Sayfa 365/1012 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    enparanın +2sinin mantıgını anlamadım ben senede 2 defa verılıyormus sımdı 2 kere aylık olarak mı faydalanılıyor yoksa bunu 6 aylık yaparsak mesela 6 ay boyunca o +2 den faydalanıyomuyuz konustunuzmu musterız hızmetlerıyle flan ?
    Ben bağlanan mevduatın vadesi boyunca geçerli olur diye anlıyorum burdan:

"İyi ki bizimlesiniz" faizi oranları, müşteri olma tarihinizin her yıl dönümünde o ayın ilk günününden itibaren uygulanmaya başlar ve 2 ay boyunca devam eder. Örneğin; 15 Ekim 2013 tarihinde Enpara.com müşterisi olduğunuzu varsayalım, kampanya sizin için her yıl Ekim ve Kasım ayları boyunca geçerli olur. Yani her yıl 1 Ekim – 30 Kasım tarihleri arasında vade gün sayısı ne olursa olsun yeni açacağınız ve vadesi yenilenecek tüm vadeli hesaplarınıza "İyi ki bizimlesiniz" faizi oranları uygulanır.

2.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Ben bağlanan mevduatın vadesi boyunca geçerli olur diye anlıyorum burdan:
    öyle gözüküyor öyleyse güzel kampanyaymış bence.o günkü piyasa gidişatına göre yükseltme şansı sunmuş olurlar müşteriye güzel.
    teşekkürler

3.  Alıntı Originally Posted by indians Yazıyı Oku
    öyle gözüküyor öyleyse güzel kampanyaymış bence.o günkü piyasa gidişatına göre yükseltme şansı sunmuş olurlar müşteriye güzel.
    teşekkürler
    Kötü yanı eylül'de girenleri ancak sonraki sene faydalandırması
    Ben ilk girenlerdenim ama faydalanmak için 1 sene beklemek zorundayım
    Burayı düşünememişler maalesef

4. sayın indianz ben 92 gūn yaptım normalde 250k ustune 22.5 veriyor +2 eklendi.24.5 oldu.mesela 181 gun 23 veriyor 250k ustune o zamanda 25 veriyor.sikinti yok yani. kısaca 2 aylik döneme gelmişseniz hangi vade istiyorsaniz +2 ekleniyor...

5. Vakıfbank özel Bankacılık:
    500k tl’ye %24
    500k $’a %5,10

6.  Alıntı Originally Posted by tazk Yazıyı Oku
    sayın indianz ben 92 gÅ«n yaptım normalde 250k ustune 22.5 veriyor +2 eklendi.24.5 oldu.mesela 181 gun 23 veriyor 250k ustune o zamanda 25 veriyor.sikinti yok yani. kısaca 2 aylik döneme gelmişseniz hangi vade istiyorsaniz +2 ekleniyor...
    evet öyleymiş tesekkurler
    iyi secım olmus sizin icinde.benimde yaklastı yararlanacagım ay bende biraz uzatabılırım öyleyse..

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Kötü yanı eylül'de girenleri ancak sonraki sene faydalandırması
    Ben ilk girenlerdenim ama faydalanmak için 1 sene beklemek zorundayım
    Burayı düşünememişler maalesef
    aynen benimde 09/09 kampanya ekim de basladi .su an +2 verseydi 25 ten 6 aylık yapardım.eylulu bekliyecez artık...

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    TCMB ye ihalelerle verdikleri paradan ne kadar faiz alıyorlar acaba ?
    Orasını bilemem ama, esaslı garanti ve güvenli gelir kalemlerinden biri de bu olsa gerek.

Sayfa 365/1012 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •