Evet ,dünkü mesajınızda yıldız şubesi bahsetmiştiniz.Yarın arayacağım.
Printable View
dolar 10 tl olacak diye dolar alanlar yanlış yaptı şu andada oranlar çok düşecek diye bu oranlardan uzun bağlamaya çalışanlar hata yapıyor. uzun bağlama oranları kaçtı maalesef bekleyip yeni fırsatları kollamak lazım.ytd
TAHVİL SON DÜN % YÜKSEK DÜŞÜK
TR 2 YILLIK TAHVİL 19,89 20,26 -1,83 19,89 19,89
TR 5 YILLIK TAHVİL 17,19 17,54 -2,00 17,36 17,19
TR 10 YILLIK TAHVİL 16,54 16,68 -0,84 16,54 16,41
tahvil faizleri düşmeye devam ediyor...
hdp kapanırsa;
1- yıllardır acıtasyon yaparak ekmeğini yedikleri "parti kapatmalara karşıyız" mottosundan artık ekmek yiyemeyecekler
2- a.k. partisi genel müdürüne 2 sene önce meydanlardan "********" diyen ve halk arasında stepne olarak da bilinen dolar traderı zat, birilerini terörist ilan etmeden tek bir oy alamayacağını biliyor.
odeo bankası 24,5 verdi oran olarak şaşırdım açıkcası sizce güvenilir banka mı ?
Bankalar Birliği: VDMK ihraçlarında tcmb'nin likidite sağlaması gündeme gelmedi.
(önemli bir açıklama)
Ama ben daha net olarak VDMK ile oluşturulan menkul kıymetlerin tcmb ihalelerinde de kesinlikle teminat olarak kabul edilmeyeceğini duymak isterdim. Umarım yukarıdaki açıklama bu ihtimali ortadan kaldırıyordur.
*Gündeme gelmedi* kelimesi yerine likidite sağlamayacaktır kelimesi daha güvenilir olabilirdi.
Teb den arandım; 45 günlüğüne 23,5 tan tekrar günlük başlayabilirsiniz diye. Boşta paranız varsa getirebilir misiniz dedi mt.
ING de hoşgeldin oranını 90 gün uzattığını bildirdi. Daha öncede 90 gün uzatmış ve kullanmıştım.
Baz senaryom “The apocalypse” olduğu için %2-3-5 için paramı vadeli bağlamam. Vırız tırız yani... Bir daha birikimimin betonculara devalüasyon ile peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğim.
Gösterge 19.89
https://www.bbc.com/turkce/amp/haber...mpression=true
Mahfi hoca cds faiz dolar uyumsuzluğuna cevabı vermiş kaç gündür bu çelişkiyi anlamaya çalışıyorduk
Onemli olan faizlerin dusmesinden cok. Faizler duserken kredi hacmi artiyor mi artmiyor mu? Artmiyor. O zaman orada stagflasyonun izleri vardir. Talep azalmistir, ekonomik aktivite durmustur.
Yine cari acikta oyle. Hukumet rekor cari fazla verecegiz diye caka satiyor ama rekor cari fazla vermek bizim icin rekor oranda daralma demek. Cunku bizim uretimimiz ithatalata dayali.
Hukumet bu vdmk olayi ile cinlik pesinde ama bu olay paranin devir hizini artirir ve sana yuksek enflasyon olarak geri doner.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VDMK 90 lı yıllarda da yapılmıştı. Harıl harıl listeler raporlar hazırlamıştık ne kadar ihraç edebiliriz diye Pamukbakta...Enflasyonlu yıllardı...
Müflis tüccar gibi acaba ne satsak elde kalanlardan gibi bi durum bu...
Yeni giriş için sanırım , temditte bana 24,75 verdiler
Büyük ihtimal yarın uzatma gelmeyecek .Bankalardaki beklenti olmayacağı yönünde .Şb müdürü çoğu mevduatcının 90 gün ortalama ile tercih yaptığını söyledi ..
30 lardan bağlayan arkadaşlar çok sanslılar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yarın saat 3-4 gibi yıl sonuna kadar uzatılmıştır kararı gelir.
Stopaj avantajı haberi gelmezse ve devam etmezse zaten USD dikelir yarın biraz :he:
5.1662 şu anda...29.11.2018 Saat 17.48
THY dolari 6.20 den sabitlemis oysa ki
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...k-satis-yapti/
Bu ne demek? Anlamıyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bitmiş miydi? Sizin günlük vade. Bu ikinci mi olacak?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
300k ya vakif 23,finansbank 24,deniz 23.80 verdi.enpara 22.5 veriyor eski musteri yildönümüm olduğu icin +2 verdi,24.5 dan 92 gün bağladım arkadaslar...
Halkbank ... 32 gün %24.50
Günlük %23.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben bağlanan mevduatın vadesi boyunca geçerli olur diye anlıyorum burdan:
Alıntı:
"İyi ki bizimlesiniz" faizi oranları, müşteri olma tarihinizin her yıl dönümünde o ayın ilk günününden itibaren uygulanmaya başlar ve 2 ay boyunca devam eder. Örneğin; 15 Ekim 2013 tarihinde Enpara.com müşterisi olduğunuzu varsayalım, kampanya sizin için her yıl Ekim ve Kasım ayları boyunca geçerli olur. Yani her yıl 1 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında vade gün sayısı ne olursa olsun yeni açacağınız ve vadesi yenilenecek tüm vadeli hesaplarınıza "İyi ki bizimlesiniz" faizi oranları uygulanır.
sayın indianz ben 92 gūn yaptım normalde 250k ustune 22.5 veriyor +2 eklendi.24.5 oldu.mesela 181 gun 23 veriyor 250k ustune o zamanda 25 veriyor.sikinti yok yani. kısaca 2 aylik döneme gelmişseniz hangi vade istiyorsaniz +2 ekleniyor...
Vakıfbank özel Bankacılık:
500k tl’ye %24
500k $’a %5,10