Sayfa 365/997 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,913 - 2,920 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    yahu önce 65 dedin şimdi inmeye başladın yalnız yine sallıyorsun..!!
    kabul mu değil mi sen onu söyle pantolon giyip cevap ver görelim..!!
    Yaş 65 diyen ben değilim, Wiki. Defalarca kaynak belirtim. Kaldı ki bu rakam yine de senin iddian olan rakamın üzerinde.

Ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum ama inşallah gerçek yaşınla zeka yaşın arasında bir uçurum yoktur. Yaptığın esprilere bakınca adına üzülüyorum.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Yaş 65 diyen ben değilim Wiki. Defalarca kaynak belirtim. Kaldı ki bu rakam yine de senin iddian olan rakamın üzerinde.

Ayrıca kaç yaşındasın bilmiyorum ama inşallah gerçek yaşınla zeka yaşın arasında bir uçurum yoktur. Yaptığın esprilere bakınca adına üzülüyorum.
    hiç espiri yapmadım, senin gibi cümlelerimin sonuna emoji de koymadım espirim anlaşılsın diye
    bir şeyi düzeltmek için rakam veriyorsun sonra da arkasında duramayıp kaynak wiki diye zavallılaşıyorsun..!!
    yemediysen bir tarafın wikiyi ne suçluyorsun, ben sana official devlet portalından kaynak verecektim senin üzük yetmedi..

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    hiç espiri yapmadım, senin gibi cümlelerimin sonuna emoji de koymadım espirim anlaşılsın diye
    bir şeyi düzeltmek için rakam veriyorsun sonra da arkasında duramayıp kaynak wiki diye zavallılaşıyorsun..!!
    yemediysen bir tarafın wikiyi ne suçluyorsun, ben sana official devlet portalından kaynak verecektim senin üzük yetmedi..
    Yazdıkların espri değilse durumun daha da ciddi demektir. Çin, Hindistan, Rusya'yı yuttun. kıç kadar BAE'ne sığındın. bu seviye sana yeter.. Ayrıca üzüğünü de al...
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ben emekliligi hic dusunmedim. Dusunmeli miyim bilmiyorum. Toplasan 5 gun sigortam var. O da zamaninda mali musavir olan ablamin girdi cikti yapmasindan dolayi. Yurtdisinda ki gunleri saydirsam dunya para odemek gerekiyor. En iyisi 55 60 li yaslarda bir kac gayrimenkul sahibi olup kira geliri elde etmek, parayi faizde altinda dovizde degerlendirmek. Benim emekli olmam zor.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bence düsünün.
    Gelir olarak degil, geliri dediginiz gibi elde edebilirisniz, ama saglik sigortasi acisindan düsünün ve alt kademeden de olsa, emekli olun.
    Genel saglik sigortasinda olmak 60-65'den sonra cok faydali olur.

Alıntı Originally Posted by samreit Yazıyı Oku
    Bence düsünün.
    Gelir olarak degil, geliri dediginiz gibi elde edebilirisniz, ama saglik sigortasi acisindan düsünün ve alt kademeden de olsa, emekli olun.
    Genel saglik sigortasinda olmak 60-65'den sonra cok faydali olur.
    Bizde emekli maaşı sosyal yardım gibidir. Devlet primine bakmaz canı istediğinde seyyanen zam yapar. O yüzden Türkiyede en güzel yatırım en alttanda olsa emekliliktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bizde emekli maaşı sosyal yardım gibidir. Devlet primine bakmaz canı istediğinde seyyanen zam yapar. O yüzden Türkiyede en güzel yatırım en alttanda olsa emekliliktir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aynen öyle efendim, babam nispeten bedavadan emeklidir yastan dolayi, o 6. basamak ben 14. basamak aramizda 100 gayme maaş farkı kaldi.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Valla bence hata yapıyorsunuz, ornegin basamak yükseltmek ve daha yuksek emekli maaşı gayrimenkul satanları biliyorum.
    Bu cumleyi anlayan varmi?

Reha ne demek istedin burada?

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bugün emekli olan bir arkadaş geldi .

90 li yılların sonunda ihbar etmişler .

Yüklü ceza yemiş Bağ-Kur’lu yapmışlardı sonradan evlendi damat olarak işlerin başına geçti .

1140 TL maaş bağlandı hala o ihbar edeni bulsam diye küfreder .

İhbar olmasa 60 da olacaktı emekli bazıları da şanslı işte

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Ihbar edilen nedir anlamadim

Sayfa 365/997 İlkİlk ... 265315355363364365366367375415465865 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •