Dün araç sattım. Dün ykb epey poz arttırdım ( 2 liradan taşıyorum alsatlarla ) bugün de 5.55 halk a bulaştım yüklü. Sizi de okumuştum kendimin de aklında idi. Bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Dün araç sattım. Dün ykb epey poz arttırdım ( 2 liradan taşıyorum alsatlarla ) bugün de 5.55 halk a bulaştım yüklü. Sizi de okumuştum kendimin de aklında idi. Bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumda büyük yazmak bağırmak anlamına gelir, bağırmaya gerek var mı? Bence yok.
Bu mesaj kenarda dursun, zamanı gelince ben de bir resim koyacağım. Bol kazançlar.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yazan arkadaslarbuda bır emektır dolayısı ıle emeğe saygılı olmak lazım yanlıs yada dogru.uzerıme alınmıyorum fakat sarlatan demek bır dıgerıne cok ayıptır hadsızlıktır sımarılıktır.sayet dogru yonde olan zaten mukafatını kazanarak alıyor.aksı yonde olan kaybedıp hatta bıtıp ıflasla sısıtem dısında kalıyor.sahsım defalrca burda trendın yukarı oldugunu endekste hep sort agırlıklı ıslem yaptıgımı hısselerdede agırlıgım long dıye belırtıyorum.sıstemlı olan ac gozlu olmayan haddını bılen ınat etmeyen kol kesebılen uzun omurlu olur.goruyorum buryı gunde belkı 1000 uzerı zıyeret eden belkıde bır umutla belkı saglıklı fıkır almak ısteyen takıpcıler oldugunu dusunmekteyım.kazanan kıtle kaybedene kıbırlı sımarık davranma hakkına sahıp degıldır.cok bılmıs ınsanlar neden burda yazar zaman harcar amaclar bellıdır .kımısı 100 tl kazanır mutlu olur kımısı 10 bınler yada daha fazlasını kazanır mutlu olmaz.sevgılı forumdaslar sızden rıcam karsınızdakı ınsanların aıle hayatının sosyal duzenının sağlıgının bozulabılegını dusunmenızı daıma belkı bırgun bende aynı duruma duserım dıye dusunmenızı onerır buranın ınsanlıga pozıtıflıgın varlıgını yasatmayı amaclayarak bulunan bırısı olarak dusuncelerımı belırtmek kımseyle tartısmak amaclı olmadıgımı da ıletmek ıstedım.ayrıca teknık rsı ccı macd hepsının agalar ıstemedıgı zaman çop oldugunu geneldede yasayarak aylardır goruyoruz.
bunu da yanlış biliyorsun ah ah ah...!!
madem uyumsuzluktan bahsettik her model de uyumsuzluk çalışır algısı yanlış..!!!
https://www.tradingview.com/x/bAA0KTjw/
bak bakalım hangisinde uyumsuzlku var ve yanıltmış...sıkıntı nerde yorum nere de yapılmalı hangisi pozisyona sokar..!!!
bunu yazan adam boşuna yazmamış 20 yıl vermişssin hocam da biraz boşa gitmiş sanki..!!!!https://www.tradingview.com/x/ly0XQn6Z/
https://www.tradingview.com/x/3XOwCfns/
boş yapıyorsun başka bir durum yok..!!! sana 5 dk ye kadar mükemmel uyumlu güzel sinyalli cci atarım..!!!sen yapamazsın ama kafan karışır..!!
bağırma yok o senin alınganlığın algo yazarsan sat bana alırım.!!! ayrıca bir iddiamda yok...mesaj başka yere sen iddia ya çevirmişssin ben yokum olursam burdan kuşlu site var ordan yaz bana bak abi gördün mü diye bende ciddi anlamda sevineyim ...bu işi net beceren adam ibrahim coşkun abimdir onu takip et ara sıra yazası geliyor yazıyor..!!!