Su veren itfaiyenin hortumunu ......
Printable View
Çekirge 1 zıplar 2 zıplar 3. de GÜMMMM olma dikkat et. İyi cesaret edip binmişsin. Madem 4.05 den cesaret edip bindin neden 3 kademe yukarıdan çıktın anlamıyorum. Ortamın toz duman olduğu yerde o riski alman büyük cesaret ama madem aldın 4.10 üzerine attığında yukarı hareketinde okutabilirdin. Bazıları da aklınca dolar şhortluyorlar. Bir gece doların 40-50 kademe yükselişleri ile uyanırsak doları talimatla baskılayan o zatı muhteremlerin melemelerine gülecem. Dolar önceki günde, dünde rekor tazeliyor. Yarın yeni rekorları test etmeyeceği ne malum.
trump denilen twitter sempanzesinin fuzeleri dolarcilarda patlayinca ben bu cumlenin orjinalini yazacagim..
gundwane ;
hisseye devam, hisse adi vermeyecegim simdilik; marj yuksek herkes kaldiramaz zarari su durumda..duzeltmesini yapti gibi 3.72/4.20 ne kadar arttiysa dipten o kadar gidecek bu meret, az daha sabir..ytd
e tabi karakemal diye biri vardı
kocaman laflar ederdi bu
faizin bizde eksi bile olacağını yazdı
bu 3,60 dan usd yi short baba short ballandıra ballandıra anlatıyordu
çok akıllıydı bu
görsen finans profesörü sanırsın..
sonuç
parayı bitirmiştir
eeee hizmetin sonu..
hayatta acımam..
gene salak yalak hisse muhabbetleri
burası dolar topiği papağanıda al git orada yaz
sen iyi üfürüyon cübbelide iyi üfürüyor gidin karşılıklı üfürün belki işe yarar
Ayrica;
geriye donuk bi ton sacmaligi bulur buraya yapistiririm , baslik guneylinin yani moderatorun yani yoneticinin..basligi senin acman baslik hakkinda ahkam kesmen icin bi sebep olamaz, anliyor musun beni.? var mi kapasite.?
twitter fuzelerinden koruyun kendinizi diyeyim son olarak..!fuze atacagimisss, bak hele sen su sari kafadaki ozguvene..:)
bizim delillerle ve salkalarla birde yalaklarla işimiz olmaz kimsenin zararından keyifte almayız (yani sizin gibi sadist değiliz) kimsede bizim ne kazandığımızı bilmez (sizin gibi narsistte değiliz)
https://www.youtube.com/watch?v=Ck7VtiAR1ZE
Ortalık sessiz sakinken 14 Mart'ta topiğin bir önceki binlik sayfasında kalmış da buraya da taşıyayım dedim.Çok yaşa vitamin
4,19 dan 4,12 ye marja bak. Iyi kazanıyor bu spekler
cübbeli ile karşılıklı üfüren diyince döndüm geri 260 kusur mesajıma baktım hisse yarışması için kaç kez buradan birilerini davet ettim diye bir tane bile bulamadım bula bula şu ikisini buldum
aslında hata etmişim buradanda hisse yarışmasına katılmak isteyen birileri olabilirdi haber vermemekle hata etmişim bundan sonra haftasonları burayada davetiye yollayayım
cübbeliyle karşılıklı üfüren ben bulamadım sen bulursan getir önede bende göreyim.Arkadaşlara ayıp etmişim dolarcılarda yarışmaya katılmalı sadece doalrda değil hissede de aşağıdan yada yukarıdan derece yapabilmeliler
hadi yallah cübbeliyle karşılıklı üfüren git karşılıklı üfürün buradaki yalanlarıon şak diye suratını ortasına çakılıyor
Kademelerde mal kalmadı..Verse veremez durumda idi Borsa da böyle oldu mu mutlaka 4-5 kademe alıp şişirmesi lazım ki verebilsin..
O na güvenerek aldık fakat görünüşe göre erken satmışız..Birde mal karambolde alınır bu sefer battı balık yan gider felsefes uyguladık..Görünüşe göre çok doğru bi hareket yapmışız ama panik olduk işte..
Doların durumu ve bugün borsanın toplamasından hareketle bu akşam abd rusya arasında ciddi birşeyler olmazsa borsa yarın sağlam bir artı yapabilir dolarda 4.10 ların altına..
4.19 lardan 4.12 lere geldi dolar..
Azbuz değil..Bunu 2. kere yapıyor..
İlkinde aynen gerisin geri döndürdüler (4.01 3.93)
Bu sefer bakacaz..
aferin herseyi biz ogretmeyelim, azicik dusun..komutla calisma, insiyatif almayi ogren, yas 50 yi devirmis ama ergen gibi kavgaya kosuyorsun..:)
lafa gelince yas 50 yi devirdi, icraata gelince 15 yas ergen tripleri..agir da yazarim lakin kalbini kirmak istemiyorum, beni anmazsan sorun yok, is bu ve buna benzer sebeplerden dolayi tekrar papagan fikrasi gondertme bana..
tepki vereceksen herkese vereceksin, anladigini umut ediyor, ortuyu kaldirma diyorum..
Evet Sayın Üye...başka bir forumda bende bu düşünceyi okudum ve destekliyorum,ülkenin omurgası olan sabit gelirli insanlar son yıllarda pinpon toplu enflasyon hesabı yüzünden fakirleşti,Nasrettin Hoca nın dediği gibi;biraz da biz ölelim:)eski enflasyonist ortamları bile arar olduk:halay:
Şimdi söylede sevinelim. Ama dikkat et devamını ben edepten getirmiyorum. Çünkü ahlaken az da olsa kırıntı var. Milletin ..mmna koyanlarla berabersin galiba. Kutulardan ihalelerden ne haber. Bugün ne kadar kazandın. Bu millete yaptıklarımı hafzalan almaz. Aklına bile getiremezsin. Amma bunca kötülüğü görmeyen topluma bu az bile. Hz musa ile fravun arasındaki yahudilerin durumu varya. Hani ya musa sen doğru söylüyorsun ama ...ama sını sen bul
Temel de değişen birşey yok. Teknikte ben 4.09 4.10 u 60 dk grafikte trend desteği görüyorum. Derinlikler bir graf atarsa iyi olur. Mb 'sının açıklamasına kadar maalesef dolardayız. Bizi bu duruma düşürenlere ve onlara katkı sağlayanlara yazıklar olsun.
Ya Dolarda değilde kenef çukuru BIST güzellemesi yapanlara kanıp birde üstüne üstlük devletin bankası diye HALK bank hissesinde olsaydık halimiz nice olurdu ! Dur gideyim de bir şükür namazı kılayım bu kadar aptal olmadığım için.
:hi:
Patron aynen, son örnek ASELSAN. Ülke ekonomisi diken üstünde hala borsa da mal pazarlamaya çalışıyorlar küçük yatırımcı ya...
Senin özel sektörün devasa açık pozisyon taşıyor küresel finansman imkanları her geçen gün zorlaşıyor bu tabloda hala borsa uçacakkaçacak muhabbeti bitmiyor.. burada yazdıklarımızda üçbeş garibanın parasını kumarbazlara kaptırmalarına mani olursak ne mutlu bize...
Daha öncede yazdım; garan 1 usd seviyelerinden önce bu borsaya orta ve uzun vadeli bakılmaz 🙂
113 liralık hisse 50 TL olmadan ve Amiral gemisi denen banka 3 lira olmadan borsaya adım atılmaz. 5 ' e kadar dolardayım. Yatırım tavsiyesi değildir.
5 yıl önce 100k doları yastık altına atanın hala 100k usd var
Bankaya yatıranın kabaca bileşik faiz ile 120k usd
Ayrıca yastık altına büyük bir miktar attığında onu harcamak istediğinde 1990 lardaki gibi rahat işlem yapamayabilirsin. Zira devlet o parayı ne zaman bankadan çektiğini bilecek, büyük bir harcamada yine devletin haberi olacak.
Her şeyin dijitalleşmesinin bir dezavantajı.
Olur da gidip araba almak isteyeceksin bayi altın kabul edecek mi?. Bunu düşünen devlet şu an şirketlerde yaptığı BA/BS formları benzeri bir sistem getiremez mi?. (Büyük alışlar / Büyük satışlar formu)
Acaba ne kadar fazla şeyi dijital olarak halletmeye alıştığımızın farkında mıyız?
Bu rahatlıktan vazgeçip modern finansın dışına çıkmayı kabullenebilecek miyiz?
Her geçen gün daha bağımlı hale geliyoruz. Buna dikkat çekmek istedim.
Bunu nasıl yapacaklar .
Bugün 4-5 kere al sat yapan var misal bürolardan
İsim vs yok ki almıyor kimse .
Nasıl tespit edecek bu 4 işlem yaptı şu kadar kazandı .
Ben arkadaşı akrabayı gönderirim bozsun alsın diye onu nasıl tespit edebilecek .
Bu arada bazı bürolarda oynaklık nedeniyle Işık’lar kapalı idi fiyatların
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir