Şimdi söylede sevinelim. Ama dikkat et devamını ben edepten getirmiyorum. Çünkü ahlaken az da olsa kırıntı var. Milletin ..mmna koyanlarla berabersin galiba. Kutulardan ihalelerden ne haber. Bugün ne kadar kazandın. Bu millete yaptıklarımı hafzalan almaz. Aklına bile getiremezsin. Amma bunca kötülüğü görmeyen topluma bu az bile. Hz musa ile fravun arasındaki yahudilerin durumu varya. Hani ya musa sen doğru söylüyorsun ama ...ama sını sen bul
Temel de değişen birşey yok. Teknikte ben 4.09 4.10 u 60 dk grafikte trend desteği görüyorum. Derinlikler bir graf atarsa iyi olur. Mb 'sının açıklamasına kadar maalesef dolardayız. Bizi bu duruma düşürenlere ve onlara katkı sağlayanlara yazıklar olsun.
Ya Dolarda değilde kenef çukuru BIST güzellemesi yapanlara kanıp birde üstüne üstlük devletin bankası diye HALK bank hissesinde olsaydık halimiz nice olurdu ! Dur gideyim de bir şükür namazı kılayım bu kadar aptal olmadığım için.
![]()
Patron aynen, son örnek ASELSAN. Ülke ekonomisi diken üstünde hala borsa da mal pazarlamaya çalışıyorlar küçük yatırımcı ya...
Senin özel sektörün devasa açık pozisyon taşıyor küresel finansman imkanları her geçen gün zorlaşıyor bu tabloda hala borsa uçacakkaçacak muhabbeti bitmiyor.. burada yazdıklarımızda üçbeş garibanın parasını kumarbazlara kaptırmalarına mani olursak ne mutlu bize...
Daha öncede yazdım; garan 1 usd seviyelerinden önce bu borsaya orta ve uzun vadeli bakılmaz 🙂
113 liralık hisse 50 TL olmadan ve Amiral gemisi denen banka 3 lira olmadan borsaya adım atılmaz. 5 ' e kadar dolardayım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri