Þimdi söylede sevinelim. Ama dikkat et devamýný ben edepten getirmiyorum. Çünkü ahlaken az da olsa kýrýntý var. Milletin ..mmna koyanlarla berabersin galiba. Kutulardan ihalelerden ne haber. Bugün ne kadar kazandýn. Bu millete yaptýklarýmý hafzalan almaz. Aklýna bile getiremezsin. Amma bunca kötülüðü görmeyen topluma bu az bile. Hz musa ile fravun arasýndaki yahudilerin durumu varya. Hani ya musa sen doðru söylüyorsun ama ...ama sýný sen bul
Temel de deðiþen birþey yok. Teknikte ben 4.09 4.10 u 60 dk grafikte trend desteði görüyorum. Derinlikler bir graf atarsa iyi olur. Mb 'sýnýn açýklamasýna kadar maalesef dolardayýz. Bizi bu duruma düþürenlere ve onlara katký saðlayanlara yazýklar olsun.
Ya Dolarda deðilde kenef çukuru BIST güzellemesi yapanlara kanýp birde üstüne üstlük devletin bankasý diye HALK bank hissesinde olsaydýk halimiz nice olurdu ! Dur gideyim de bir þükür namazý kýlayým bu kadar aptal olmadýðým için.
![]()
Patron aynen, son örnek ASELSAN. Ülke ekonomisi diken üstünde hala borsa da mal pazarlamaya çalýþýyorlar küçük yatýrýmcý ya...
Senin özel sektörün devasa açýk pozisyon taþýyor küresel finansman imkanlarý her geçen gün zorlaþýyor bu tabloda hala borsa uçacakkaçacak muhabbeti bitmiyor.. burada yazdýklarýmýzda üçbeþ garibanýn parasýný kumarbazlara kaptýrmalarýna mani olursak ne mutlu bize...
Daha öncede yazdým; garan 1 usd seviyelerinden önce bu borsaya orta ve uzun vadeli bakýlmaz 🙂
113 liralýk hisse 50 TL olmadan ve Amiral gemisi denen banka 3 lira olmadan borsaya adým atýlmaz. 5 ' e kadar dolardayým. Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri