Senin elinde ki spot hisseler bende de var bakınız kullanmayı bilene indikatör de ekmek yedirirm.bunu Zülfü hocanın sayfasında paylaştım..bana pc actiracaksin [emoji16][emoji16][emoji16]SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bahsettiğiniz kişilerden sn verge ve sindoma ( bulut idi ) okuyorum diğerlerini bilmiyorum. Cons da okuyorum. Forumda çok iyi traderlar var akçay Bozkurt her yazılana dikkatle baktiklarim mevcut. Bunlar ama benim dediğim gibi sadece tek yönü olan kişiler değiller.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka akşam tartışırız. Ben yoğun adamım kodlayip bırakmak istiyorum. Temel analize göre spitta işlem yapıyorum. Getirim epey iyi son 2 senedir.
Viop yeni girdim iddialı değilim eskiden sadece short yapardım ( hedge )
Manuel işlem 6 ay yaptım, sarmadı bıraktım. Karım fena değil ama emek / kar olarak bakarsak en rezil iş viop trade bana göre, elle yapıp kazanana saygım büyük. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
HOCAM ÖN YARGILSIINIZ İLERİ TAHMİNLER ELLİOT VE FORMASYON VE DE Çİ,ZLEN TRENDLERİN BARLARIN SON DURUMUNA GÖRE BAKILMASI İLE OLUR..
twitterın varsa AKSEL KİBAR hoca var ...onu br takip et 3 ay önce endeks atıyorum 110 larda iken adm 160000 hedefi verebilmişti...!! neden formasyon ile..
şimdi gelelim senin ön yargılı olduğunuz konuya ..
her indikatör her hisseye göre düzeltmek sağırlaştırmak gerekir ki algo bu şekilde yazılır....
örbeğin..!!usd try haftalık ve sade cci görünümü atacam ve benim buna göre back testini yaptığım cci atacam...
CCİ NE DEMEK KANAL EMTİA ENDKSİ DEMEK..!!! ŞİMDİ CCİ ÖZETLE ORTALAMA FİYATA UZAKLIĞI GÖSTERİR
sen bunu yanlış kullanırsan yanlış yorumlarsın..!!!
BU BENİM BACK TESTİNİ YAPTIĞIM VE GAYETTE İŞE YARAYAN CCİ DIR...bakınız bakalım 2014 yılı tarihi zirve de cci değeri 2018 de yılında doların tarihi değeri ve 2020 tarihi değeri...
şimid bu malum şahıs diyor kş bu uyumsuz bende diyorum ki a be adam madem uyumsuz bu uyumsuzluk çok yükselen dolar da 2,4 en son zirvesinden 7,08 e oradan da 8,61 e gitmiş 6 yıl içinde ...peki bu uyumsuzluk olmuşmu hayır..!!!!
allah tekniği bildiğini sananlardan esirgesin....
olay bunda şduru kanal emtia endeksi derki 7,08 iken olması gereken fiyatın olağan fiyata ortalama uzaklığının altı daha dolu yani 7,08 yükselişi BALON...ama son zamandlar da ve 2014 de gelen haber akışı ve 2020 yılında yaşananları göz önüne alırsan dolar fiyatlarına bakarsanız emtia endeksine göre sadece yükseliş fiyatının altının daha dolu olduğu ve tutarlı olduğu ortaya çıkar yani bu tarz indikatörleri fiyat yükseliş sebepleri ile okumak gerekir..!!!
o YÜZDEN BÖYLE İNDİKATÖRLER BİLMEYEN İNSANLARIN ELİNDE CAN ÇEKİŞİR YANILTIR..!!!
BU BENİM SADELEŞTİRDİĞİM BİRAZ OYNAYIP UYARLADIĞIM CCİ ...
GELELİM MALUM KİŞİNİN CCİ NA...!!!
bunu kullanıpta uyumuzluk arayan ve bunu yorumlayan adam bu işi bıraksın kırmızı izgiler doların tarihi rekor kırdığı sevşyeler
yani her periyotta her hisse aynı algo modeli aynı indikatör modeli kullanılamaz uyarlanmalı back test yapılmalı ve deteklenmelidir..!!!olay budur....dediğim gibi forum da kimlerin eline kalmış...hele ki algı modelinde..!!
Yer İmleri