e5b.jpg
suya yakin olabilir ama yapilasmanin dibinde ve tepede yani havzada deil gibi gorunuyor
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Bu gavurun tohumu baskısına devam ediyor 90 bine 530 bin fark'a bak.:seyt:
Endeks sikintili birde mipaz dusmeye yer ariyor insallah buralar keske satsaydim dedigimz yerler olmaz =(( y.t.d
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buraya imar geldiği zaman 2 km kare yerlesim burası olacak zaten . Yerleşime uzak yakın farketmez. MİPAZKENTE HOŞGELDİNİZ.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Yazdıklarında matematiksel olarak haklısın. Ama bu ufak hesapları yaparken sunu da unutmamak lazım.2.30 dan elinden malı çıkartıp beklediğinde İmar haberiyle kagit tavan tavan giderse o zaman sana kağıt aldırmazlar. Ya da tam tersi durumda kağıdı sattırmazlar .
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Kansız 2.05 gördü !! Allah yardımcımız olsun!!
Bu borsanın ve bu kağıdın taaaa amk
Her kağıtta atlıyorlar millete g.saray bindi aselsan bindi bu zaten biniyor
Şimdi senaryo şöyle millet hadi 2ye düştü alalım 2 50 den satalım yapacak hoooop mipaz 1,70 :))) diye diye verdi elimize !!! Nasıl düştüm bu tuzağa göz göre göre demek ki bu b.....tan anlamiyomusum!!!! Kalın sağlıcakla y.t.d
3 TL'den 2,50ye aynı hareket 2,50den 2 ye aynı hareket artık diyecek bişey yok!! Kimse demesin bana bunlar kağıt topluyor bunlar bildiğin kagit iteliyolar!!!! Y.t.d
yarın ytd bir şekil olurmu
aracı kurumumu aradım bugün 5 ten sonraki borsanın derdini bi ana sebebi yok aselsana ayak uydurma oradaki yabancıların panik satışşları genele yayıldı falan...
avrupa amerikada bi sıkıntı yok dolar yönü şimdilik aşağı yönlü yarına umutla bakıyorum...
Haklısın aynı hareket kagiti bir güzel iteliyorlar
Ben çok kötü yakala dim inat ettim satmadım bu mipaz bize çok kötü geçirdi insaalah tekrar 2.50 gelse hemen satacagim
Ben bu kâğıda bakamıyorum artık hergun aynı hareketler
benim öğrendiğim imara açılsa bile öyle 2 milyon karenin falan imara açılması söz konusu değil.su havzasına çok yakın alanların açılması hiç değil.imara açılacak olsa bir dönüme bir villa.yani villa kent tarzı olabilirmiş.bölgede oturanlar uzun yıllardır oralarda oturan insanlar.üstelik bu konudan haberi olmayan da yok.herkes biliyor ve şunu diyor.bu çok uzun zamandır hikayesi olan bir durum.benim anladığım riske karar verip vermemek sonucu.iki kez trade yapayım dedim çarpıldım sanki beni beklemiş gibi.üçüncüsüne dayanamam artık.yatırım tavsiyesi değildir.ben merak ettim araştırdım dileyen benim ulaştıklarıma rahatlıkla ulaşabilir.
Zaten D Yapı’nın internet sayfasında proje aşamasında Ömerli Evleri diye bir proje vardı. 800 adet ultra lüks villadan bahsediliyordu. Ancak ne olduysa Aralık 2016’da bu projeyi siteden kaldırdılar. Ancak belediyeden dışarıya bilgi sığmadığı çok aşikar. Bunu olumlu mu yoksa olumsuz mu diye algılamak gerekir bilemiyorum.
2 nin altından alıcılar vardı aldınız mı?
bu kağıda ne sövsem azdır bu ****** çocukları olduğu sürece bu film buraya kadardır alın kına yakın adiler...
Kim niye alsın ki 20 bin lot alsa 2nin üzerine cikacak.alış ortalaması 198 olur.