Sayfa 363/855 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. suya yakin olabilir ama yapilasmanin dibinde ve tepede yani havzada deil gibi gorunuyor

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

2.  Alıntı Originally Posted by saros35 Yazıyı Oku

Borsa yatırım yapanların kazandığı, tüyo alanların kaybettiği bir yerdir.
    Bak babalar gibi yolun kenarında Aydın doğan kötü yer alırmı yanlız kanal d haberlerine bakıyorum da AKP İktidarını iğleneyici haberler yapiyor yine yön mü değiştirdi bu gavat

3. Bu gavurun tohumu baskısına devam ediyor 90 bine 530 bin fark'a bak.

4. Endeks sikintili birde mipaz dusmeye yer ariyor insallah buralar keske satsaydim dedigimz yerler olmaz =(( y.t.d

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Buraya imar geldiği zaman 2 km kare yerlesim burası olacak zaten . Yerleşime uzak yakın farketmez. MİPAZKENTE HOŞGELDİNİZ.

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by nufun Yazıyı Oku
    sattığım kağıdı 2.1 den aldım. buda 20 kademe yapar. kağıt 1.9 altına düşerse evet zararım olur . Ama kağıdı yarın 2.15 ten satarsam 5 kademe daha karım olur. yok eğer olurda kağıdı 2.3 'te satma olanağım olursa 40 kademe karım olur. Bilmem anlatabildim mi? Kısaca kağıt 1.9 altına gelmedikçe kimse elime birşey veremez.

Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
    Yazdıklarında matematiksel olarak haklısın. Ama bu ufak hesapları yaparken sunu da unutmamak lazım.2.30 dan elinden malı çıkartıp beklediğinde İmar haberiyle kagit tavan tavan giderse o zaman sana kağıt aldırmazlar. Ya da tam tersi durumda kağıdı sattırmazlar .

Alıntı Originally Posted by yorenti Yazıyı Oku
    Yazdıklarında matematiksel olarak haklısın. Ama bu ufak hesapları yaparken sunu da unutmamak lazım.2.30 dan elinden malı çıkartıp beklediğinde İmar haberiyle kagit tavan tavan giderse o zaman sana kağıt aldırmazlar. Ya da tam tersi durumda kağıdı sattırmazlar .

borsada kaç senet var? Başka senet alırım.

Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.

8. Kansız 2.05 gördü !! Allah yardımcımız olsun!!

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 363/855 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •