Yurtdisindan borclanma ise konu dedigin dogru degil
Yurtdisi borclanmada uzman oldum artik
Printable View
Bu arada ihbar edilen neydi onuda anlamadim
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, gece yarısı attığı İngilizce tweet'te Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) "kısa süre içinde" Özgür Suriye Ordusu ile birlikte Türkiye-Suriye sınırını geçeceğini yazdı.
Altun, Washington Post için kaleme aldığı makalesini paylaştığı tweet'inde "YPG militanlarının iki seçeneği var: Ya kaçarlar ya da IŞİD'e karşı verdiğimiz mücadeleyi aksatmalarını durdurmak zorunda kalırız" ifadesini kullandı
Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenleyeceği olası operasyon öncesi ABD'nin sınırdan çekilmesini "ABD'nin güvenilirliği sarsıldı" diye eleştiren terör örgütü YPG/PKK'nin sözcülerinden Mazlum Ebdi'den, "Esad ile ittifak yapabiliriz." açıklaması geldi.
Suriye hükümetiyle işbirliği yaparak af çıkarmasını önlemek ve eline silah almış Kürtçüyü savaşmaya zorlayarak yoketmek en doğrusu, Türkiye Akape yüzünden ayağına gelmiş bu tarihi fırsatı kaçırıyor... Bu 70 bin Kürtçünün leşinin sergilenmesi ile Ortadoğuda Kürdistana heveslenecek cesaretde tek kişi kalmazdı.. Dağlarda tek tek Kürtçü avlayacağına onbinlercesini Suriye düzlüklerinde temizle,bundan iyi fırsat mı olur!Alıntı:
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, Suriyeli Kürtlere hükümete katılma çağrısı yaptı. Faysal Dipsiz kuyuya yuvarlanmak yerine hükümete katılın dedi.
ben hala çokta bi operasyon olacağını düşünmüyorum(inşAllah yanılırım) Menbiçe de giriyoduk noldu..hava civa..
sahte bi gündem yaşıyoruz sanki..
Dolarda yükseliş kaçınılmaz... nokta..
Bende bu kadar bağıra çağıra bi operasyon olacağını düşünmüyorum.Gerekli şekilde gündem oluşturuldu.Belki göstermelik ufak birşey yapılır o kadar.
@tokcem
1979 yılı, Arizona Üniversitesinde Siyaset Bilimi ilk dersten bir cümle.
Dün gibi aklımda..
“Internal cohesion through external conflict.”
“Dışarıda sorun, çatışma çıkartıp, içeride kenetlenmeyi sağlamak.”
Ota boka herşeye referandum yaptık bir de "Suriye hükümeti ile anlaşalım ve sığınmacıları gönderelim mi ?"diye bir referandum yapalım bakalım Türk halkı ne diyecek..
PKK/hdp'liler dışında Hayır diyecek adam yoktur...
Bizim her operasyonumuz boyle oluyor. 1 yil onceden basliyoruz adamlar butun onlemleri aliyor girip.cikiyoruz [emoji3]
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunde yazinizda gordum. Her hdpli pkkli degildir. Zaten hdp nin turkiye partisi olamamasinin birinci sebebi de pkk ile arasina mesafe koyamamasindan kaynaklaniyor.
Bu HDP yi neden kapatmaz DEVLET ??? Her güç elindeyken hem de ??? Millet bunu bekliyor oysa...Bu aksiyonu almasını...
Kapatip magduriyet yaratmak istemez, hem hdp olmasa kime cemkirecek. Hdp nin varligi akp icin onemli.
Hdp nin es baskanlarindan banane. Ne severim ne de goruslerini savunurum ama bu ulkede kurt vatandasi olup, hdp ye oy veren pkk ve ocalandan nefret edende buyuk bir kesim var.
Afrin denen yer bizim hatayın kadarın yarısı kadar bi bölge..
Fıratın doğusundan bahsediyoruz.. yüzlerce kilometrelik bir bölge.. belki en az 100 bin kişilik silahlı olacak karşında..
ve ellerinde amerikalıların son silahları... ve bu zamana kadar kaç yıldır hazırlıkları var hem eğitim, hem tahkimat olarak..
kolay geliyo tabi klavyeden.. bu tarz ifadeleri kullananlarla bedelli askerlik yapanlar genelde aynı tipler..
ben yapılmasına karşı değilim, seni bilemem.. sadece resim aynı değil.. kıyas aynı değil.. maalesef zaiyatı çok daha farklı olacaktır(zaiyat olacak diye savaşmayalım kafasına da karşıyım)...
yapılma ümidimi kıransa evveli oynanan Menbiç tiyatrosu... dediğim gibi inşAllah yanılan ben olurum...
Ne bedeli yav...Ücret verir...Senelerce kaçtıktan sonra...
Bedel nedir biliyomusunuz ? Canını, kolunu, bacağını, ailesini, eşini, çocuğunu, anne-babasını, karedşini kaybedenlerin ödediğine denir...
Allah fakir ailelerin çaresizlikten sözleşmeli askerliği seçen uzman çavuşları ve astsubayları korusun...Olan onlara olacak çünkü...
Zenginler parasını verip kaçıyor...yada çürük raporu alarak...
Afrin bomboştu ayrıca zaten boşaltıp kaçmışlardı...
Aynen dostum..
Aslında bedelli olayı bir dramın sebebidir bu ülkede..
Profesyonel ordu lakırdısı benim için aslında fakirleştirilen halkın karnını doyurabilmek ve geçinebilmek için durumundan istifade edilmesi başka bir halt değil..
çok arkadaşım var, öğretmenlik okumuş atanamamış şimdi sahada polis ya da uzman...
napsın adam taşmı yesin..
Lafı eğip bükmeyelim,Alıntı:
-EşBaşkan Sebahat Tuncel, Kürt halk önderi sayın Öcalan'ın gelip müzakereleri özgür bir ortamda yürütmesini istiyoruz" Bugün kan akmıyorsa Öcalan sayesindedir.
-EşBaşkan Demirtaş"Apo'nun heykelini dikeceğim" "PKK terör örgütü
değildir" "Kandil savaş değil barış merkezidir" "PYD-YPG onurumuzdur"
-EşBaşkan Buldan"Oy atarken aklınıza Öcalan gelsin"
-Eşbaşkan Sezai Temelli"Cumhur ve Millet ittifakına karşı Kürdistani ittifak yarattık.."
-EşBaşkanı Yüksekdağ: "Sırtımızı YPG'ye dayıyoruz"
bunlara ister 5 ister 10 milyon oy ver PKK'nın Kürdistan savaşının arkasındayım demiş olursun. Etnik haklar yani Kürdistan istemiyorsan bunları dost değil düşman kabul edeceksin..
Millet/Ulus yani Milliyetçilik/Ulusçuluk olmadan Sen hangi devleti hangi Yurdu savunacaksın nasıl YurtSever/VatanSever olacaksın mantıklı çocuk?
HDP'nin tabanı ile ilgili bazı yorumcuların iyimser yaklaşımı
CHP'yi yönetenler ile CHP'nin tabanı arasındaki akıl almaz uçurumdan kaynaklanıyor sanırım...:yes:
CHP nin dediği net bence...Terörle tabiiki savaşılsın yok edilsin...
Ama kürtlerle, diğerleri gibi barış huzur içinde yaşayalım...AKP nin seçmenine de aynı yakınlıktalar, kürtlere de...Herkese...
Türkiye huzur ve barış ülkesi olsun...% 50-50 bölünmesin bu sistemle...
Son dakika haberine göre, uluslararası ajanslar Türkiye'nin Suriye'ye yönelik operasyona başladığını duyurdu
Haber saat 11.57’de düştü
Sayın EREGLTUPRS, ülkemizde hiçbir hükümet hiçbir parti kürtlerle savaş istemiyor ve kürtlerle savaşmıyor.
Savaşılan ve mücadelesi verilen
kürtleri temsil ettiğini iddia eden ve eline silahı alıp da teröre başvuran terör örgütleridir.
Söyleminizin Batı kaynaklı söylemlerle uyumlu olmasının kasıtlı olmadığını, maksadını aşan bir söylem olduğunu düşünmek istiyorum...
Bu nedenle eğer yazdıklarınız doğru ise asıl CHP'nin söylemi bölücü ve tehlikelidir...