Sayfa 369/997 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,945 - 2,952 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bu HDP yi neden kapatmaz DEVLET ??? Her güç elindeyken hem de ??? Millet bunu bekliyor oysa...Bu aksiyonu almasını...
    Kapatip magduriyet yaratmak istemez, hem hdp olmasa kime cemkirecek. Hdp nin varligi akp icin onemli.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by METEPOSTA Yazıyı Oku
    Sokakdan geçen hdp'li biz PKK'yız demiyor Hdp eşbaşkanları biz PKK'yız diyor. Bunları gören bir insanın hdp'in PKK/hbdh, PKK/kck, PKK/hpg, PKK/hbim, PKK/tak gibi bir alt kuruluşu olmadığına PKK'dan ayrı olabileceğine inanması için yarım akıllı olması gerekir..
    Hdp nin es baskanlarindan banane. Ne severim ne de goruslerini savunurum ama bu ulkede kurt vatandasi olup, hdp ye oy veren pkk ve ocalandan nefret edende buyuk bir kesim var.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Kapatip magduriyet yaratmak istemez, hem hdp olmasa kime cemkirecek. Hdp nin varligi akp icin onemli.

Bir çeşit işbirliği yani...

4.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ....ama bu ulkede kurt vatandasi olup, hdp ye oy veren pkk ve ocalandan nefret edende buyuk bir kesim var.
    Bu yaman çelişkiyi açıklayabilirsen seni evrenin sırrını açıklamış kabul ederim..

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by Konvertor Yazıyı Oku
    Firat kalkanini ,afrini almanya mi yaptiydi ben pek hatirlayamadim.

y.t.degildir..
    Afrin denen yer bizim hatayın kadarın yarısı kadar bi bölge..
    Fıratın doğusundan bahsediyoruz.. yüzlerce kilometrelik bir bölge.. belki en az 100 bin kişilik silahlı olacak karşında..
    ve ellerinde amerikalıların son silahları... ve bu zamana kadar kaç yıldır hazırlıkları var hem eğitim, hem tahkimat olarak..
    kolay geliyo tabi klavyeden.. bu tarz ifadeleri kullananlarla bedelli askerlik yapanlar genelde aynı tipler..

ben yapılmasına karşı değilim, seni bilemem.. sadece resim aynı değil.. kıyas aynı değil.. maalesef zaiyatı çok daha farklı olacaktır(zaiyat olacak diye savaşmayalım kafasına da karşıyım)...

yapılma ümidimi kıransa evveli oynanan Menbiç tiyatrosu... dediğim gibi inşAllah yanılan ben olurum...

8.  Alıntı Originally Posted by ryland Yazıyı Oku
    Afrin denen yer bizim hatayın kadarın yarısı kadar bi bölge..
    Fıratın doğusundan bahsediyoruz.. yüzlerce kilometrelik bir bölge.. belki en az 100 bin kişilik silahlı olacak karşında..
    ve ellerinde amerikalıların son silahları... ve bu zamana kadar kaç yıldır hazırlıkları var hem eğitim, hem tahkimat olarak..
    kolay geliyo tabi klavyeden.. bu tarz ifadeleri kullananlarla bedelli askerlik yapanlar genelde aynı tipler..

ben yapılmasına karşı değilim, seni bilemem.. sadece resim aynı değil.. kıyas aynı değil.. maalesef zaiyatı çok daha farklı olacaktır(zaiyat olacak diye savaşmayalım kafasına da karşıyım)...

yapılma ümidimi kıransa evveli oynanan Menbiç tiyatrosu... dediğim gibi inşAllah yanılan ben olurum...
    Ne bedeli yav...Ücret verir...Senelerce kaçtıktan sonra...

Bedel nedir biliyomusunuz ? Canını, kolunu, bacağını, ailesini, eşini, çocuğunu, anne-babasını, karedşini kaybedenlerin ödediğine denir...

Allah fakir ailelerin çaresizlikten sözleşmeli askerliği seçen uzman çavuşları ve astsubayları korusun...Olan onlara olacak çünkü...

Zenginler parasını verip kaçıyor...yada çürük raporu alarak...

Afrin bomboştu ayrıca zaten boşaltıp kaçmışlardı...

Sayfa 369/997 İlkİlk ... 269319359367368369370371379419469869 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •