-
-

Originally Posted by
alenichev
adamlar 2 kat fiyata uçak bileti satıyorlar ben hem global hemde çakal böyle bir firmaya ilk defa rastlıyorum
I LOVETHAILAND
-

Originally Posted by
ozzyken
adamlar 2 kat fiyata uçak bileti satıyorlar ben hem global hemde çakal böyle bir firmaya ilk defa rastlıyorum
O fiyatlar yüzünden moldova seferlerini hep airmoldovanın dandik uçaklarıyla yapıyoruz... Uçak biletleri sanırım enflasyonla topyekün savaşa dahil değil...
-

Originally Posted by
bonocu78
Kardeşim için sormuştuk.Halkbankası 92 gün sonunda 4,90�dan 100 bin dolar alırıma 1440 lira prim verdi...
Bu ne demek? Anlamıyorum.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
Orko
Teb den arandım; 45 günlüğüne 23,5 tan tekrar günlük başlayabilirsiniz diye. Boşta paranız varsa getirebilir misiniz dedi mt.
Bitmiş miydi? Sizin günlük vade. Bu ikinci mi olacak?
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
300k ya vakif 23,finansbank 24,deniz 23.80 verdi.enpara 22.5 veriyor eski musteri yildönümüm olduğu icin +2 verdi,24.5 dan 92 gün bağladım arkadaslar...
-
Halkbank ... 32 gün %24.50
Günlük %23.50
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
tazk
300k ya vakif 23,finansbank 24,deniz 23.80 verdi.enpara 22.5 veriyor eski musteri yildönümüm olduğu icin +2 verdi,24.5 dan 92 gün bağladım arkadaslar...
enparanın +2sinin mantıgını anlamadım ben senede 2 defa verılıyormus sımdı 2 kere aylık olarak mı faydalanılıyor yoksa bunu 6 aylık yaparsak mesela 6 ay boyunca o +2 den faydalanıyomuyuz konustunuzmu musterız hızmetlerıyle flan ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri